AgaJeżyk 20.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Takiego skubańca to ja też mam ! Jak tylko skończę budować to najpierw wysmaruję na niego skargę a potem zaduszę własnymi ręcyma Na dzień dobry na Ty do mnie sadził ! http://img682.imageshack.us/img682/6383/zlosc16wwwegifypl1.gif jeden !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Takiego skubańca to ja też mam ! Jak tylko skończę budować to najpierw wysmaruję na niego skargę a potem zaduszę własnymi ręcyma Na dzień dobry na Ty do mnie sadził ! http://img682.imageshack.us/img682/6383/zlosc16wwwegifypl1.gif jeden !!! Aguś - ten mój to nie taki straszny nawet (z wyglądu to przystojny jak cholera ). Ale mimo wszystko czuję jakiś niepokój, gdyż czytałam już w wielu dziennikach, że często rzeczoznawcy zaniżają koszty budowy... No cóż - nie zostaje nic innego, jak czekać. Pozytywne myślenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Trzymam kciuki!!! będzie dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Z takimi przystojniakami to nigdy nic nie wiadomo... zazwyczaj mają za wysoko osadzony środek ciężkości "ego" Trzymam kciuki, ale przecież piszesz, że nie taki diabeł straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 i ja trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki Wam kobitki moje kochane Kładę się wieczorem spać z jedną myślą w głowie: "Będzie dobrze". Rano wstaję z tą samą myślą w głowie, więc chyba musi być... A jeśli nie będzie, to trudno - fachowcy będą robić za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki Wam kobitki moje kochane Kładę się wieczorem spać z jedną myślą w głowie: "Będzie dobrze". Rano wstaję z tą samą myślą w głowie, więc chyba musi być... A jeśli nie będzie, to trudno - fachowcy będą robić za darmo Tylko jakiś pejczyk sobie spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.11.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dzięki Wam kobitki moje kochane Kładę się wieczorem spać z jedną myślą w głowie: "Będzie dobrze". Rano wstaję z tą samą myślą w głowie, więc chyba musi być... A jeśli nie będzie, to trudno - fachowcy będą robić za darmo My w grudniu dopiero startujemy do banku. Aż się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Takie myśli to pozytywne afirmacje Nawet nie wiesz ile dobrych rzeczy przytrafia się człowiekowi dlatego ...że tego chce bardzo i nie dopuszcza innej opcji jak tylko musi sie udać ... I jest tak nawet z wolą życia ... Ja daaawno temu walczyłam z nielubieniem siebie i ...wygrałam. Codziennie rano mówiłam do lustra "wiesz - lubię cie już ...troszkę" i zadziałało cholercia ! Teraz napadają mnie myśli "matko wyłożę się ! co ja wyprawiam?! " ale zaraz ciężka ręka rozsądku wali mnie po łbie i głos sumienia mówi " no pogięło cię ! teraz to już za późno - musi się udać !" Więc kochana : MUSI SIĘ UDAĆ ! i innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 My w grudniu dopiero startujemy do banku. Aż się boję... Nic się nie bój ...16 lat zmarnowałam w takiej instytucji coś tam podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Iwono, już Ci zazdroszczę tych widoków z okien Piękne otoczenia... Mamusiu, jak tam będzie ślicznie, pięknie... i tak w ogóle....dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Iwonko, widzę, że budujecie z silki, tak mieliście w projekcie, czy ktoś Wam tak doradził??zdecydowana większość domów, które widzę powstaje z porotermu, a mi właśnie silka się podobała, tyle, że wykonawcy, z którymi rozmawiałam odradzali silkę, bo to niby do budowania budynków wielopiętrowych a nie do domków - jak to u Ciebie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Iwonko, ależ pięknie wyglądają Twoje bloczki Czy później będziecie jeszcze ocieplać styropianem? WIDOKI - zaj........................................ste, jak tam pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 No faaaajna ta Twoja silka ...ale kociambry fajniejsze !!! Buduj, buduj - i rób fotki - to jest to co potrafisz doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Tylko jakiś pejczyk sobie spraw Oj, koniecznie - nie pomyślałam o tym My w grudniu dopiero startujemy do banku. Aż się boję... Nam szukanie banku zajęło około 2 miesięcy. Ostatecznie - dzięki obecnej tutaj Małgosiu - Meganie - trafiliśmy na ten, który w naszej ocenie zaoferował przystępne warunki. A co będzie potem? Nie wiemy.... Jakoś będziemy musieli sobie radzić Nie bój się banków - pamiętaj, że oni też mają interes w tym, aby pozyskać Cię jako klienta Nawet nie wiesz ile dobrych rzeczy przytrafia się człowiekowi dlatego ...że tego chce bardzo i nie dopuszcza innej opcji jak tylko musi sie udać ... Aguś, widzę, że jesteś wtajemniczona w te tematy i wiesz co się w życiu liczy... Niestety - czasem życie okrutnie nas doświadcza. Ważne, aby umieć wyciągać z tych doświadczeń wnioski na przyszłość Iwono, już Ci zazdroszczę tych widoków z okien. Piękne otoczenia... Mamusiu, jak tam będzie ślicznie, pięknie... i tak w ogóle....dobrze będzie Witam Cię w moich progach To prawda - widoki będę mieć niezłe - o ile dożyję końca budowy A jeśli się uda, to będę miała co fotografować wonko, widzę, że budujecie z silki, tak mieliście w projekcie, czy ktoś Wam tak doradził??zdecydowana większość domów, które widzę powstaje z porotermu, a mi właśnie silka się podobała, tyle, że wykonawcy, z którymi rozmawiałam odradzali silkę, bo to niby do budowania budynków wielopiętrowych a nie do domków - jak to u Ciebie wyglądało? mamik - w projekcie była ceramika. Czy ktoś nam doradził? Nieee... Parę miesięcy przed rozpoczęciem budowania zaczęłam wczytywać się w różne technologie budowania, porównywałam je pod względem różnych parametrów technicznych (ceny również!) i tak jakoś wyszło wstępnie, że będzie silka. A potem nasz wykonawca stwierdził, że budował już kilka domów z silki, więc się ostatecznie zdecydowaliśmy Ale to prawda - najczęściej z tego materiału stawia się budynki wysokie i gospodarcze, co nie zmienia faktu, że doskonale nadaje się też na domy mieszkalne Iwonko, ależ pięknie wyglądają Twoje bloczki.Czy później będziecie jeszcze ocieplać styropianem?WIDOKI - zaj........................................ste, jak tam pięknie Małgosiu, najpierw myśleliśmy że styropianem, ale chyba raczej zdecydujemy się na wełnę, która pod względem swoich parametrów najbardziej do silki pasuje. Co prawda koszty są nieporównywalne, ale wtedy będziemy spokojni, że nam wilgoć nie wylezie No faaaajna ta Twoja silka ...ale kociambry fajniejsze !!! Buduj, buduj - i rób fotki - to jest to co potrafisz doskonale Aguś - fajna, co nie?? Taka niebieściutka...jeszcze Przez to budowanie brakuje mi niestety czasu na fotografowanie Bardzo mi tego brakuje, ale mam nadzieję, że po budowaniu wszystko nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.11.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 My w grudniu dopiero startujemy do banku. Aż się boję... Nam szukanie banku zajęło około 2 miesięcy. Ostatecznie - dzięki obecnej tutaj Małgosiu - Meganie - trafiliśmy na ten, który w naszej ocenie zaoferował przystępne warunki. A co będzie potem? Nie wiemy.... Jakoś będziemy musieli sobie radzić Nie bój się banków - pamiętaj, że oni też mają interes w tym, aby pozyskać Cię jako klienta Ojeja, a czy ja też mogę uśmiechnąć się Meganiu o taką pomoc? Mam kilku faworytów, ale wiedza w kwestii finansów u mnie taka sobie (doskonale wiem tylko jak je wydawać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.11.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 AGP - napiszę Ci jutro na WP namiary na trzy osoby. Pozdrawiam Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.11.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wielkie, serdeczne dzięki Iwonko, sorrki, że śmiecę Ci w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.11.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 wielkie, serdeczne dzięki Iwonko, sorrki, że śmiecę Ci w komentarzach Śmiecić, śmiecić - takie śmieci to ja bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Małgosiu, najpierw myśleliśmy że styropianem, ale chyba raczej zdecydujemy się na wełnę, która pod względem swoich parametrów najbardziej do silki pasuje. Co prawda koszty są nieporównywalne, ale wtedy będziemy spokojni, że nam wilgoć nie wylezie no własnie, też czytałam, że do silki wełna jest zdecydowanie lepsza a przy okazji kredytów - w jakich bankach macie kredyty? z tego co widziłam nordea ma najlepsze warunki, ale podobno truno u nich kredyt dostać, co radzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts