AgaJeżyk 25.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Noooo od razu inaczej ! I jak równiuśko ! Oby tak dalej i ...oby nie zapeszyć. Na razie matka natura - złośliwe bydle - nie rujnuje wam planów. "Niech sie mury pną do góry" - i tej wersji się trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no proszę pogoda dopisuje to i budowa toczy sie dalej oby jak najdłużej pogoda sie taka utrzymała to postawicie wasz domek migusiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Iwonko, właśnie na takie zdjęcia czekałam Muszą Ci dać tą drugą transzę, bez dwóch zdań. Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam koleżanki na 9 stronie Aguś - no równiuśko, póki co. Zobaczymy, czy dalej tak będzie Tej zaprawy klejowej jest tak cieniutko położone, że bałam się dotykać ściany. Ale majster dzisiaj zrobił pokaz wytrzymałości i okazało się, że się trzyma jessi - chcemy wykorzystać każdy pogodny dzień, a majstry chcą skończyć przed zimą i kasę zgarnąć, więc tak jakby mamy wspólny interes Oby tylko kasa z banku była Małgosiu - dzisiaj już znacznie ścian przybyło, jutro przyjeżdża kolejna dostawa Silki. A co do banku ..... czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam koleżanki na 9 stronie A to ja zaczęłam ! Jaaaaa ! (Hmmm w każdym drzemie dziecko ? hi hi) A efekty super - zaprawa cienkowarstwowa + frezowane pustaczki i jeszcze gładziutka silka ...wszystko takie estetyczne nie ? Jakby to nie budowa była a sztuka jakaś ... zegarmistrzowska. Buduj buduj "ja cię nie podpuszczam ale nie dogonisz mnie" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 26.11.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To ja tez chcę mieć swój wkład w tę nową stronę Pięknie Ci się mury pną do góry i w doborowym towarzystwie. Ale u nas krowy równinne takie same A i kozy się zdarzają Iwonko, może mi wytłumaczyć, tu i teraz, dlaczego kota w chlebaku trzymasz?? No ja rozumiem, że trzeba pasa zaciskać jak się buduje, ale żeby od razu takie drastyczne metody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Iwonko, może mi wytłumaczyć, tu i teraz, dlaczego kota w chlebaku trzymasz?? No ja rozumiem, że trzeba pasa zaciskać jak się buduje, ale żeby od razu takie drastyczne metody??? AGP - bo Iwonka trzyma kotki na mięsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aaaaa właśnie ! Wiesz, że ACPCA za znęcanie - aresztuje Masz szczęście, że ich u nas nie ma. Swoją drogą ...to ja też. Moja Tajga wygląda jakby miała ...anoreksję. Latający po karniszach szkielet kota - pociągnięty skórą Też by mnie zaraz zamknęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Swoją drogą ...to ja też. Moja Tajga wygląda jakby miała ...anoreksję. Latający po karniszach szkielet kota - pociągnięty skórą Też by mnie zaraz zamknęli... A co jej jest? Nie chce jeść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No niby jeeeee Gourmet Perle - dziczyzna albo kaczka - reszta be !Jak dobrze pójdzie wciągnie pół saszetki - reszty nie zdąży bo zawsze coś ją rozproszy i gdzieś poleci. Potem to jedzonko zwietrzeje i też jest be. Ona mnie z torbami pośle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aaaa i suche ma cały czas - też nie wim czy to nie błąd.Ale jak tu zabrać jak to takie chude ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 W dziedzinie psów bym pomogła. Z kotami doświadczenia nie mam Ale mój piesek kiedyś nie chciał jeść. Też należy do tych szczupłaych. Nauczyliśmy go, że jak nie je, to micha odjeżdża. Teraz pałaszuje aż miło i nawet sam się dopomina. Ale szczupły jest nadal. Taka jego uroda A tej mu chyba nie brakuje: http://www.acala.pl/galeria1/Galwiosna051/w0510.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Cudny mopik ! Dobrze, że cieniowany bo bym się zastanawiała gdzie głowa a gdzie ogon .Ma takie futro, że szczuplizny nie widać. Na mojego kota każdy kto wchodzi reaguje tak : "Ooooo jej jaki chudziutki ..." - no sobie wyobraźcie jak ja sie czuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Powiedz, że to taka rasa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Mój znajomy jako jeden z pierwszych w Polsce miał chińskiego grzywacza nagiego. Co on się nasłuchał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.11.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ale żeście napisały pod tę moją krótką nieobecność Przepraszam, że nie odpisuję na bieżąco - rozumiecie...nie ma czasu AGP, Małgosiu - no ja sobie kurde wypraszam....Jak na jedzenie?? Na skórki chowam kotki AGP - piękny ten Twój psiak, naprawdę. Przez sierść faktycznie nie widać, czy chudy, czy gruby, więc nie musisz się bać żadnych dziwnych organizacji hehe... Aguś - mój drugi kotek, Filuś, też nie jada zbyt wiele, ale on to ze starości... Jest już taki malutki i chudziutki, że czasem aż się łza w oku kręci, ale nic na to nie poradzimy... Ubywa nam go z dnia na dzień.. Ojjjjj będzie smutno okrutnie, gdy odejdzie.... A z wybrzydzaniem to ja wiem o co biega.... Moje też cholery wszystkiego nie jedzą, więc kupujemy co chwilę różne saszetki, puszki i woreczki, a potem przekładamy z miejsca na miejsce, bo nie ma komu zjeść Hmm...mój małżonek rodzony od zawsze marzy o nagim kocie A ja to sobie myślę, jak tu się do takiego kota przytulić na przykład - nie wiadomo gdzie głowa, a gdzie d....a (za przeproszeniem) Aaaa...zapomniałam powiedzieć, że gdyby ktoś był zainteresowany czerwonym piaskowcem i jego zastosowaniem, to dostałam całe mnóstwo zdjęć od znajomego, który ma kamieniołom i mogę przesłać na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Iwonko, z tymi komantarzami to róznie bywa. Jakiś czas temu usłyszałam, że taki włos to pewnie wymaga dużo pielęgnacji i pewnie pies jest nieszczęśliwy. No przecież widać jaki jest zestresowany. A co do pielęgnacji, to faktycznie - widzi szczotkę raz na dwa tygodnie i taki jest wtedy znerwicowany, że od razu usypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.11.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 widzę, że roboty ostro do przodu idą, gratuluję i pogody dobrej życzę! a i w komentach takie fajne tematy poruszacie a co do tych chudych, przepraszam szczupłych zwierzaków to i ja mam nasza sucz bokserka też jest taki przecinek, chociaż za żarcie dałaby się pokroić i trzeba jaj dawkować to i tak nie tyje bo znowu jak się za dużo nachapie to zwraca skubana, i takie koło zamknięte mamy też ONka -bardziej takiego co to koło owczarków niem. stał niż sam nim jest-zebranego wiosną z trasy przelotowej naszego miasteczka. Był tak chudy i tak brzydki (powyłażona miejscami sierść, posklejane wszystko błotem, na tyłku miał taką skorupę, że ledwo na tylne łapy chodził, i te biedne, przerażone oczy) zaprzyjaźniony weterynarz po obejrzeniu go powiedział, żeby sobie powieśić kartkę na płocie, że pies jest dopiero zabrany z ulicy, żeby nam ktoś policji na głowę nie ściągnął za znęcanie się nad zwierzakiem, na szczęście obyło się bez ekscesów - ale przyszłych sąsiadów wszystkich uprzedziłam na wszelką, teraz psisko już piękne jest , przytył, chyba aż za bardzo ale jakoś nie mieliśmy sumienia mu ograniczać papu po tym co przeszedł, schudnie na wiosnę, mam nadzieję a kot to mi się marzy, Iwonka a ten Was żbik to rasa jakowaś jest, że takie fajne futro dłuższe miejscami ma? bo ja totalnie się na kociakach nie znam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Ale pięknie rosną mury...! Miód dla oka (jeśli można tak powiedzieć ) I te widoki... salon z widokiem na te piękne góry..... coś fantastycznego. A'propos kotów - ponieważ mieszkamy pod lasem, z pozostałych stron tylko łąki i pola - nasze koty generalnie łażą gdzie chcą. A któregoś dnia nasza najstarsza kocica zniknęła na dłużej.... Wiedzieliśmy, że to może już być dla niej koniec w każdej chwili. Przyszło nam do głowy, że po prostu ... poszła sobie umrzeć. Od jakiegoś czasu jakoś tak spodziewaliśmy się tego. Ponoć koty tak to właśnie robią. No i tak właśnie nasza to zrobiła.. Mam pytanie budowlane, dla odmiany - z jakich powodów zamieniliście terivę na drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 29.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Podglądam tak i podglądam i nigdy nic nie piszę, ponieważ... wciąż nie mogę uwierzyć, że jeszcze są tak piękne miejsca, w których można postawić dom. Jak Ty z tym będziesz żyła kobieto... to tak wspaniałe, że wręcz nierealne Coś niesamowitego... w takim miejscu człowiek ma wrażenie, że myślą i wzrokiem ogarnia ... cały świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts