rasia 24.04.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 raśka .... szacun dla Kuby ... mam cały czas jego widok siedzącego na kominie ... bardzo fajnego i mądrego masz syna:) .... specjalne i szczególne pozdrowienia dla Igi ślicznej i delikatnej Dzięki za postój i bardzo miłe towarzystwo Bardzo dziękuję w imieniu młodych... A teraz specjalnie dla Ciebie od Kuby - zdjęcie demolki zrobione z komina... http://img24.imageshack.us/img24/3661/drzewawycinkaimg6074.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.04.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 raśka .... szacun dla Kuby ... mam cały czas jego widok siedzącego na kominie ... bardzo fajnego i mądrego masz syna:) .... specjalne i szczególne pozdrowienia dla Igi ślicznej i delikatnej Dzięki za postój i bardzo miłe towarzystwo Bardzo dziękuję w imieniu młodych... A teraz specjalnie dla Ciebie od Kuby - zdjęcie demolki zrobione z komina... http://img24.imageshack.us/img24/3661/drzewawycinkaimg6074.jpg Uuuaaau! Ale rzeź Masz materiał na ogniska na kilka miesięcy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Barranku, to jeszcze nic... dzisiaj już nic nie będzie... , ale ogniska to cały rok będę mogła palić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.04.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 No fakt, jak byłyście między 10 a 16, to zdecydowanie pustkami wiało. Ale nie ma tego złego....no nie...... Pusto było niezaprzeczalnie ... ale jak juz zostałaś namierzona to sie nie wywiniesz z parapetówki Nawet nie mam takiego zamiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.04.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Edzia zapytaj gdzie nas nie było będzie prościej ... pełna objazdówka kilkugodzinna ... cuuuudny dzień ... jak ma się urlop to trzeba korzystać ... szkoda, że doba taka krótka To ja wiem gdzie Was nie było Chyba cosik przemarzłam, bo zaczyna mnie febra trząść idem pod pierzynę Gosieńko ale ugadałam z małżem i w sobotę jesteśmy ... no chyba, że gospodynię zmoże jakieś nieboże ... sorki za rymy, ale to napewno z dotlenienia To się może wybierzecie zbiorowo kawałek dalej teszsz na chfilke? My będziemy pewnie od jakiejś 14 do 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.04.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kruelko wysłałam Ci mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.04.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Kawał dnia: dzwonie dzisiaj do Starego, a tam Kruela . Myślalam, ze nie ten numer wykręciłam, hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Myślę , że Staremu ulży jak juz nam posprzedaje te okna Wykonałam dzis ten sam numer , a Stary jeszcze przekazywał telefon Kruelci , żebysmy mogły wymienić bezcenne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.04.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dzień doberek Miłego wypoczynku rzyczę i sama zmykam na cały dzionekna działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kochani dobrze, że jesteście jak mnie nie ma Wczoraj z działki wyjechałam o 20,30, urobiona po pachy Przyjechał Stary spokojnie pomierzyć otwory ale ten spokój przerywał co chwila telefon i nawet sobie ze znajomymi dziewczętami pogadałam Zmykam, bo wyjeżdżamy i wracamy dopiero w niedzielę, więc z żalem serca na moją działeczkę na roboty nie pojadę Bużka dla wszystkich i miłego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cześć Kruelciu, dziękuję za miłe nocne pogawędki i do zobaczyska http://www.bratekbb.pl/zdjecia/saucer_magnolia_closeup_lar_1_.jpg O Bożżżżżżż jakie piękne ... zamówię sobie u małża na urodziny magnolcię to pewne Lidziu i ja dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To się może wybierzecie zbiorowo kawałek dalej teszsz na chfilke? My będziemy pewnie od jakiejś 14 do 19... barranki drogie ja bardzo chętnie do was wjade na chate ale dzisiaj nie dam rady bo o 14 musze być u mojej siostry ... do Gosi wpadamy jak po ogień i lecimy dalej. Ale przyjdzie taki dzień, że tarasik, leżaczek .... ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kawał dnia: dzwonie dzisiaj do Starego, a tam Kruela . Myślalam, ze nie ten numer wykręciłam, hihi Dopóki nie będzie siedziała w lodówce to spoko ... ale Cie wcięło jak mnie usłyszałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 25.04.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kruelko wysłałam Ci mapki W razie czego będę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.04.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 To się może wybierzecie zbiorowo kawałek dalej teszsz na chfilke? My będziemy pewnie od jakiejś 14 do 19... barranki drogie ja bardzo chętnie do was wjade na chate ale dzisiaj nie dam rady bo o 14 musze być u mojej siostry ... do Gosi wpadamy jak po ogień i lecimy dalej. Ale przyjdzie taki dzień, że tarasik, leżaczek .... ... pozdrawiam Przyjdzie taki dzień Bo się gospodyni nie wyrobiła i do mnie nie dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.04.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Kruelciu kochana, baaaaaaaaardzooooooooooo dziękuję za dzisiejszą przysługę Jestem niezmiernie wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.04.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam dzień dobry powiedzieć http://img17.imageshack.us/img17/3267/dzialka26042009011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.04.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 się przyszłam przywitać i miłego dnia Wszystkim życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 27.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dziewczynki i ja się witam już niestety pracowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dawno mnie nie było, więc i ja się witam Milego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts