Iwona Sudol 08.02.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witamy Postanowiliśmy wybudować dom, założyliśmy dziennik budowy. Jeśli ktoś do nas zawita, prosimy o podzielenie się z nami wszelkimi uwagami, gdyż o budownictwie nie mamy zielonego pojęcia Pozdrawiamy wszystkich budujących - Iwona i Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enines 10.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 witam serdecznie macie ładna działkę i śliczne widoki! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.02.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witaj enines Dziękuję za odwiedziny i dobre słowo. Troszkę wysoko na tej naszej działce, ale mam nadzieję, że jakoś uda nam się zrealizować domek w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 kurcze,ale ma cie piejkne widoki....zazdroszczę Napewno wybudujecie dom tam gdzie marzyliscie. Będe Was podgladać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kukułka 10.02.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witj Iwonko, przepiękne miejsce na wymarzony dom. Cieszę się, że spotkałam "krajankę" ja buduję dom na obrzeżach Kłodzka. Będę do Ciebie zaglądać. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 10.02.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dzięki za dobre słowo i życzę wam spełnienia marzeń a swoją drogą budowa domu to dla nas wiele wyrzeczeń ale jesteśmy optymistami i wierzymy że nam się uda to na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 11.02.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Witam, dzięki za odwiedziny na moim dzienniku, jestesmy na tym samym etapie, więc napewno bedziemy sie wspierac Wybraliście fajny projekt, szukalismy takiego rozwiązania ale staneło na tym jak w dzienniku. Powodzenia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 12.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Hej Iwono!! Ale widoki!!! ZAZDROSZCZE!! Niestety moja gorka jest zbytnio oblepiona domkami, by sie tak pieknie prezentowac jak Twoja!! Powodzenia z architektem Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi5 12.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Macie super widoki zazdroszczę pamiętam jak myśmy czekali na projekt i te wszystkie sprawy papierkowe będziecie musieli się uzbroić w cierpliwość powodzenia a chwilami zwątpienia się nie przejmujcie to narka U nas na budowie na razie mały zastój mrozy jeszcze nie odpuszczają a my musimy sił nabrać po zeszłym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam serdecznie moja imienniczke Miejsce na budowe domu macie rzeczywiscie wspaniale! Gory Sowie...Zawsze chcialam tam pojechac, ale nigdy mi sie nie zlozylo... I kawal ziemi macie I wspaniale zdjecia z tej ziemi Kibicuje Wam goraco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie będę oryginalny ....ja też zazdroszczę widoczków powodzenia w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.02.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie będę oryginalny ....ja też zazdroszczę widoczków powodzenia w budowaniu Bardzo dziękuję. Każde wsparcie mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 13.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Czytam w Twoim dzienniczku, ze musisz szukac kogos, kto by zaprojektowal instalacje. To w Waszym projekcie instalacji nie ma? Nasz dostalismy wraz ze wszystkimi, nawet nadprogramowymi projektami instalacji (gazu u nas nie ma i nie bedzie) - trzeba je tylko bylo "podbic" u specjalisty. Myslalam, ze wszystkie projekty maja instalacje! Zycze powodzenia i ciesze sie, ze projekt juz doszedl! Jak widac, piatek 13 nie taki straszny Ja uwlielbiam piatek 13 13-go wzielam slub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.02.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Moja droga Imienniczko - z instalacji zrezygnowaliśmy sami. Dom w oryginale wyglądał inaczej, a przede wszystkim nie miał podpiwniczenia. Całą instalację wod.-kan. i tak trzeba by było przerobić. Doszliśmy do wniosku, że mając kilku znajomych ludzi z uprawnieniami, wspólnie z nimi na miejscu, przy jednym stole, zaprojektujemy instalacje wszystkie tak, jak nam będzie pasowało najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 14.02.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 witaj, ale macie widoki, aż dech zapiera widząc fotki a co dopiero w rzeczywistości. gratuluje ślicznej działki i projektu. życzę powodzenia w budowaniu- będę oglądać zmagania a przy okazji podziwiać widoki pozdrawiam serdecznie edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 14.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Chciałem pogratulować super stronki z Twoimi fotkami, kurcze jest pod dużym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witaj Iwonko, strasznie Wam zazdrościmy pięknego miejsca na ziemi. My również kochamy góry i często jeździmy na piesze wycieczki. Przejeżdżaliśmy kilka razy przez Waszą wioseczkę. Jest tam pięknie. Niestety musieliśmy się zadowolić działka w pobliżu Wrocławia, a w górki dalej będziemy jeździć Mam również podobny do waszego projekt, czyli domek z dachem dwuspadowym i poddaszem użytkowym. Mam pytanie, czy zastanawialiście się nad oczyszczalnią, zamiast szamba? My podjęliśmy decyzję, że będzie to oczyszczalnia. Bardzo proszę przyślij nam link do swojej strony ze zdjęciami ( jeśli możesz), chętnie obejrzymy Twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Zapomniałam - pozdrowienia dla kota Filemona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.02.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Rozumiem, Cię bardzo dobrze kasa to problem, ale jednak doszliśmy do wniosku , że może się opłaci? Mam nadzieję A do Jugowa i okolic pewnie nie raz zabłądzimy bo lubimy łazikowanie. Już znaleźliśmy stronkę ale rybyyyyyy, no i kiciuś jest superrr, no piękne zdjęcia My też trochę robimy, ale nie mamy takiego super aparatu. Więc jakość zdjęć, jest trochę gorsza. Ale też są ładne, zresztą góry zawsze są ładne i nie ważne jaka pogoda. Michał mówi żeby Ci napisać, że Filemon jest piękny Pozdrawiamy Was serdecznie PS Wklejam odpowiedź u Ciebie w komentarzach jeszcze raz, gdyż nie wiem gdzie ją zobaczysz. Tak więc odpowiedź jest u Ciebie i u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 14.02.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Witajcie wśród budujących krajanie (choć nie w Krajanowie )! Wychowałem się w NR, a w Jugowie mam wielu znajomych. Znam te widoki. Piękne - my mamy widok na Ślężę w oddali i pola kukurydzy na pierwszym planie . Kibicujemy ! Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts