Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwonko, no super Wam poszło. Również życzymy Ci samych takich pięknych dni ( i nawet lepszych) na resztę budowy. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kamień do zasypywania- hyyyyy. Ja myślałam, że zasypuje się tylko piachem, ale widzę, że małooooooooooooooo wiem :oops: :lol: :lol: :lol:

Również na wiosnę posadzimy parę drzewek owocowych i nie tylko owocowych :D

Najbardziej, to przydałaby mi się już wyrośnięta trochę choinka, żebyposazić koło wykusza i ubrać ja w odświętne lampki :D :D :D

Małgosiu - ano, mieliśmy małe przyspieszenie bo pogoda sprzyjała :) Ten kamień to niesort frakcji 31 z kamieniołomu. Jest dość drobny i dobrze się ubija. Zresztą, wykonawca stwierdził, że się doskonale nadaje, więc chyba tak ma być :lol:

Z drzewek to chciałabym jeszcze posadzić jabłonkę i gruszę. Może do końca miesiąca jeszcze zdążymy.

AGP - bardzo mi miło :oops: Ale powiem szczerze, że za nic nie oddałabym tego kawałka ziemi :D

Hej Iwonko,

To co? Plan na ten rok wykonany? :wink:

Aaaaa... jeszcze nie pisalam...piekne widoki....to zdjecie gor spowitych mglami...cudo!!

Witam Maju :D

Zapraszam w górki - będziemy oglądać mgiełki razem :)

Co do planu - myślę, że tak....

Chociaż nie wiadomo, czy nie będziemy dalej murować - majster twierdzi, że można, kierownik potwierdza. Dopóki pogoda dopisze, więc jeszcze się zastanawiamy :)

Hej Iwonko,

To co? Plan na ten rok wykonany? :wink:

Aaaaa... jeszcze nie pisalam...piekne widoki....to zdjecie gor spowitych mglami...cudo!!

Witam Maju :D

Zapraszam w górki - będziemy oglądać mgiełki razem :)

Co do planu - myślę, że tak....

Chociaż nie wiadomo, czy nie będziemy dalej murować - majster twierdzi, że można, kierownik potwierdza. Dopóki pogoda dopisze, więc jeszcze się zastanawiamy :)

:lol:

Tak sie nie oferuj szybko, bo zobaczysz jak Ci calym kramem zladujemy na glowie :lol: :lol: :lol:

A tak na powaznie - obiecalam kiedys chlopcom zime w polskich gorach, wiec moze kiedys na ciepla czekolade bysmy wpadli, by widoki zobaczyc :wink:

Moze budujcie ile sie da..zawsze bedzie jakies 2 tygodnie czy wiecej zaoszczedzone na wiosne :wink:

Iwonko, jak masz pogodę to może muruj ile się da :) :)

Małgosiu - decyzja już podjęta :D Bloczki na ściany już zamówione i zapłacone nawet, zatem ... murujemy :D

No chyba, że się majster rozmyśli :evil:

Kasiu - no właśnie o tę pogodę nam chodzi najbardziej. Dziękuję za uznanie dla stropu :D

jessi - wiedziałam, że mnie wesprzesz :lol:

Maju - tym bardziej się oferuję i zapraszam, bo póki co, nikt z rodziny i znajomych nie wykazuje zainteresowania częstym odwiedzaniem nas w tych górkach :lol: :lol: :lol:

Braaaaaawo Iwonko, brawo :D :D :D :D :D , to szykuj się w sobotę jedziemy do Was na parapetówę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A tak poważnie, wielkie gratulacje, teraz mury pójdą szybciutko, a mówiłam, że nas będziesz gonić :lol: :lol: :lol:

Super, a w nagrodę za trzymanie kciuków, poproszę o zdjęcie koteczków :) :)

Dziękuję Małgosiu :D

Wielka to radość dla nas - teraz następny etap. Zresztą, Ty masz już to za sobą, więc wiesz o co chodzi :)

Małgoś, w sobotę Norbert pracuje, a ja mam jazdę....ale w niedzielę, jeśli będzie ładna pogoda, to na pewno będziemy na działce - zapraszam :D

Zdjęć koteczków aktualnych narazie nie mam... Brak czasu :oops:

Iwonko, z tą sobotą ( z niedzielą zresztą też) żartowałam :)

Mamy tyle roboty Iwonko. W sobotę będziemy obsypywać fundamenty piaskiem ( Michał), a ja będę wałkiem gruntować poddasze :) ( już się doczekać nie mogę, i najlepiej gdyby już jutro byłaby sobota) :lol: :lol: :lol: :lol:

Małgosiu, ale ja nie żartuję z zaproszeniem :)

Wiem, wiem....robota na budowie jest teraz najważniejsza. Doskonale rozumiem :) Ale jak zdecydujecie się odwiedzić górki, to daj znać :D

Małgosiu, ale ja nie żartuję z zaproszeniem :)

Wiem, wiem....robota na budowie jest teraz najważniejsza. Doskonale rozumiem :) Ale jak zdecydujecie się odwiedzić górki, to daj znać :D

Dziękujemy i na pewno się zjawimy :) i na pewno wcześniej powiadomimy Was :)

Jak tak ciepło, to nas serce boli, że nie jesteśmy tam wysoooooooko :) :)

Iwonko, wybacz... Zaaferowana własnymi ławami i bloczkami przegapiłam fakt, że Wy się zalewacie :lol:

Bardzo się cieszę :D Powodzenia, kochana :wink:

AGP - dziękuję bardzo :) A wybaczać nie ma czego - doskonale rozumiem. Dzisiaj był na budowie rzeczoznawca - inspekcję robił. Jeśli zrobił po naszej myśli, to może w przyszłym tygodniu będziemy mieli następną transzę :)