Megana 15.08.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Iwonko, było nam bardzooo miło Was poznać, super się z Wami rozmawiało i mieliśmy wrażenie, że znamy się już dużo latek. Działkę macie piękną, widoki super ładniejsze niż na zdjęciach Pozdrawiamy serdecznie i mamy nadzieję, że się niedługo spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.08.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Naleśniku - dziękuję bardzo. Ten etap mamy już za sobą i prawdę mówiąc, nie chcę już do niego wracać Małgosiu - my również bardzo się cieszymy z tego spotkania, a wrażenia mamy identyczne Następnym razem zrobimy jakieś ognisko i upieczemy kiełbaski Do następnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Iwonko, oczywiście, że do następnego spotkania - koniecznie :) Dziękujemy za zdjęcie Filusia i Puszka wyglądają uroczooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no kochana.........piekna okolica!!!!!!!!!! będziecie mieli mały raj na ziemi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no kochana.........piekna okolica!!!!!!!!!! będziecie mieli mały raj na ziemi!! Kalu oni mają tak dużą działkę, że trudno to nazwać małym rajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.08.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no kochana.........piekna okolica!!!!!!!!!! będziecie mieli mały raj na ziemi!! Kalu oni mają tak dużą działkę, że trudno to nazwać małym rajem Ja to tak ujmę , jeśli pozwolicie : mały RAJ na wielkiej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no kochana.........piekna okolica!!!!!!!!!! będziecie mieli mały raj na ziemi!! Kalu oni mają tak dużą działkę, że trudno to nazwać małym rajem Ja to tak ujmę , jeśli pozwolicie : mały RAJ na wielkiej ziemi Zgadzam się z Tobą Iwonko - niech będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Iwonko - Kociątko wyrasta na tygrysa :) Super, widzę, że pomału zaczynacie budowanie i widać Panowie się starają, jeszcze trochę i woda popłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Małgosiu - rośnie Puszek jak na drożdżach Zamówiłam dla niego smycz, więc będziemy mogli zabierać go ze sobą na działkę. Niech wyjdzie w końcu z domu, bo całkiem zdziczeje Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu woda popłynie. Co prawda nie ma mnie trzy dni, gdyż jadę się szkolić w okolice Jeleniej Góry, ale myślę, że Norbercik sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Małgosiu - rośnie Puszek jak na drożdżach Zamówiłam dla niego smycz, więc będziemy mogli zabierać go ze sobą na działkę. Niech wyjdzie w końcu z domu, bo całkiem zdziczeje Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu woda popłynie. Co prawda nie ma mnie trzy dni, gdyż jadę się szkolić w okolice Jeleniej Góry, ale myślę, że Norbercik sobie poradzi Norbercik na pewno sobie poradzi :) Szkol się szkol, wiedzy nigdy z dużo :) Ale pogoda jest piękna, nie mogę się nadziwić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.08.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Hej, ależ błyskiem do przodu! Piękne to Wasze miejsce na ziemi... A jak przyjdzie kolorowa jesień....! Kocio fantastyczny. Piękny. Może tez kiedyś będę mieć takiego (bardzo mi się podobają). Ciekawe co moje dwa czarne dachowiaczki powiedziałyby na szlachetnego kuzynka .. Ale najpierw muszę gdzieś osiąść na .. dłużej..? na stałe...? Trzymam kciuki, niechby już stanęły jakie pierwsze mury.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.08.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Hej, ależ błyskiem do przodu! Piękne to Wasze miejsce na ziemi... A jak przyjdzie kolorowa jesień....! Kocio fantastyczny. Piękny. Może tez kiedyś będę mieć takiego (bardzo mi się podobają). Ciekawe co moje dwa czarne dachowiaczki powiedziałyby na szlachetnego kuzynka .. Ale najpierw muszę gdzieś osiąść na .. dłużej..? na stałe...? Trzymam kciuki, niechby już stanęły jakie pierwsze mury.... Ależ miłe odwiedziny Co do tempa - sama nie wiem, czy jestem zadowolona... Planujemy zacząć prace w przyszłym tygodniu, ale doświadczona już załatwianiem papierów, jestem sceptycznie nastawiona do wszelkich terminów. Powoli oswajam się z myślą, że jednak nie zdążymy w tym roku zrobić tego, co zaplanowaliśmy. No chyba, że jesień będzie słoneczna i sucha, a zima wyjątkowo łagodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.08.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 ..No chyba, że jesień będzie słoneczna i sucha, a zima wyjątkowo łagodna.. I TEJ WERSJI BĘDZIEMY SIĘ TRZYMAĆ DO KOŃCA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wspaniale, że już zaczęliście, a Twoje obawy doskonale rozumiem również jestem lekko przerażona zaczynamy na dniach, mam same wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 06.09.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Gratulacje z okazji pierwszej lopaty!! ...no i meza gowniarza Jak ja obserwuje tego mojego to tez twierdze, ze umyslowo to on ciagle 18latek...tylko wlosow juz brak , ale samochody-resoraki ciagle w glowie jak dziecku Ja uwielbiam ogladac zdjecia z Waszej dzialki...te widoki...napewno motywuja niesamowicie Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.09.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Maju - no dziękuję Ci bardzo za gratulacje Widoki, owszem - motywują. Najbardziej nie mogę się doczekać porannej kawy na tarasie z widokiem na doliny zasnute mgiełkami Kasiu - ja też się cieszę, ale po dwóch dniach "noszenia kamienia w żołądku" nadal jest to radość z cieniem lekkiego strachu Zaczynajcie szybciorem budowanie - czekam na zdjęcia! Agatko - a nawet jeśli nie będzie, to przecież po zimie nadejdzie wiosna Co prawda u mnie trochę później, ale jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.09.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Muszę napisać, choć to już nudne... - pięknie tam u Was i jest to Wymarzone Miejsce na Dom! Takie widoki za oknem zawsze nadają sprawom właściwie proporcje i każdy codzienny problem, który może w naszej świadomości urosnąć do nienormalnych rozmiarów, natychmiast znajdzie się na swoim miejscu - kiedy tylko wyjdziesz przed dom. I to jest warte każdego kamienia w żołądku na etapie budowy A strach to stąd że marzenia i plany staja się rzeczywistością... To może dziwne, ale temu zawsze towarzyszy strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Hej Iwonko ( pozdrowienia dla Norberta ) Widzę, że już na całego działacie. No to patrzeć, jak za chwilę mury staną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.09.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Agatko - pięknie to ujęłaś. Lepiej nie można było Już chyba pomalutku oswajam się z sytuacją i samopoczucie też lepsze od wczoraj Małgosiu - jeszcze nie na całego... Pomalutku raczej, bo jak zwykle zresztą - czego się nie tkniemy to same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam serdecznie No proszę, wcześniej byłam i rozmarzyłam się patrząc na te widoki... aż dech w piersiach zapiera GRATULUJĘ PnB i cóż... deseczki są..dołki są, piach jest...tylko patrzeć jak będą fundamenty a potem... potem sama zobaczysz jak czas szybko leci... Pozdrawiam P.S. kotki super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts