zuznka 22.04.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 i pieknej pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Zimno...... podpowiedź pierwsza: obydwa czerwonolistne bratki ok. Jak widzę to będę sobie dłuuugo zgadywać po tych badylach ... buki? klon? lilaki? ... ło matko dużo tego jeszcze jest ... kobieto bądż człowiekiem i powiedz co to ? To bliżej - leszczyna czerwona o pędach poskręcanych w korkociąg "Red Majestic", w głębi jebucek- buk Purpurea Pendula Leszczyna po głowie mich chodziła, ale taka powykręcana ale jak poznać buk bez liści Amelio jak sunia A mi buczek chodził po głowie ... a leszczynę mam taka powykręcaną .. jak nadrobię zaległości zdjęciowe to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.04.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dziewczynki wpadam na chwilkę się przywitać Dzięki za życzenia. Cały dzień spędziłam na działce grzebiąc w ziemi ... Czuję się bosko zmęczona i zaraz lecę do łóżeczka, bo jutro zapowiada się wspaniały dzień Taki urlop jest fajny jak nie ma chwili wolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.04.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Tyż słyszałam,że jutro ma fajnie być Buziaki , wracam do zmagania się ze swoim dachowcem 400stumetrowym Się mi zachciało parterówki , pfffff........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Widzę, że się wici szybko rozchodzą co do fajności jutrzejszego dnia ... spadam, bo kąpiel już gotowa i do łóżeczka ... ... zmagania z dachowcem powiadasz .... grrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 przyszlam zobaczyc co slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 22.04.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 przyszlam zobaczyc co slychac hmmm Kruela pisała,ze najpierw kąpiel a potem spanko.... to obstawiam że teraz słychac pluskanie , a potem chrapanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Doberek .........................a Kruelcia się urlopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.04.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 na Urlopie tez trzeba kawę pić http://www.skydive.pl/kawiarnia/mi2/menu/2razylatte.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dobry Kruelciu, piękna pogoda na prace na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelcia uwielbiam Twoje urlopy Dzięki za fantstycxny dzionek - szkoda ,że się tak szybko skończył A rudy dach tonący w zieleni chyba mi się dziś przyśni.....a wtedy potraktuję go jako szczęśliwą wróżbę dla mojej budowy. Dzięki za wszystko no i za cierpliwośc do mojej małej harpagonicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelcia uwielbiam Twoje urlopy Dzięki za fantstycxny dzionek - szkoda ,że się tak szybko skończył A rudy dach tonący w zieleni chyba mi się dziś przyśni.....a wtedy potraktuję go jako szczęśliwą wróżbę dla mojej budowy. Dzięki za wszystko no i za cierpliwośc do mojej małej harpagonicy... Hmmmmm......spotkanko było????? Fajowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.04.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ja również dziekuje Dziewczynki za radosne chwile dnia dzisiejszego. chyba nastepnym razem odważe się pojechać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Myszko Majeczka przeżyła zderzenie z moją harpagonicą? Fajnie sie było znowu zobaczyć , długo jeszcze po nas zostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelko dzięcioła ci zapodaję, oby był z dala od Ciebie http://img244.imageshack.us/img244/2401/dzieciol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelcia uwielbiam Twoje urlopy Dzięki za fantstycxny dzionek - szkoda ,że się tak szybko skończył A rudy dach tonący w zieleni chyba mi się dziś przyśni.....a wtedy potraktuję go jako szczęśliwą wróżbę dla mojej budowy. Dzięki za wszystko no i za cierpliwośc do mojej małej harpagonicy... Dobroś cała przyjemność po mojej stronie ... taki urlop to ja lubię i oby częściej ... ucałowania dla cyborga I pamiętaj, że masz zaproszenie otwarte zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelcia uwielbiam Twoje urlopy Dzięki za fantstycxny dzionek - szkoda ,że się tak szybko skończył A rudy dach tonący w zieleni chyba mi się dziś przyśni.....a wtedy potraktuję go jako szczęśliwą wróżbę dla mojej budowy. Dzięki za wszystko no i za cierpliwośc do mojej małej harpagonicy... Hmmmmm......spotkanko było????? Fajowo.... Spotkanko przelotowe ... i Twoja chałupka rzuciła się nawet w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ja również dziekuje Dziewczynki za radosne chwile dnia dzisiejszego. chyba nastepnym razem odważe się pojechać dalej A ja byłam cały czas przekonana, że Ty odważna dziewczynka jesteś ... trzeba było jechać z nami to córa poganiałaby króliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Spotkanko przelotowe ... i Twoja chałupka rzuciła się nawet w oko Jakim cudem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelko dzięcioła ci zapodaję, oby był z dala od Ciebie http://img244.imageshack.us/img244/2401/dzieciol.jpg Gosieńko dzięcioł śliczny ... a za mną ostatnio szpak chodził ... i do małego domku prawie wszedł ... może się chce wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts