dobroszka 06.05.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 W sumie sie rodzinie nie dziwię....Ja też wolę Kruelcię w realu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.05.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Kruelciu, widzę, że sobie dzisiaj babski dzień robicie Ja sobie też tak czasami ze starszą córą wychodzę Pewnie niedługo obydwie będę zabierać, a mąż będzie miał labę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzień doberek słoneczko świeci i jeszcze tak ostrzej nam poswieci w weekend który ma byc bardzo, bardzo cieplutki miłego dzionka Kruelcia ty pamietaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Dzień wczoraj udany Moja córka wczoraj od fryzjera wyszła w podskokach i wielkim uśmiechem PIERWSZY RAZ była zadowolona z pracy fryzjerki Ma śliczne dwa nowe kolory różowo-niebieski ... fajnie wygląda Ja za to szaleje znowu z roślinkami. Zaraz lecę na działkę posadzić świerki. I już się rozglądam za pnączami Czekam aż wszystko zakwitnie Liszdszu fajnie ze swoimi córkami dzień spędzać bardzo to lubię zuz@nko pamiętam o Tobie ... a czy o czymś konkretnym powinnam? ... przypomnij starszej pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Krulecia ja cię normalnie uduszę o 16 maja - pamietasz staruszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Krulecia ja cię normalnie uduszę o 16 maja - pamietasz staruszko jak udusisz to nici z 16 ... pamiętam, ale jeszcze nic nie wiem, jak sie dowiem to odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Krulecia ja cię normalnie uduszę o 16 maja - pamietasz staruszko jak udusisz to nici z 16 ... pamiętam, ale jeszcze nic nie wiem, jak sie dowiem to odpowiem ale wiesz że mocno liczę na ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Krulecia ja cię normalnie uduszę o 16 maja - pamietasz staruszko jak udusisz to nici z 16 ... pamiętam, ale jeszcze nic nie wiem, jak sie dowiem to odpowiem ale wiesz że mocno liczę na ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem buziaki .. teraz na wieś lecę sadzić, sadzić, sadzić i wymyślić co jeszcze i gdzie posadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.05.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Krulecia ja cię normalnie uduszę o 16 maja - pamietasz staruszko jak udusisz to nici z 16 ... pamiętam, ale jeszcze nic nie wiem, jak sie dowiem to odpowiem ale wiesz że mocno liczę na ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem buziaki .. teraz na wieś lecę sadzić, sadzić, sadzić i wymyślić co jeszcze i gdzie posadzić tak ci zadrościłam sadzenia że teraz i ja już mogę sadzić, ale mam blade pojęcie co, gdzie, jak..... ale mam nadzieję że 16-tego cosik podpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.05.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz na wieś lecę sadzić, sadzić, sadzić i wymyślić co jeszcze i gdzie posadzić Kruela, już się cieszę na zdjęcia, wkleisz, prawda? bo ja na każde czekam z utęsknieniem, pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nioo łozyła..na scynscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 teraz na wieś lecę sadzić, sadzić, sadzić i wymyślić co jeszcze i gdzie posadzić Kruela, już się cieszę na zdjęcia, wkleisz, prawda? bo ja na każde czekam z utęsknieniem, pozdrówka Tolu miło Cię widzieć ... zdjęcia mam nadzieję będą Wzięłam dzisiaj aparat, ale nie miałam czasu popstrykać Azalie za chwilkę będą cudne Bzy już zakwitły Malutkie te moje roślinki ale mam nadzieję szybko urosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.05.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 nioo łozyła..na scynscie Duszku potrafisz mnie rozbawić na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 no taki jush se mnie nadworhny błasen u ely snacy eli nioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzień Doberek! Czekam na zdjęcia, czekam na zdjęcia...!!! Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.05.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzień doberekSmacznego! http://www.ziolek.pl/fotografie/makro/images/makro-25.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.05.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Witanko, od wczoraj wieczorem miałam do teraz padnięty internet a teraz pędzę przez FM by mieć pojęcie co się nadziało a tu na pierwszym planie mam znowu jedzonko, tym razem Barranki mnie katują truskawami ale pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzień Doberek! Czekam na zdjęcia, czekam na zdjęcia...!!! Hej! Zdjęcia kiedyś będą napewno ... rasia ja o Tobie pamiętam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzień doberek Smacznego! http://www.ziolek.pl/fotografie/makro/images/makro-25.jpg boooska ichigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dzień Doberek! Czekam na zdjęcia, czekam na zdjęcia...!!! Hej! Zdjęcia kiedyś będą napewno ... rasia ja o Tobie pamiętam cały czas Siedzę cichutko i czekam... Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts