Nefer 09.05.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Nefciu, przecież to Stille to taka piękna wieś... A jak dziś pięknie ptaki śpiewały cały dzień ... musicie to usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ale Wam fajnie. a Ty co? daleko masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ale Wam fajnie. a Ty co? daleko masz? ale jak będziecie i do mnie nie zajedziecie to normalnie list gończy za Wami puszczę Kruelcia ma fajny pomysł... objazdówka i nasiadówka... bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 a o ktorej w sobote zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.05.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Kruela moze to cos pomoze:http://forum.muratordom.pl/kompletny-harmonogram-prac,t16256.htm?highlight=kompletny harmonogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 A czy wy dziewczynki kochane pamietacie że waszą wycieczkę macie zakończyć w RAJU - czy juz może nie daj boże zapomniałscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przybiegłam zobaczyć co na FM słychać Kilka dni mnie nie było, bo urwanie głowy miałam pracowe W niedzielę młodsze dziecię sprzedaliśmy na urodziny kolegi i śmignęliśmy na działkę. Tak się napracowałam, ,ze do dzisiaj mam zakwasy i dopiero o 22 jedliśmy obiad Dzięki za wszystkie podpowiedzi, które zostały skrzętnie zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Doberek pracusiu!!!! Ty masz jeszcze miejsce w tym ogrodzie? Tyle już nasadziłaś, że głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Edytko pieliłam i obrabiałam drzewka, kwiatki ... ledwo łażę i wszystkie gnaty mnie bolą ... trzeba stare kości rozruszać ... a miejsca jeszcze duuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Jaki tam stare. Rozrusznie w każdym wieku dobre, co kolwiek by to znaczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To w takim razie zrobie w weekend poprawkę z rozrywki abym za duzych zakwasów nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To w takim razie zrobie w weekend poprawkę z rozrywki abym za duzych zakwasów nie miała trening czyni mistrza. A potem to już góry będziesz przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 To w takim razie zrobie w weekend poprawkę z rozrywki abym za duzych zakwasów nie miała trening czyni mistrza. A potem to już góry będziesz przenosić. I jak Pudzian wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.05.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Wpadam z rewizytą i cóż ja mogę powiedzieć u Ciebie jak zwykle pięknie Roślinki zwalają z nóg A domek w tym otoczeniu jak pączek w maśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Magi dzięki za dobre słowo Śmiejemy się z mężem, że będziemy mieli do późnej starości co robić .... i marzę aby mój pączek już urósł .... zazdraszczam, że mieszkacie już u siebie ... echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 12.05.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ani się obejrzysz a sama zamieszkasz...A i tak masz fajnie , bo już się możesz po swojej chałupie przejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ela straszliffie pracuje cienszko..kurcem niooo łoscyndzej siem dziołszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Magi dzięki za dobre słowo Śmiejemy się z mężem, że będziemy mieli do późnej starości co robić .... i marzę aby mój pączek już urósł .... zazdraszczam, że mieszkacie już u siebie ... echhhh Zobaczysz jak to szybko zleci U nas też po 1,5 roku mieszkania jeszcze wiele do zrobienia, ale tak jak piszesz ważne, że w końcu mamy swój własny kąt Przeprowadzaliśmy się w wielki bałagan Schody dopiero robili, kładli panele Wyrobiliśmy się z kuchnią i łazienki były zdatne do użycia, a w reszcie domu syf Na podwórku bajoro Masakra Ale w końcu po wielu latach tylko nasz syf, w tylko naszym domku (nie licząc banku ) i po woli, po woli szykowaliśmy resztę Teraz jest już fajnie, tylko trawkę musimy posiać Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ani się obejrzysz a sama zamieszkasz...A i tak masz fajnie , bo już się możesz po swojej chałupie przejść I ilekroć jestem na wsi to chadzam sobie ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.05.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ela straszliffie pracuje cienszko..kurcem niooo łoscyndzej siem dziołszko Duszku ... za mniej niż godzinka będzie ta chwilka, kiedy człowiek mały rachunek robi ... lubie pracować kiedy wiem, że ma to sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts