olatomek 15.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Bardzo fajne panele tego typu są w castoramie. Są to panele firmy Egger, kolor dąb wiejski. Kosztują ponad 50 zł /m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://i642.photobucket.com/albums/uu146/kaskamaciej/dom022.jpgtak wyglądają u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 17.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja mam tylko zdjęcie z czasu remontu jeszcze: http://images39.fotosik.pl/59/bd7c9837bbcff8a2m.jpg Czemu te panele robią wrażenie jakby były wybrzuszone? A może są wybrzuszone z powodu zbyt wilgotnego klimatu w pomieszczeniu. Nie są wybrzuszone. Nie wiem skąd takie wrażenie - może wina zdjęcia, choć na mnie takiego wrażenia nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Moje z v-fugą random dopiero zamówione, ale już się cieszę, że będę je mieć I nawet przez moment nie zastanowiłam się, czy w fudze nie będzie się zbierał brud.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 17.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja mam tylko zdjęcie z czasu remontu jeszcze: http://images39.fotosik.pl/59/bd7c9837bbcff8a2m.jpg Czemu te panele robią wrażenie jakby były wybrzuszone? A może są wybrzuszone z powodu zbyt wilgotnego klimatu w pomieszczeniu. Nie są wybrzuszone. Nie wiem skąd takie wrażenie - może wina zdjęcia, choć na mnie takiego wrażenia nie robią. Częśc zdjęcia z prawej jest wyrażnie inna od tej z lewej. Wyglada to tak jakby te rzędy były lekko wybrzuszone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 17.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Częśc zdjęcia z prawej jest wyrażnie inna od tej z lewej. Wyglada to tak jakby te rzędy były lekko wybrzuszone! Oj, powiększ sobie i ujrzyj karton położony na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 17.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 powiększyłem i pokazałem innym. Widzą pięc lekko wybrzuszonych paneli od ściany do kartonów. Ale to nic może to zdjęcie. W lewym górnym rogu zdjęcia widac kawałek kartonu pod którym jest ciemna pustka świadcząca o wypukłych panelach. No cóż to tylko zdjęcie. Dla pewności połóż coś prostego np. płaskownik, poziomica o długości 1-1,5 metra w poprzek paneli i sprawdź czy pod poziomicą, płaskownikiem itp. są prześwity, czy leży całą powierzchnią na panelach. To tak na wszelki wypadek. Mozliwe, że fazki dają takie złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 18.02.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tak właśnie były sprawdzane po ułożeniu. Powtarzam, że wszystko z nimi jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 18.02.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 moje panelehttp://img16.imageshack.us/img16/4/82200013wi4.jpg http://img25.imageshack.us/img25/5549/panrc5.jpg http://img16.imageshack.us/img16/5776/74348204cn6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zott36 19.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 mkkfe , super te panele .Zdradzisz jakiej firmy oraz jaki kolor tych jasnych paneli?Własnie szukam takich jasnych ale nie wpadajacych w zolc , te Twoje wygladaja niezwykle naturalnie , neutralnie:)Juz doczytalam , ze quick step , tylko jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 19.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 juz odp na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpola 02.09.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 czy ktoś z Was użytkuje panele z tzw. 4-stronną v-fugą.Pytam, bo ja wybrałam panel podłogowy firmy Quick Step z fugą, pięknie wygląda tylko boję się iż utrzymanie czystości takiej podłogi będzie trudniejsze. Jeśli ktoś posiada takie panele to proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 02.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Ja mam, uzytkuje i nie ma z nimi zadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Ja mam z Balterio - fugi czyści się błyskawicznie, odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgina 06.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Też zamówiłam z balterio z v-fugą. Wkrótce wyraże opinię Jak Ci się ogólnie sprawują te panele? Jaki kolor wybrałaś? Chyba za tę cene są ok? ) Już się nie moge doczekać rozpoczęcia prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.09.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Też zamówiłam z balterio z v-fugą. Wkrótce wyraże opinię Jak Ci się ogólnie sprawują te panele? Jaki kolor wybrałaś? Chyba za tę cene są ok? ) Już się nie moge doczekać rozpoczęcia prac Mam dąb tasmański z serii tradition elite - jestem zachwycona, goście też Czyści się je bezproblemowo, super w użytkowaniu - wszyscy pytają, czy to drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 06.09.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 czy ktoś z Was użytkuje panele z tzw. 4-stronną v-fugą. Pytam, bo ja wybrałam panel podłogowy firmy Quick Step z fugą, pięknie wygląda tylko boję się iż utrzymanie czystości takiej podłogi będzie trudniejsze. Jeśli ktoś posiada takie panele to proszę o opinię. Jak byłam pytać o panele Quick Step z V - fugą to sprzedawca odradził, ponieważ te fugi (a raczej ich krawędzie) szybciej się wycierają. Ale skoro już kupiłaś i położyłaś to nie pozostaje nic innego tylko się nimi cieszyć. A mogłabyś wkleić zdjęcia takiej podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
georgina 06.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Też zamówiłam z balterio z v-fugą. Wkrótce wyraże opinię Jak Ci się ogólnie sprawują te panele? Jaki kolor wybrałaś? Chyba za tę cene są ok? ) Już się nie moge doczekać rozpoczęcia prac Mam dąb tasmański z serii tradition elite - jestem zachwycona, goście też Czyści się je bezproblemowo, super w użytkowaniu - wszyscy pytają, czy to drewno hahaha...kupiłam identyczne:). Możesz wstawić fotkę jak wyszły? Moje jeszcze w sklepie. Remont zaczynam w przyszłym tyg. EDIT: POMYLIŁAM SIĘ , JA MAM DĄB BAGIENNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedros300 06.09.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Też zamówiłam z balterio z v-fugą. Wkrótce wyraże opinię Jak Ci się ogólnie sprawują te panele? Jaki kolor wybrałaś? Chyba za tę cene są ok? ) Już się nie moge doczekać rozpoczęcia prac Mam dąb tasmański z serii tradition elite - jestem zachwycona, goście też Czyści się je bezproblemowo, super w użytkowaniu - wszyscy pytają, czy to drewno A jaki podkład wyciszający zastosowałaś? Czy coś z produktów Belterio, czy innej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Panele Balterio kładłam na podkładzie korkowym, bezmarkowym A oto i zdjęcie bardzo fotogenicznej podłogi: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/xBEhwomZAAdPOlNxcB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts