AGP 14.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Iwona, nie chcesz się zamienić na działki??? Im bardziej zaglądam do Twojego dziennika, tym bardziej żałuję, że mnie tam nie ma Chyba zostanę fanką tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 15.11.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Iwonko, no super Wam poszło. Również życzymy Ci samych takich pięknych dni ( i nawet lepszych) na resztę budowy. Kamień do zasypywania- hyyyyy. Ja myślałam, że zasypuje się tylko piachem, ale widzę, że małooooooooooooooo wiem Również na wiosnę posadzimy parę drzewek owocowych i nie tylko owocowych Najbardziej, to przydałaby mi się już wyrośnięta trochę choinka, żebyposazić koło wykusza i ubrać ja w odświętne lampki Małgosiu - ano, mieliśmy małe przyspieszenie bo pogoda sprzyjała Ten kamień to niesort frakcji 31 z kamieniołomu. Jest dość drobny i dobrze się ubija. Zresztą, wykonawca stwierdził, że się doskonale nadaje, więc chyba tak ma być Z drzewek to chciałabym jeszcze posadzić jabłonkę i gruszę. Może do końca miesiąca jeszcze zdążymy. AGP - bardzo mi miło Ale powiem szczerze, że za nic nie oddałabym tego kawałka ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.11.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Iwonko, To co? Plan na ten rok wykonany? Aaaaa... jeszcze nie pisalam...piekne widoki....to zdjecie gor spowitych mglami...cudo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 17.11.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Iwonko, To co? Plan na ten rok wykonany? Aaaaa... jeszcze nie pisalam...piekne widoki....to zdjecie gor spowitych mglami...cudo!! Witam Maju Zapraszam w górki - będziemy oglądać mgiełki razem Co do planu - myślę, że tak.... Chociaż nie wiadomo, czy nie będziemy dalej murować - majster twierdzi, że można, kierownik potwierdza. Dopóki pogoda dopisze, więc jeszcze się zastanawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Chociaż nie wiadomo, czy nie będziemy dalej murować - majster twierdzi, że można, kierownik potwierdza. Dopóki pogoda dopisze, więc jeszcze się zastanawiamy Iwonko, jak masz pogodę to może muruj ile się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 pogoda jest piękna może zima już była?! muruj ile się da u nas o 20 było na budowie 12 C a miesiac wcześniej 2 C ps strop widziałam piękny, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 dzien doberek tez tak myślę póki ładna pogoda to nie ma sie nad czym zastanawiac jak tylko murować dalej ,bynajmniej ja bym sie zgodziła i na pewno by murowali u mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Iwonko, To co? Plan na ten rok wykonany? Aaaaa... jeszcze nie pisalam...piekne widoki....to zdjecie gor spowitych mglami...cudo!! Witam Maju Zapraszam w górki - będziemy oglądać mgiełki razem Co do planu - myślę, że tak.... Chociaż nie wiadomo, czy nie będziemy dalej murować - majster twierdzi, że można, kierownik potwierdza. Dopóki pogoda dopisze, więc jeszcze się zastanawiamy Tak sie nie oferuj szybko, bo zobaczysz jak Ci calym kramem zladujemy na glowie A tak na powaznie - obiecalam kiedys chlopcom zime w polskich gorach, wiec moze kiedys na ciepla czekolade bysmy wpadli, by widoki zobaczyc Moze budujcie ile sie da..zawsze bedzie jakies 2 tygodnie czy wiecej zaoszczedzone na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Iwonko, jak masz pogodę to może muruj ile się da :) Małgosiu - decyzja już podjęta Bloczki na ściany już zamówione i zapłacone nawet, zatem ... murujemy No chyba, że się majster rozmyśli Kasiu - no właśnie o tę pogodę nam chodzi najbardziej. Dziękuję za uznanie dla stropu jessi - wiedziałam, że mnie wesprzesz Maju - tym bardziej się oferuję i zapraszam, bo póki co, nikt z rodziny i znajomych nie wykazuje zainteresowania częstym odwiedzaniem nas w tych górkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Maju - tym bardziej się oferuję i zapraszam, bo póki co, nikt z rodziny i znajomych nie wykazuje zainteresowania częstym odwiedzaniem nas w tych górkach Buduj buduj, to się od nas nie opędzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.11.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Buduj buduj, to się od nas nie opędzisz Małgosiu - ale ja się nie chcę opędzać. Co najwyżej mogę wypędzić...do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Buduj buduj, to się od nas nie opędzisz Małgosiu - ale ja się nie chcę opędzać. Co najwyżej mogę wypędzić...do lasu Do lasu na grzyby - baaaaardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Braaaaaawo Iwonko, brawo , to szykuj się w sobotę jedziemy do Was na parapetówę A tak poważnie, wielkie gratulacje, teraz mury pójdą szybciutko, a mówiłam, że nas będziesz gonić Super, a w nagrodę za trzymanie kciuków, poproszę o zdjęcie koteczków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.11.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Braaaaaawo Iwonko, brawo , to szykuj się w sobotę jedziemy do Was na parapetówę A tak poważnie, wielkie gratulacje, teraz mury pójdą szybciutko, a mówiłam, że nas będziesz gonić Super, a w nagrodę za trzymanie kciuków, poproszę o zdjęcie koteczków :) Dziękuję Małgosiu Wielka to radość dla nas - teraz następny etap. Zresztą, Ty masz już to za sobą, więc wiesz o co chodzi Małgoś, w sobotę Norbert pracuje, a ja mam jazdę....ale w niedzielę, jeśli będzie ładna pogoda, to na pewno będziemy na działce - zapraszam Zdjęć koteczków aktualnych narazie nie mam... Brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Iwonko, z tą sobotą ( z niedzielą zresztą też) żartowałam Mamy tyle roboty Iwonko. W sobotę będziemy obsypywać fundamenty piaskiem ( Michał), a ja będę wałkiem gruntować poddasze ( już się doczekać nie mogę, i najlepiej gdyby już jutro byłaby sobota) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.11.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Iwonko, z tą sobotą ( z niedzielą zresztą też) żartowałam Mamy tyle roboty Iwonko. W sobotę będziemy obsypywać fundamenty piaskiem ( Michał), a ja będę wałkiem gruntować poddasze ( już się doczekać nie mogę, i najlepiej gdyby już jutro byłaby sobota) Małgosiu, ale ja nie żartuję z zaproszeniem Wiem, wiem....robota na budowie jest teraz najważniejsza. Doskonale rozumiem Ale jak zdecydujecie się odwiedzić górki, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgosiu, ale ja nie żartuję z zaproszeniem Wiem, wiem....robota na budowie jest teraz najważniejsza. Doskonale rozumiem Ale jak zdecydujecie się odwiedzić górki, to daj znać Dziękujemy i na pewno się zjawimy i na pewno wcześniej powiadomimy Was Jak tak ciepło, to nas serce boli, że nie jesteśmy tam wysoooooooko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.11.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Iwonko, wybacz... Zaaferowana własnymi ławami i bloczkami przegapiłam fakt, że Wy się zalewacie Bardzo się cieszę Powodzenia, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.11.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Iwonko, wybacz... Zaaferowana własnymi ławami i bloczkami przegapiłam fakt, że Wy się zalewacie Bardzo się cieszę Powodzenia, kochana AGP - dziękuję bardzo A wybaczać nie ma czego - doskonale rozumiem. Dzisiaj był na budowie rzeczoznawca - inspekcję robił. Jeśli zrobił po naszej myśli, to może w przyszłym tygodniu będziemy mieli następną transzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts