Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Macie super widoki zazdroszczę pamiętam jak myśmy czekali na projekt i te wszystkie sprawy papierkowe będziecie musieli się uzbroić w cierpliwość powodzenia a chwilami zwątpienia się nie przejmujcie to narka

U nas na budowie na razie mały zastój mrozy jeszcze nie odpuszczają a my musimy sił nabrać po zeszłym etapie

Czytam w Twoim dzienniczku, ze musisz szukac kogos, kto by zaprojektowal instalacje. To w Waszym projekcie instalacji nie ma? Nasz dostalismy wraz ze wszystkimi, nawet nadprogramowymi projektami instalacji (gazu u nas nie ma i nie bedzie) - trzeba je tylko bylo "podbic" u specjalisty. Myslalam, ze wszystkie projekty maja instalacje! :o

Zycze powodzenia i ciesze sie, ze projekt juz doszedl! Jak widac, piatek 13 nie taki straszny ;) Ja uwlielbiam piatek 13 :) 13-go wzielam slub!

Moja droga Imienniczko - z instalacji zrezygnowaliśmy sami. Dom w oryginale wyglądał inaczej, a przede wszystkim nie miał podpiwniczenia. Całą instalację wod.-kan. i tak trzeba by było przerobić. Doszliśmy do wniosku, że mając kilku znajomych ludzi z uprawnieniami, wspólnie z nimi na miejscu, przy jednym stole, zaprojektujemy instalacje wszystkie tak, jak nam będzie pasowało najlepiej :)

Witaj Iwonko,

strasznie Wam zazdrościmy pięknego miejsca na ziemi.

My również kochamy góry i często jeździmy na piesze wycieczki.

Przejeżdżaliśmy kilka razy przez Waszą wioseczkę. Jest tam pięknie.

Niestety musieliśmy się zadowolić działka w pobliżu Wrocławia, a w górki dalej będziemy jeździć :)

Mam również podobny do waszego projekt, czyli domek z dachem dwuspadowym i poddaszem użytkowym.

Mam pytanie, czy zastanawialiście się nad oczyszczalnią, zamiast szamba?

My podjęliśmy decyzję, że będzie to oczyszczalnia.

Bardzo proszę przyślij nam link do swojej strony ze zdjęciami ( jeśli możesz), chętnie obejrzymy Twoje zdjęcia :D

Rozumiem, Cię bardzo dobrze kasa to problem, ale jednak doszliśmy do wniosku , że może się opłaci? Mam nadzieję

A do Jugowa i okolic pewnie nie raz zabłądzimy bo lubimy łazikowanie.

Już znaleźliśmy stronkę ale rybyyyyyy, no i kiciuś jest superrr, no piękne zdjęcia

My też trochę robimy, ale nie mamy takiego super aparatu. Więc jakość zdjęć, jest trochę gorsza.

Ale też są ładne, zresztą góry zawsze są ładne i nie ważne jaka pogoda.

Michał mówi żeby Ci napisać, że Filemon jest piękny

Pozdrawiamy Was serdecznie

PS

Wklejam odpowiedź u Ciebie w komentarzach jeszcze raz, gdyż nie wiem gdzie ją zobaczysz.

Tak więc odpowiedź jest u Ciebie i u mnie :lol: