root 23.02.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 mam takie prawie na całym parterze. Są super. Wyglądają lepiej niż zwykłe panele, choćby dla tego że na tych nigdy nie będzie widać niedokładności ułożenia i szczelin. Z brudzeniem nie ma problemu. Córa wpada w lato prosto z ogródka do domu w buciorach i nic sie nie dzieje. Mamy je około 2 lat. http://forum.muratordom.pl/rootowisko-nasz-domek-pod-lasem,t85188.htm?highlight=rootowisko Pozdrawiam ROOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ersste 24.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 fuga w panelach to kolejny krok w kierunku upodobnienia panela do deski podłogowej ,po latach lepiej to wyglada niz brudne poszarpane krawedzie jak to jest w przypadku tradycyjnych połaczen,.pomysł v fugi pochodzi z podług drewnianych starych tych 100 letnich szorowanych szczotka ryzowa na mokro ,dzis fugi w podłodze drewnianej mozna uszczelnic ,masa elastyczna ,czesto w podłodze dab w celu postarzenia wygladu krawedzie z fazka barwi sie na czarny kolor i stosuje czarna mase uszczelniajaca ,dodatkowo powierzchnia deski nie musi byc równa moze byc ryflowana ,sęki uwypuklone ,a cena dwuwarstwowej deski nie musi byc wysoka umnie surowa do olejowania deska posterzona 120 zł m2 przy szer 190mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 25.02.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Jola, takie masz?: http://www.quick-step.com/europe/pl/floor/400392.aspx możesz wkleić jakieś zdjęcia, byłabym wdzięczna Dokładnie takie. Niestety zdjęcia swojej podłogi aktualnie nie posiadam. Dodatkową zaletą tych paneli jest to, że sa grubsze niż zwykłe i przy chodzeniu w twardszym obuwiu nie słychać tego nieprzyjemnego stuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 25.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja mam rowki. Nic nie włązi. Jest bardzo OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sprint 14.09.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Witam czy mozecie sie pochwalic swoimi panelami z V-fugą??? Czy ktos ma moze panele Krono Original Vario kolor Dąb Highland??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 15.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ja nie mam, ale z tej serii zastanawiałam sie nad Dąb Umbria. http://www.kronooriginal.pl/go.live.php/PL-H5/produkty/P14319/kronostep-vario.html Bardzo mi sie podoba kolor, cena też jeszcze może być 59zł/m2. Jednakże chyba ich nie zakupię, wziełam 4 panele do domu, i maja tak jakby trochę błyszczącą fakturę, wydaje mi sie że będzie widać na tych panelach wszystkie zarysowania, zresztą słyszłam opinie o tych panelach, że bardzo widać zarysowania.... szukam czegoś innego, bardziej matowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sprint 15.09.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Widzialem ten kolor,dla mnie troche za ciemny,juz ten moj co wybralem to boje sie,ze bedzie za ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 16.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Kupiłam panele KAINDL ONE, kolor Dąb o strukturze starego drewna. Są gdzieś na necie zdjęcia, ale nie oddają najlepiej rzeczywistości, więc lepiej je obejrzeć na żywo w OBI. Kłaść je będe dopiero za miesiąc, więc nie napiszę jak sie sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lacki 08.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 WitajciePrzeglądając archiwum forum widziałem, że trochę osób decydowało się na panele z V-fugą. Jak wyglądają wasze doświadczenia w użytkowaniu takich paneli. Mycie podłóg, konserwacja, czy faktycznie zbiera się bród w tych rowkach ? itp itd...Ogolnie jesteście zadowoleni, czy drugi raz byście już ich nie wybrali. Dzięki za opinie Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 08.02.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 My mamy i jestesmy bardzo zadowoleni.Na pewno bysmy sie jeszcze raz na te panele zdecydowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 08.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witajcie Przeglądając archiwum forum widziałem, że trochę osób decydowało się na panele z V-fugą. Jak wyglądają wasze doświadczenia w użytkowaniu takich paneli. Mycie podłóg, konserwacja, czy faktycznie zbiera się bród w tych rowkach ? itp itd...Ogolnie jesteście zadowoleni, czy drugi raz byście już ich nie wybrali. Dzięki za opinie Grzesiek Zaden brud nie jest w stanie się tam zebrac jeżeli będzie regularnie podłoga odkurzana czy zamiatana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomlolo 09.02.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 My jesteśmy bardzo zadowoleni i również drugi raz kupilibyśmy te same panele. Nie zauważyłem żeby był jakikolwiek problem z v-fugą. Jeden z gości nawet stwierdził "o fajnie, dechy macie" A wyglądają tak: http://www.multiform.pl/oferta/podlogi/images/classen-premiumv-21415---jawor-gorski.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No faktycznie, fajne dechy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 10.02.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 U mnie podłoga Witexa. Tez nie ma problemow z czyszczeniem V-fugiA wyglada to tak: http://lh6.ggpht.com/_llDR41dV5Xk/SVuOn4q7CzI/AAAAAAAABnI/2OmHW7b6ZIw/s912/Zdj%C4%99cie164.jpg Jak dobrze przegladnac wzor na panelu to mozna je tak dobrac ze wygladaja jak lite deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja mam Quick Stepatez nie ma zadnego klopotu z brudem w v-fugachi tez kupilabym tak podloge jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 12.02.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Potwierdzam - mam i problemów brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Może dalibyście więcej fotek?? Też chcę panele V, ale pojęcia nie mam jakie. Dopiero na podłodze widać wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 14.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja mam tylko zdjęcie z czasu remontu jeszcze:http://images39.fotosik.pl/59/bd7c9837bbcff8a2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 14.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Ja mam tylko zdjęcie z czasu remontu jeszcze: http://images39.fotosik.pl/59/bd7c9837bbcff8a2m.jpg Czemu te panele robią wrażenie jakby były wybrzuszone? A może są wybrzuszone z powodu zbyt wilgotnego klimatu w pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 14.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Może dalibyście więcej fotek?? Też chcę panele V, ale pojęcia nie mam jakie. Dopiero na podłodze widać wygląd.Radziej, to możesz do mnie zajrzeć Też mam z fuga V Aha, dodam, że żadnego problemu z brudem nie ma. Nic się tam nie zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts