Gosiek33 05.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i Barranki2 maja rację, dla siebie i po to byśmy i my my mogli zaglądać, komentarze to pogaduchy często, ale dziennik dla nas jest i dla innych którzy chcą czerpać doświadczenie od bardziej doświadczonych - jedni mówią sobie o tak bym nie zrobił, inni - o właśnie tak mi się podoba i też tak zrobię. A teraz gorący okres, piekna pogoda więc kto nie musi nie siedzi przy kompie, ale jak tylko plucha nastanie zobaczymy wszyscy ile nam się nadziało na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.05.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gosieńko dzięki kochana za wsparcie ... jakaś mnie dzisiaj złapała nostalgia dziennikowa ... po co komu, czemu i na co, po co Jak to po co i komu..... Nie myśl tak w ogóle. Poczekalj aż minie Ci nostalgia i zobaczysz, że jutro juz inaczej na to spojrzysz. Szkoda byłoby nie oglądać tak pięknego domu. Nie rób nam tego....plizzzzzz....... Ściskam mocno. Edyta .. dzięki za Wszystko , dzieki za Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 05.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hmmmm .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Elcia, Ty mnie nie wkurzaj , bo CIę pogonię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 kruelcia nie rób scen glacius maximus w troki i wppierjod mnie tu rozumiemhy siem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 chyba tego Ci potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Elcia, Ty mnie nie wkurzaj , bo CIę pogonię :) Nie ryzykuj A wybierzemy się, wybierzemy, tylko czort wie kiedy, bo jakiś potwór zjada ten czas teraz w sposób niesamowity... I strasznie mlaska Jak wszystko dobrze pójdzie, to: 1. jutro mam na budowie przesympatycznego gościa od drewnianych elewacji, żeby obgadać drewniane fragmenty co jeszcze będą; ślusarza, który zbada jak zrobić mocowania do szyn do jeżdżących żaluzjów; faceta od bramy, który ją wreszcie wyreguluje, a potem pędzę na dwa spotkania i nocny dyżur do roboty 2. w czwartek prowadzę gazetę 3. w piątek jedziemy szukać kamieni na szaniec (wiatrołap, kuchnia, spiżarnia), a potem do roboty 4. w sobotę o 7 rano przyjeżdża Eimund i robi wylewkę w garażu 5. w niedzielę mam komunię młodszej córy 6. w poniedziałek o 7 rano przyjeżdża materiał na ocieplenie strychu i styropian na ocieplenie domu i zaczyna się tynkowanie i ocieplanie... I kiedy żyć? Zaraz wyciągamy wino i 16 odcinek 3 serii LOST. Bo mam dość I trzymaj się i nie daj się żadnemu złemu, bo my przyjdziemy i normalnie, po chłopsku mu damy w r...j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.05.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 I trzymaj się i nie daj się żadnemu złemu, bo my przyjdziemy i normalnie, po chłopsku mu damy w r...j ooo jo tysz dolozem ..lebo se chociasz kopnem dopsie nooo eeelllaaaaa smille nioooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 I trzymaj się i nie daj się żadnemu złemu, bo my przyjdziemy i normalnie, po chłopsku mu damy w r...j ooo jo tysz dolozem ..lebo se chociasz kopnem dopsie nooo eeelllaaaaa smille nioooo OOOO, kopnońć tysz chentnie..., mogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranku - popatrz na to w ten sposób : - masz chałupę - nie każdy ma to szczęście - maszpracę -nie każdy ma tak dobrze - masz "parę"- bo piszesz "my" - to już wyjątkowy fart - masz hobby (wylewki ? okkkkk :)) A Kruelci to ja się nie bojam nic a nic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zapomniałam - masz na wino :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Barranku - popatrz na to w ten sposób : - masz chałupę - nie każdy ma to szczęście - maszpracę -nie każdy ma tak dobrze - masz "parę"- bo piszesz "my" - to już wyjątkowy fart - masz hobby (wylewki ? okkkkk :)) A Kruelci to ja się nie bojam nic a nic :) No wiem, no wiem, ale co jakiś czas każdy popada w coś, na przykład w obłędzik albo w szaleństewko... A Kruelci to się nie bojamy tylko o jej smile (rzutujące na dziennik) się bojamy i temu co ją odsmila chcemy dać po łbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zapomniałam - masz na wino :) na krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zapomniałam - masz na wino :) na krechę To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Zapomniałam - masz na wino :) na krechę To tak jak ja To znakomicie rozwija stosunki międzyludzkie A potem można się oddawać hobby - wylewkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Cześć Elcia, Nie waż mi się dziennika zawieszać i likwidować Pisz dla siebie, a jak już wybudujesz, to będziesz sobie mogła przypomnieć swoje wszystkie zmagania i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Elcia no co Ty na żarty Ci się zebrało............. ja tam piszę dla siebie a głównie dla małża bo bidak całymi dniami w pracy a wieczorem to już tylko zdjęcia sobie może pooglądać........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Ależ mi sie oberwało po uszach ... nie wiem czy mam Wam dziękować czy strzelić focha Ale troszkę mniej mnie będzie, bo obiecałam rodzinie, że będą mnie więcej mieli ... ale będę zaglądać, podglądać i czasem dam znać pisemnie, że żyję Lecę teraz pozaglądać tu i ówdzie, a potem biegnę z córą, ja do kosmetyczki a Gabi do fryzjera ... dzień kobiet sobie robimy a moje chłopaki sami będą się rządzić w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 .......... ale w oknie będzie można girkami podyndać, co? Kruelciu kochana... nie fochaj się na nas... bym Ciem kochamy i dlatego się tak domagamy Twej obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 06.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 .......... ale w oknie będzie można girkami podyndać, co? Kruelciu kochana... nie fochaj się na nas... bym Ciem kochamy i dlatego się tak domagamy Twej obecności Nituś i ja się za Tobą stęskniłam ... nawet miałam przez chwilę pojechać dziś na działkę i o Ciebie zahaczyć, ale wyczytałam, że chorzy jesteście ... kurujcie się dzielnie. A na oknie posiedzieć i pogadać zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts