Kruela 23.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Spotkanko przelotowe ... i Twoja chałupka rzuciła się nawet w oko Jakim cudem????? cudem motoryzacyjnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Spotkanko przelotowe ... i Twoja chałupka rzuciła się nawet w oko Jakim cudem????? cudem motoryzacyjnym ... Zaraz....zaraz.....to gdzie Wy sie spotkałyście w końcu? Byłyście i nie wpadłyście do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Edzia zapytaj gdzie nas nie było będzie prościej ... pełna objazdówka kilkugodzinna ... cuuuudny dzień ... jak ma się urlop to trzeba korzystać ... szkoda, że doba taka krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Spotkanko przelotowe ... i Twoja chałupka rzuciła się nawet w oko Jakim cudem????? cudem motoryzacyjnym ... Zaraz....zaraz.....to gdzie Wy sie spotkałyście w końcu? Byłyście i nie wpadłyście do mnie? U Ciebie było pusto więc n ie wchodziłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No fakt, jak byłyście między 10 a 16, to zdecydowanie pustkami wiało. Ale nie ma tego złego....no nie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Edzia zapytaj gdzie nas nie było będzie prościej ... pełna objazdówka kilkugodzinna ... cuuuudny dzień ... jak ma się urlop to trzeba korzystać ... szkoda, że doba taka krótka To ja wiem gdzie Was nie było Chyba cosik przemarzłam, bo zaczyna mnie febra trząść idem pod pierzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Edzia zapytaj gdzie nas nie było będzie prościej ... pełna objazdówka kilkugodzinna ... cuuuudny dzień ... jak ma się urlop to trzeba korzystać ... szkoda, że doba taka krótka To ja wiem gdzie Was nie było Chyba cosik przemarzłam, bo zaczyna mnie febra trząść idem pod pierzynę Gosieńko ale ugadałam z małżem i w sobotę jesteśmy ... no chyba, że gospodynię zmoże jakieś nieboże ... sorki za rymy, ale to napewno z dotlenienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 No fakt, jak byłyście między 10 a 16, to zdecydowanie pustkami wiało. Ale nie ma tego złego....no nie...... Pusto było niezaprzeczalnie ... ale jak juz zostałaś namierzona to sie nie wywiniesz z parapetówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Kruelciu, dostałaś mojego sms'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dziewczynki i chłopcy Wzięłam sobie trzy dni urlopu ... stwierdziłam, że swoje wagary uoficjalnię musiałam i już dla swojego zdrowia psychicznego Rozstaję się ze swoim ulubionym komputerkiem marki ....(będzie sobie w torbie siedział ... odwyk nikomu nie zaszkodził Środa ... jadę na wieś upolować roślinki Czwartek:) ... wieś, wieś, wieś ... juz nie mogę się doczekać Piątek ... fryzjer, roślinki, wieś Sobota ... wieś Niedziela ... wieś na wsi Dziękuję Kruelciu, Dobrosiu, Mysiu i Nefciu za odwiedziny, posiedziny plotkowiny i wybawiny... śliczne miny... , ale Księciunio mi gwizdnął kabelek za Wielką Wodę i fotorelacji nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.04.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Dziewczynki i chłopcy Wzięłam sobie trzy dni urlopu ... stwierdziłam, że swoje wagary uoficjalnię musiałam i już dla swojego zdrowia psychicznego Rozstaję się ze swoim ulubionym komputerkiem marki ....(będzie sobie w torbie siedział ... odwyk nikomu nie zaszkodził Środa ... jadę na wieś upolować roślinki Czwartek:) ... wieś, wieś, wieś ... juz nie mogę się doczekać Piątek ... fryzjer, roślinki, wieś Sobota ... wieś Niedziela ... wieś na wsi Dziękuję Kruelciu, Dobrosiu, Mysiu i Nefciu za odwiedziny, posiedziny plotkowiny i wybawiny... śliczne miny... , ale Księciunio mi gwizdnął kabelek za Wielką Wodę i fotorelacji nie będzie... I bardzo dobrze i niech nie odda ... o zdjęciach rzecz jasna mówię i kabelkach tambien raśka .... szacun dla Kuby ... mam cały czas jego widok siedzącego na kominie ... bardzo fajnego i mądrego masz syna:) .... specjalne i szczególne pozdrowienia dla Igi ślicznej i delikatnej Dzięki za postój i bardzo miłe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Miłego weekendowania i wsi na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kruelcia - a od której do której będziesz w sobotę na działce?Może w końcu udałoby mi się Cię odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 DZięki zuz@nko i zmykam bo czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kruelcia - a od której do której będziesz w sobotę na działce? Może w końcu udałoby mi się Cię odwiedzić. W sobote będe tylko na chwilkę może uda mi sie w niedziele ale dzisiaj będe do nocy ... wpadaj po pracy, daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dzisiaj to raczej mi się nie uda. Co do niedzieli to jeszcze nie jestem pewna? Się jakoś zdzwonimy, dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.04.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dzisiaj to raczej mi się nie uda. Co do niedzieli to jeszcze nie jestem pewna? Się jakoś zdzwonimy, dobrze JAsne ... jesteśmy jak czapla z żurawiem a mamy bardzo blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 24.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Dziewczynki miłego dnia wszystkim życzę i lecę bo późno Zostawię jeszcze trochę wiosny http://i608.photobucket.com/albums/tt168/Eleonora_Kruelki/kielich1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cześć Kruelciu, dziękuję za miłe nocne pogawędki i do zobaczyska http://www.bratekbb.pl/zdjecia/saucer_magnolia_closeup_lar_1_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Cześć Kruelciu, dziękuję za miłe nocne pogawędki i do zobaczyska http://www.bratekbb.pl/zdjecia/saucer_magnolia_closeup_lar_1_.jpg OOOOOOOOOOOO! To moje ukochane! Wczoraj z Nefcią się zgadałyśmy, że jej też! Dzień doberek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts