Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maju - to nie bajka - to nasza piękna Polska. Ja mam widok na góry, Ty masz widok na jezioro - czyli, że sprawiedliwości stało się zadość :lol:

Małgosiu - no kurde zgadłaś... Tajemnicy już nie ma :p Bierzemy malucha dla Filusia przede wszystkim, żeby mu radośniej starość upływała, a Nam - gdy on odejdzie - łatwiej się będzie z tym pogodzić (mam nadzieję). W piątek jedziemy za Świdnicę po kotka norweskiego leśnego (bez rodowodu rzecz jasna - na rodowód nie starczyło kasy :lol: ).

Maju - to nie bajka - to nasza piękna Polska. Ja mam widok na góry, Ty masz widok na jezioro - czyli, że sprawiedliwości stało się zadość :lol:

Małgosiu - no kurde zgadłaś... Tajemnicy już nie ma :p Bierzemy malucha dla Filusia przede wszystkim, żeby mu radośniej starość upływała, a Nam - gdy on odejdzie - łatwiej się będzie z tym pogodzić (mam nadzieję). W piątek jedziemy za Świdnicę po kotka norweskiego leśnego (bez rodowodu rzecz jasna - na rodowód nie starczyło kasy :lol: ).

Iwonko, rodowód, gdy się kocha nie ma znaczenia i na pewno będzie mu u Was super dobrze, Filuś na pewno zaopiekuje się kociakiem :)

Też mi się ta rasa bardzo, bardzo podoba :D :D :D Dużo zapłacicie za kociaka?

Jak się już przeprowadzimy, to może również zdecydujemy się na drugiego :)

Noooo, teraz to musimy Was odwiedzić i zobaczyć kocię :)

Iwonko, rodowód, gdy się kocha nie ma znaczenia i na pewno będzie mu u Was super dobrze, Filuś na pewno zaopiekuje się kociakiem :)

Też mi się ta rasa bardzo, bardzo podoba :D :D :D Dużo zapłacicie za kociaka?

Jak się już przeprowadzimy, to może również zdecydujemy się na drugiego :)

Noooo, teraz to musimy Was odwiedzić i zobaczyć kocię :)

Małgosiu, oczywiście że rodowód nie ma żadnego znaczenia. Będziemy go kochać bez tego, tak jak naszego Filusia :) A wiesz, kociaków jest 8, a Świdnica niedaleko od Wrocławia :lol: Zapłacimy za niego całe 500 zł - zaszczepiony, odrobaczony z książeczką zdrowia, nauczony załatwiać się do kuwety :)

Nie będę oryginalna: plan na nowy domek śliczny brytyjczyk

Jak tu narzekać na urzędy!? Trzymam kciuki za wtorek. Może mój urząd też będzie tak miły.

Kasiu, bardzo dziękuję za dobre słowo. Na urzędy nie zwykłam narzekać (głośno), gdyż sama pracuję w urzędzie :) Oczywiście życzę i Tobie jak najszybszego załatwienia papierków :)

Iwonko, no gdzie zdjęcie nowego kociaka :( :(

Małgosiu, przez całe trzy dni siedzimy w domku i obserwujemy koty :lol: Nie wiedzieliśmy jak zareaguje Filuś na Puszka. Oswajanie trwa :D

A oto nasz nowy członek rodziny o imieniu Puszek :

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13602/DSC_9013-1.JPG

Tutaj wąchanie - oswajanie :

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13602/DSC_9011-1.JPG

Jutro pierwszy raz zostaną same w domku. Zobaczymy, co zastanę po powrocie z pracy :lol:

Małgosiu - to kot norweski leśny, urodził się 11 maja, kosztował 500 zł (rzecz jasna bez rodowodu) :)

Zdjęcia jeszcze z pewnością będą :)

Zdaję sobie sprawę, że oswajanie będzie trochę trwało. W końcu Filuś rządzi w naszym domu już 17 lat :D

To jest właśnie rasa, która mi się baaaardzo podoba :) i jeśli kiedyś miałabym mieć drugiego kota, to właśnie takiego :)