Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - dziękuję bardzo za tę wspólną radość :)

Kociak ma imię ... Puszek :lol: Szukałam w internecie jakiegoś imienia i doszłam do wniosku, że inaczej się go nazwać nie da po prostu :lol: Zdjęcia będą jeszcze - cierpliwości :D

Resztę napiszę na PW.

Puszek, też ładnie :) Jest śliczny :)

Iwona, niestety oryginalnie nie będzie, ale za to szczerze :)

Gratulacje z okazji PnB i trzymam kciuki za Waszą budowę.

Działka cudnie położona. Ludzie na urlopy muszą wyjeżdżać, żeby mieć takie widoki :)

A nowy kociaczek słodki, ale ja uwielbiam sierściuchy więc może nieobiektywna jestem :wink:

Iwona, piękną macie działkę...Gratuluję pozwolenia na budowę i życzę powodzenia w budowaniu :D A kociak - cudny :D

Agatko - dziękuję bardzo za dobre słowo :)

Iwona, niestety oryginalnie nie będzie, ale za to szczerze

Gratulacje z okazji PnB i trzymam kciuki za Waszą budowę.

Działka cudnie położona. Ludzie na urlopy muszą wyjeżdżać, żeby mieć takie widoki.

A nowy kociaczek słodki, ale ja uwielbiam sierściuchy więc może nieobiektywna jestem

Elena - miło mi bardzo :) To fakt - widoki będę mieć ładne i już marzy mi się poranna kawa na tarasie na tle mgieł snujących się w dolinie :) Co do kotka - faktycznie słodziak, ale strasznie gryzący :lol:

Iwonko,

GRATULACJE!!!!!

http://www.shutterpoint.com/photos/R/20060420_191015_Champagne%20glass_view.jpg

Czas zalatwiania wszystkiego - jak na moj niesubiektywny gust :wink: - mieliscie ekspresowy!!! W pol roku i cala papierkologia zalatwiona...

Mam zajelo 2 i pol roku - Ty z mezem w tym samym czasie bedziesz juz siedziec na werandzie i wino pic.... :lol: :lol:

Moze weranda nie bedzie na tip-top skonczona, ale na pewno juz bedzie gdzie usiasc :wink:

Ale fajnie...

Maja

Czemu nie?

Fajnie by bylo, gdyby dalo sie wszystko zgrac w czasie - i tego Ci zycze - ale tez na ten grudzien 2010 nie musicie miec wszystkiego wykonczonego na 100%

Wazne by mozna bylo zamieszkac, a wykonczy sie zawsze jakos tam...w domu, jak to w domu i tak zawsze cos trzeba zrobic, zmienic...dlatego dom zyje i jest domem mieszkalnym a nie wystawka w galerii :lol: :lol:

czekam na zdjecie z pierwsza lopata :lol:

Maja

Fajnie by bylo, gdyby dalo sie wszystko zgrac w czasie - i tego Ci zycze - ale tez na ten grudzien 2010 nie musicie miec wszystkiego wykonczonego na 100%

Maju - prawdę mówiąc takie jest też założenie. Z racji tego, że dom jest parterowy, będziemy chcieli skończyć parter i zamieszkać w jakichś przyzwoitych warunkach :D Poddasze, które na długości 14 i szerokości 5 metrów będzie miało wysokość 2,57m, planujemy wykończyć kiedyś tam...w przyszłości :D

Tak naprawdę to niewiele nam do szczęścia potrzeba - nie chcę kuchni za 20 tysięcy, łazienki za kolejne 20 i wielu innych baaaardzo kosztownych rzeczy. Nie jestem wymagająca :D

Iwonko, no teraz się zacznie u Ciebie dziać :lol: :lol: :lol: :lol:

Super kiciuś wygląda :) , a jak Filon, przyzwyczaił się do małego kocurka?

Małgosiu - aż nie chce mi się wierzyć, że to już niedługo. Cieszę się rzecz jasna, ale mam też chwile obaw... Wiem - tego się nie uniknie i trzeba się z tym pogodzić :)

A Filuś ? No cóż - jeszcze od czasu do czasu burczy i prycha na Puszka. Widać musi tak być - czasu potrzebuje więcej. Ale zostają już same gdy wychodzimy do pracy i nic się złego nie dzieje :)

Iwonko, idziecie jak burza, a zgromadzenie dokumentacji to też Wam szybko poszło!!! Gratulacje. Miło patrzy się na Twoje fotki.

Pozdrawiam

Witaj Justynko - miło Cię gościć w moich progach :D

Dziękuję za dobre słowo i cieszę się, że fotki przypadły do gustu. Mam nadzieję, że będziemy iść jak burza już po rozpoczęciu budowania. Termin już wyznaczony - oby pogoda dopisała :)