bratki 08.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Jak w tytule. Jestem ciekawa doświadczeń, porad, opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.02.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 kumpela ma - i cały czas chwali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A jakieś bliższe detale tego chwalenia? W jakich naczyniach w tym gotuje (szkło? gary jakieś specjalne?)? Co w tym pichci? Jak? Dlaczego chwali? Czy da się odmrażać tylko? Jak z odgrzewaniem? Jakieś reguły gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.02.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Podciągam z nadzieją, że ktoś coś wie jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 26.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Czy chodzi o piekarnik parowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sali 07.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa1 09.03.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dobra rzecz taki mix 2w1, przynajmniej więcej miejsca w kuchni. Ja mam i kuchenkę i mikrofalę i parowar,,,pewnie trzeba bedzie pomysleć o zmianie jak jest coś lepszego, a moja kuchnia wcale nie jest duża ... a jak cenowo sie przedstawia taki sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sweetstar 28.04.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 teraz gotowanie na parze jest w cenie... w końcu to takie zdrowe ja nie mam odpowiedniego sprzętu, prócz standardowego garnka z sitkiem... i na tym mi się nie chce męczyć parowaru nie mam gdzie schować, ale moja nowa kuchnia musi mieć rozwiązanie tego problemu, więc też z chęcią się co nieco dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts