Iwona Sudol 10.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Bardzo Wam dziękuję dobre kobiety za dobre słowo Choróbska nadal trzyma. Obawiam się, że samo leżenie w łóżku nie pomoże i trzeba będzie iść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.10.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nie mogłabym tu nie zajrzeć ! Wszak trzeba podpatrzeć mojego "podpatrywacza"...Wlazłam i ... mój mąż za plecami - cytuję" "O jeeeezu góry ma ..." Ano ma góry - myślę sobie ... i koty ma ... i ptaszki kocha.No to wspaniała "baba" musi być i już się mnie nie pozbędzie! A choróbsko proszę przegonić natychmiast - "baba budująca" nie ma czasu chorować hi hi. Pozdrawiam - bedę się tu naprzykrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.10.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj Aga Miło gościć Ciebie i małżonka szanownego w górach No tak się złożyło, że i góry mam, koty mam, i kocham wszystko co żywe i się rusza Możecie się czuć już zaproszeni Choróbsko trochę odpuszcza - nie ma wyjścia chyba, bo jutro trzeba do pracy wracać. Poza tym, w nadchodzącym tygodniu ma sie trochę dziać na budowie, a ja nie chciałabym tego przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć Iwonko, życzę zdrówka- duuuuużo Oboje tak się rozchorowaliście? Dobrze, że koty się nie zaraziły i nie ma śmiania Też przez dwa dni nie siadałam do kompa, bo kręgosłup mi wysiadł. A dzisiaj pojechaliśmy na budowę zaznaczyć elektrykę i tak zmarzłam, że chyba znowu mnie bierze, bo w gardle zaczyna mnie drapać. Cholerne choróbska A wracając do budowy, zawsze znajdzie się coś, co będzie Was wkurzać, albo na bieżąco każesz poprawić, albo przyjmij że tak ma być, bo inaczej się wykończysz Już piwnica i garaż prawie gotowe super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.10.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Małgosiu - tak myślałam, że i Tobie coś sie przytrafiło niefajnego, gdyż się nie pokazywałaś. Mam nadzieję, że kręgosłup już odpuścił i teraz będzie już tylko lepiej Ja coś czuję, że to moje choróbsko tak łatwo nie odpuści. Jutro wracam do pracy, ale chyba od razu zadzwonię do przychodni i się zarejestruję do lekarza - tak na wszelki wypadek. Przede wszystkim muszę iść do laryngologa - boli mnie ucho okropnie od paru dni Małgoś, ja mam okropny charakter - ciężko mi się pogodzić z pewnymi rzeczami i dlatego nerwy puszczają. Ot - taka idealistka ze mnie A na koniec pragnę zauważyć, że w naszym domku garażu nie ma Będzie kiedyś wolnostojący - sami go zbudujemy Ale się nie gniewam - i wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Fakt, przecież mówiliście, że będzie blisko wjazdu garaż Idź do lekarza, bo jak przeziębisz chorobę, to może być nie wesoło, więc marsz do lekarza jutro A jeszcze, wiesz Michał znalazł stronkę z roślinkami i berberysy mają po 1,80. Pewnie to małe sadzonki, ale może się skuszę na kupno, jak już zlikwidujemy krajobraz księżycowy i wyrównamy ziemię w koło domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 12.10.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja tylko pozdrowienia przesyłam i życzenia ciut lepszej pogody i zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 13.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 witaj, łojej, ale sie u Was narobiło dużo i budowa ruszyła i zagospodarwianie terenu, i zieleń super wygląda. nadrabiam zaległości i w końcu do Twego dziennika zaglądnełam, bosko. trzymam kciuki o polepszenie pogody, nam też by się przydała. pozdrawiam ciepło, edyta ps. krzaczki śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No to kobiety, życzmy sobie dużo słonka ( nie, nie Hawaje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.10.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Oj kobitki moje kochane.....słonko to by się naprawdę przydało. Dzisiaj u mnie na budowie było biało, bialuteńko Panowie budowlańcy rzecz jasna nie przyjechali - w ogóle jacyś bojaźliwi są - jak na budowlańców. Bardzo Wam dziękuję i nie dajmy się żadnym choróbskom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Oj kobitki moje kochane.....słonko to by się naprawdę przydało. Dzisiaj u mnie na budowie było biało, bialuteńko Panowie budowlańcy rzecz jasna nie przyjechali - w ogóle jacyś bojaźliwi są - jak na budowlańców. Bardzo Wam dziękuję i nie dajmy się żadnym choróbskom Hyyyy rzeczywiście jacyś dziwni Ci budowlańcy, a może mają gdzieś inną robotę? Iwonko, a do jakiego stanu chcecie teraz wybudować, bo patrząc na pogodę ( u Was, bo u nas jest cieplej niż u Ciebie), to za chwilę mrozy się zaczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.10.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nooooooo gratulacje Iwonko Super, że jesteś zmuszona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.10.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Małgosiu - póki co, musimy zakończyć stan zero. Choćby się waliło i paliło. Trzeba rozliczyć się z bankiem i złożyć wniosek o następną transzę. A potem zobaczymy... Może się okazać, że w tym roku więcej nie uda się zrobić. Ale to zależy już nie tylko od pogody (od moich budowlańców również). Dziękuję za gratulacje Jeszcze nie wiem, czy się cieszę, gdyż nadal jestem w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witam wieczorową porą Ciut mnie nie było, a tutaj proszę zaraz strop i wyżej Czego Wam życzę z serducha mojego, bo faktycznie jakoś zima chce nam szybciej zrobić psikusa... Chociaż pamiętam jak w Święto Zmarłych odśnieżaliśmy groby, aby postawić lampiony Ja widzę, że nie tylko mnie choróbsko dopadło, ja mam nadzieję, że sobie poszło ode mnie precz Życzę zdrówka i ładnej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Chociaż pamiętam jak w Święto Zmarłych odśnieżaliśmy groby, aby postawić lampiony A ja pamiętam (a był to rok 2006), jak 1 listopada pojechaliśmy na działkę, rozpaliliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski... Była piękna, słoneczna, ciepła pogoda I takiego 1 listopada w tym roku sobie i wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 14.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Hej Iwonko! Gratuluje pierwszej lekcji!! Tobie na pewno przyda sie tam prawo jazdy. Bedziesz bardziej niezalezna. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez samochodu - mojej malej czerwonej wolnosci na kolkach Snieg juz masz Rany a na Kaszubach w tamtym tygodniu jeszcze byla piekna jesien... Ale szybka zmiana!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 14.10.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Maju - masz rację - samochód pozwala na to, by czuć się niezależnym. I w ten właśnie sposób do tego podchodzę. Śniegu mam dzisiaj jeszcze więcej, ale wierzę, że to pierwszy atak zimy, który szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Iwonko - od poniedziałku zapowiadają, że ma postępować ocieplenie, więc nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 i tego właśnie życzę Tobie Iwonko i sobie ucz się dzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.10.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Małgosiu - u mnie taka zima, że jakoś trudno oswoić się z myślą o pięknych, ciepłych dniach Ale mam nadzieję, że się poprawi... Kasiu - dziękuję bardzo Wczoraj miałam drugą jazdę - instruktor mnie nawet pochwalił, więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts