Nefer 08.05.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 To się daje zrobić, choć wygląda przerażająco zanim zadziała :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.05.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Mam nadzieje, ze mnie nie przerazi jak do tej pory żyję ... dzięki wszystkim ... będę teraz myśleć, przemyśliwać temat i działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Widzę zdjęcia! Widzę zdjęcia!!! Łoj! Jak Ty masz tam pięęęęęęękniście!!! A te roślinki rosną Ci jak drożdżach. Przyznaj się co za drożdże dosypujesz do ziemi? A domek sobie stać i tak będzie stał i mocy nabierał, co wcale nie przeszkadza w robieniu instalacji, wylewek i tynków... tylko tym bardziej nie powinno się go zamykać oknami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.05.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 U nas zaraz po elektrykach weszły tynki, panowie mieszkali na budowie, okna sobie folią zaciągli i było git. A jak tynki były, to już ani elektryki, ani alarmowych kabelków wyciągnąć się bez truddu nie dało, więc dom stał sobie spokojnie i obsychał. A okna drzwi i brama przyjechały tak po półtora miesięca... Witajcie dzień dobry, czas na wieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Dzięki za wszystkie rady Już mi sie powoli rozjaśnia w kwestiach dalej-budowlanych Rasiu pięknie będzie jak wszystko, co posadziliśmy urośnie i zakwitnie Masę pracy trzeba tam jeszcze włożyć. Dzisiaj imprezy spóźnione urodzinowo - imieninowo tato-babciowe i nici z działki a jutro kolejna majowa impreza i tak cały maj Zawijam kiecę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruela, dzięki za nowe zdjęcia, pochodziłam, popatrzyłam, popodziwiałam. Swój następny dom wybuduję w podobnym miejscu. Może jest jeszcze gdzieś takie jedno? Udanej imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hej, wpadłam na chwilkę i do dziennika dzięki Rasi pognałam a tam piękne foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruela, dzięki za nowe zdjęcia, pochodziłam, popatrzyłam, popodziwiałam. Swój następny dom wybuduję w podobnym miejscu. Może jest jeszcze gdzieś takie jedno? Udanej imprezki Tolu Twoje słowa to dla mnie wielki komplement ... a działka obok wolna jest i zabrzozowana .... i taką sąsiadkę mieć ... ciesze sie , że komuś się moja wieś podoba ... jak bedziesz pod Wołomin po korę jechać lub sie w te strony wybierać to zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hej, wpadłam na chwilkę i do dziennika dzięki Rasi pognałam a tam piękne foty Gosienko tylko część inwentarza została sfotografowana ... następnym razem ogród będzie na tapecie ... maliny, truskawki, porzeczki, agrest, borówka, aronia, jeżyna bezkolcowa która ma się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić no taaaaaaaaaak wiedziałam - a do mnie to nie przyjadą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Mój syn dostał dzisiaj z okazji imienin ( lekko spóźnionych) dwa wiciokrzewy ... i dowiedziałam się, że na swoje urodziny (które będa za 4 dni ) dostanę magnolię ... uwielbiam swoja rodzinę wariacko-złośliwo-ironiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić no taaaaaaaaaak wiedziałam - a do mnie to nie przyjadą... [/quote Nefka ... ja Anje zgarnę, potem przeciągnę przez Ciebię, Maluszka, Nitubagę a na koniec do siebie zgarnę .. a przy okazji wszystkich wymienionych po kolei i się fajna impreza na wsi podwarszawskiej skręci ... i mam nadzieje, że Anja nie będzie miała nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nefka gadam do Twojego dziennika a gdzie komentarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Hej, wpadłam na chwilkę i do dziennika dzięki Rasi pognałam a tam piękne foty Gosieńko piękne foty to u Ciebie ... i ogród na własne oczy widziałam ... piękny i cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić no taaaaaaaaaak wiedziałam - a do mnie to nie przyjadą... Nefciu, przecież to Stille to taka piękna wieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.05.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić no taaaaaaaaaak wiedziałam - a do mnie to nie przyjadą... [/quote Nefka ... ja Anje zgarnę, potem przeciągnę przez Ciebię, Maluszka, Nitubagę a na koniec do siebie zgarnę .. a przy okazji wszystkich wymienionych po kolei i się fajna impreza na wsi podwarszawskiej skręci ... i mam nadzieje, że Anja nie będzie miała nic przeciwko bossssko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.05.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Ale Wam fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Kruelcia ale Ty masz pieknie na dzialce Anja jak będziesz 16 to trza objazdówkę po wsiach podwarszawskich zrobić no taaaaaaaaaak wiedziałam - a do mnie to nie przyjadą... [/quote Nefka ... ja Anje zgarnę, potem przeciągnę przez Ciebię, Maluszka, Nitubagę a na koniec do siebie zgarnę .. a przy okazji wszystkich wymienionych po kolei i się fajna impreza na wsi podwarszawskiej skręci ... i mam nadzieje, że Anja nie będzie miała nic przeciwko U mnie kupa palenia - można ognicho zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts