Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mogłabym tu nie zajrzeć !

Wszak trzeba podpatrzeć mojego "podpatrywacza"...

Wlazłam i ... mój mąż za plecami - cytuję"

"O jeeeezu góry ma ..."

Ano ma góry - myślę sobie ... i koty ma ... i ptaszki kocha.

No to wspaniała "baba" musi być i już się mnie nie pozbędzie!

A choróbsko proszę przegonić natychmiast - "baba budująca" nie ma czasu chorować hi hi.

Pozdrawiam - bedę się tu naprzykrzać.

Witaj Aga :D

Miło gościć Ciebie i małżonka szanownego w górach :)

No tak się złożyło, że i góry mam, koty mam, i kocham wszystko co żywe i się rusza :lol:

Możecie się czuć już zaproszeni :D

Choróbsko trochę odpuszcza - nie ma wyjścia chyba, bo jutro trzeba do pracy wracać.

Poza tym, w nadchodzącym tygodniu ma sie trochę dziać na budowie, a ja nie chciałabym tego przegapić :)

Cześć Iwonko, życzę zdrówka- duuuuużo :(

Oboje tak się rozchorowaliście? Dobrze, że koty się nie zaraziły :) i nie ma śmiania :)

Też przez dwa dni nie siadałam do kompa, bo kręgosłup mi wysiadł.

A dzisiaj pojechaliśmy na budowę zaznaczyć elektrykę i tak zmarzłam, że chyba znowu mnie bierze, bo w gardle zaczyna mnie drapać. Cholerne choróbska :evil: :evil:

A wracając do budowy, zawsze znajdzie się coś, co będzie Was wkurzać, albo na bieżąco każesz poprawić, albo przyjmij że tak ma być, bo inaczej się wykończysz :)

Już piwnica i garaż prawie gotowe :) super :) :)

Małgosiu - tak myślałam, że i Tobie coś sie przytrafiło niefajnego, gdyż się nie pokazywałaś. Mam nadzieję, że kręgosłup już odpuścił i teraz będzie już tylko lepiej :) Ja coś czuję, że to moje choróbsko tak łatwo nie odpuści. Jutro wracam do pracy, ale chyba od razu zadzwonię do przychodni i się zarejestruję do lekarza - tak na wszelki wypadek. Przede wszystkim muszę iść do laryngologa - boli mnie ucho okropnie od paru dni :(

Małgoś, ja mam okropny charakter - ciężko mi się pogodzić z pewnymi rzeczami i dlatego nerwy puszczają. Ot - taka idealistka ze mnie :D

A na koniec pragnę zauważyć, że w naszym domku garażu nie ma :lol: Będzie kiedyś wolnostojący - sami go zbudujemy :D Ale się nie gniewam - i wybaczam :lol:

Fakt, przecież mówiliście, że będzie blisko wjazdu garaż:)

Idź do lekarza, bo jak przeziębisz chorobę, to może być nie wesoło, więc marsz do lekarza jutro :)

A jeszcze, wiesz Michał znalazł stronkę z roślinkami i berberysy mają po 1,80. Pewnie to małe sadzonki, ale może się skuszę na kupno, jak już zlikwidujemy krajobraz księżycowy i wyrównamy ziemię w koło domu. :)

witaj,

łojej, ale sie u Was narobiło dużo :o

i budowa ruszyła i zagospodarwianie terenu, i zieleń :D

super wygląda.

nadrabiam zaległości i w końcu do Twego dziennika zaglądnełam, bosko. trzymam kciuki o polepszenie pogody, nam też by się przydała.

pozdrawiam ciepło,

edyta

ps. krzaczki śliczne.

Oj kobitki moje kochane.....słonko to by się naprawdę przydało.

Dzisiaj u mnie na budowie było biało, bialuteńko :o

Panowie budowlańcy rzecz jasna nie przyjechali - w ogóle jacyś bojaźliwi są - jak na budowlańców.

Bardzo Wam dziękuję i nie dajmy się żadnym choróbskom :D

Oj kobitki moje kochane.....słonko to by się naprawdę przydało.

Dzisiaj u mnie na budowie było biało, bialuteńko :o

Panowie budowlańcy rzecz jasna nie przyjechali - w ogóle jacyś bojaźliwi są - jak na budowlańców.

Bardzo Wam dziękuję i nie dajmy się żadnym choróbskom :D

Hyyyy rzeczywiście jacyś dziwni Ci budowlańcy, a może mają gdzieś inną robotę?

Iwonko, a do jakiego stanu chcecie teraz wybudować, bo patrząc na pogodę ( u Was, bo u nas jest cieplej niż u Ciebie), to za chwilę mrozy się zaczną?

Małgosiu - póki co, musimy zakończyć stan zero. Choćby się waliło i paliło. Trzeba rozliczyć się z bankiem i złożyć wniosek o następną transzę. A potem zobaczymy... Może się okazać, że w tym roku więcej nie uda się zrobić. Ale to zależy już nie tylko od pogody (od moich budowlańców również).

Dziękuję za gratulacje :D

Jeszcze nie wiem, czy się cieszę, gdyż nadal jestem w szoku :lol:

Witam wieczorową porą :wink:

Ciut mnie nie było, a tutaj proszę zaraz strop i wyżej :wink:

Czego Wam życzę z serducha mojego, bo faktycznie jakoś zima chce nam szybciej zrobić psikusa...

Chociaż pamiętam jak w Święto Zmarłych odśnieżaliśmy groby, aby postawić lampiony :-?

Ja widzę, że nie tylko mnie choróbsko dopadło, ja mam nadzieję, że sobie poszło ode mnie precz :wink:

Życzę zdrówka i ładnej pogody :wink:

Chociaż pamiętam jak w Święto Zmarłych odśnieżaliśmy groby, aby postawić lampiony :-?

A ja pamiętam (a był to rok 2006), jak 1 listopada pojechaliśmy na działkę, rozpaliliśmy ognisko i piekliśmy kiełbaski... Była piękna, słoneczna, ciepła pogoda :)

I takiego 1 listopada w tym roku sobie i wszystkim życzę :D

Hej Iwonko!

Gratuluje pierwszej lekcji!! Tobie na pewno przyda sie tam prawo jazdy. Bedziesz bardziej niezalezna. Ja sobie nie wyobrazam zycia bez samochodu - mojej malej czerwonej wolnosci na kolkach :lol: :lol:

Snieg juz masz :o :o :o

Rany a na Kaszubach w tamtym tygodniu jeszcze byla piekna jesien...

Ale szybka zmiana!!

:wink:

Maja