Megana 28.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 IWONKO, SUPER - CIESZĘ SIĘ RAZEM Z WAMI NO, TO TERAZ DO DZIEŁA, kiedy zaczynasz? A gdzie zdjęcia kociaka? I jak ma na imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.07.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Małgosiu - dziękuję bardzo za tę wspólną radość Kociak ma imię ... Puszek Szukałam w internecie jakiegoś imienia i doszłam do wniosku, że inaczej się go nazwać nie da po prostu Zdjęcia będą jeszcze - cierpliwości Resztę napiszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Małgosiu - dziękuję bardzo za tę wspólną radość Kociak ma imię ... Puszek Szukałam w internecie jakiegoś imienia i doszłam do wniosku, że inaczej się go nazwać nie da po prostu Zdjęcia będą jeszcze - cierpliwości Resztę napiszę na PW. Puszek, też ładnie Jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 28.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Iwona, piękną macie działkę...Gratuluję pozwolenia na budowę i życzę powodzenia w budowaniu A kociak - cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Iwona, niestety oryginalnie nie będzie, ale za to szczerze Gratulacje z okazji PnB i trzymam kciuki za Waszą budowę. Działka cudnie położona. Ludzie na urlopy muszą wyjeżdżać, żeby mieć takie widoki A nowy kociaczek słodki, ale ja uwielbiam sierściuchy więc może nieobiektywna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.07.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Iwona, piękną macie działkę...Gratuluję pozwolenia na budowę i życzę powodzenia w budowaniu A kociak - cudny Agatko - dziękuję bardzo za dobre słowo Iwona, niestety oryginalnie nie będzie, ale za to szczerze Gratulacje z okazji PnB i trzymam kciuki za Waszą budowę. Działka cudnie położona. Ludzie na urlopy muszą wyjeżdżać, żeby mieć takie widoki. A nowy kociaczek słodki, ale ja uwielbiam sierściuchy więc może nieobiektywna jestem Elena - miło mi bardzo To fakt - widoki będę mieć ładne i już marzy mi się poranna kawa na tarasie na tle mgieł snujących się w dolinie Co do kotka - faktycznie słodziak, ale strasznie gryzący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Iwonko, GRATULACJE!!!!! http://www.shutterpoint.com/photos/R/20060420_191015_Champagne%20glass_view.jpg Czas zalatwiania wszystkiego - jak na moj niesubiektywny gust - mieliscie ekspresowy!!! W pol roku i cala papierkologia zalatwiona... Mam zajelo 2 i pol roku - Ty z mezem w tym samym czasie bedziesz juz siedziec na werandzie i wino pic.... Moze weranda nie bedzie na tip-top skonczona, ale na pewno juz bedzie gdzie usiasc Ale fajnie... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.07.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Maju - bardzo, bardzo dziękuję Plany mamy ambitne, ale wiem, że to życie tak naprawdę je zweryfikuje. Bardzo chciałabym na Boże Narodzenie 2010 roku już mieszkać u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 29.07.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Czemu nie? Fajnie by bylo, gdyby dalo sie wszystko zgrac w czasie - i tego Ci zycze - ale tez na ten grudzien 2010 nie musicie miec wszystkiego wykonczonego na 100% Wazne by mozna bylo zamieszkac, a wykonczy sie zawsze jakos tam...w domu, jak to w domu i tak zawsze cos trzeba zrobic, zmienic...dlatego dom zyje i jest domem mieszkalnym a nie wystawka w galerii czekam na zdjecie z pierwsza lopata Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.07.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Fajnie by bylo, gdyby dalo sie wszystko zgrac w czasie - i tego Ci zycze - ale tez na ten grudzien 2010 nie musicie miec wszystkiego wykonczonego na 100% Maju - prawdę mówiąc takie jest też założenie. Z racji tego, że dom jest parterowy, będziemy chcieli skończyć parter i zamieszkać w jakichś przyzwoitych warunkach Poddasze, które na długości 14 i szerokości 5 metrów będzie miało wysokość 2,57m, planujemy wykończyć kiedyś tam...w przyszłości Tak naprawdę to niewiele nam do szczęścia potrzeba - nie chcę kuchni za 20 tysięcy, łazienki za kolejne 20 i wielu innych baaaardzo kosztownych rzeczy. Nie jestem wymagająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Fajnie by bylo, gdyby dalo sie wszystko zgrac w czasie - i tego Ci zycze - ale tez na ten grudzien 2010 nie musicie miec wszystkiego wykonczonego na 100% ] Iwonko, pewnie wprowadzimy się o jednym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Iwonko, no teraz się zacznie u Ciebie dziać Super kiciuś wygląda , a jak Filon, przyzwyczaił się do małego kocurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Iwonko, no teraz się zacznie u Ciebie dziać Super kiciuś wygląda , a jak Filon, przyzwyczaił się do małego kocurka? Małgosiu - aż nie chce mi się wierzyć, że to już niedługo. Cieszę się rzecz jasna, ale mam też chwile obaw... Wiem - tego się nie uniknie i trzeba się z tym pogodzić A Filuś ? No cóż - jeszcze od czasu do czasu burczy i prycha na Puszka. Widać musi tak być - czasu potrzebuje więcej. Ale zostają już same gdy wychodzimy do pracy i nic się złego nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wszystko jest do zniesienia i tylko Iwonko spokój nas uratuje Wiesz, Filuś musi pokazać, to tu jest Panem i kto tu rządzi . Najważniejsze, że nie gryzie maluszka, a maluszek musi się podporządkować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Iwono, Ale ten kot....wlochaty wyglada na urwisa, wiec musi sie tez i zachowywac jak urwis Piekne zdjecie okolicy....jak je zrobilas? Maja PS, czy ja juz gdzies pisalam, ze zazdroszcze Ci tych widokow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.08.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Małgosiu - jestem przekonana, że Filuś nauczy Puszka porządku, ale nie podejrzewałam, że to będzie tak długo trwało... Maju - zdjęcie zrobione z paralotni (jakoś tak chyba ), ściągnięte z zaprzyjaźnionego portalu o mojej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 13.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Iwonko, idziecie jak burza, a zgromadzenie dokumentacji to też Wam szybko poszło!!! Gratulacje. Miło patrzy się na Twoje fotki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.08.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Iwonko, idziecie jak burza, a zgromadzenie dokumentacji to też Wam szybko poszło!!! Gratulacje. Miło patrzy się na Twoje fotki. Pozdrawiam Witaj Justynko - miło Cię gościć w moich progach Dziękuję za dobre słowo i cieszę się, że fotki przypadły do gustu. Mam nadzieję, że będziemy iść jak burza już po rozpoczęciu budowania. Termin już wyznaczony - oby pogoda dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.08.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Wreszcie się wyrobiłam z robotą i mogę napisać parę słów u Ciebie Strasznie się cieszę, że w końcu zaczniecie, a mówiłam że masz szansę nas dogonić , to życzę dużo słońca, abyście mogli iść jak burza do przodu Super Wklej jakieś nowe zdjęcia Puszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 15.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Gratki za sfinalizowanie wszelakich formalności przed budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts