Arctica 01.12.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Zaraz, zaraz ... a kto to wszystko wymyślił???? że mi się tu w kolejkach ustawiają a o pomysłodawczyni ani mrumru??? Potulgać się proszę do góry i sprawdzić , kto wymyślił??? no kto??? Dobdze, że chociaż potwory "mruuumruuu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 01.12.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 WOWgratuluję postępówjak dalej bedzie tak szło, to przed świętami będziecie mieli cała murarkę skończoną!nie wiem jak pogoda u Ciebie, ale chyba wszędzie jest ok jeszcze raz gratuluję i jestem pieję do widoków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 2) jadalnia http://gfx.efotek.pl/images/6vtn4wbmii5p0ufgqsu.jpg 4) widok z okna w pokoju dziennym http://gfx.efotek.pl/images/f9dbkrxkby12vqzheh.jpg 7) i ogólny widok.....na całość http://gfx.efotek.pl/images/2dbzcbmnepfdn321kuj.jpg Iwono, uprzejmie informuje, ze juz kubki do goracej czekolady mam spakowane...w sobote ide kupic spiwory Widok z jadalni tez super!! Specjalnie celowaloscie w te brzozy, czy tak samo wyszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.12.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no z tymi widokami to przegięcie jest Wam to telewizor zbędny całkiem będzie i obrazy też a ja w ramach nadrabiania braków takich widoków to sobie obraz wielki powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.12.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oooooo...tylko się nie bić o miejsca Dla każdego na pewno wystarczy. A jak nie starczy, to rozbijemy namioty przed domem A żeby spać z Puszkiem - potworkiem, to trzeba się specjalnie przygotować, w sensie że trzeba mieć kaski i ochraniacze, bo okrutnie gryząco-drapiąca bestia jest glowac - dziękuję Ja to mam zapędy na dach jeszcze w tym roku, ale zobaczymy.... Lepiej być miło zaskoczonym, niż rozczarowanym Maju - brzózek celowo nie wycinaliśmy z tej strony, gdyż chciałam mieć w upalne dni trochę cienia na tarasie (taras też wychodzi na tę stronę). Cały front domu skierowany jest na południe, więc cień będzie potrzebny , chociaż popołudniem A kubki pakuj, śpiwór bierz i ... zapisuj się w kolejkę KamaG - szczerze powiem, że my telewizji prawie nie oglądamy, a zamiast obrazów mamy swoje fotografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Iwonko! Ja już prawie jestem spakowana. Zabieram ciepłe kalesony i mogę się zadekować nawet pod tymi brzózkami! I rozumiem, że miejsce dla Mariusza w piwnicy jest już gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.12.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a mój to się boi ciemności, to może lepiej, w namiocie albo jakąś świckę mu zapodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam... Przyszłam sobie zerknąć na te góry i doliny Domek, kotka -jeścio raz I doszłam do wniosku, że gdzieś za tą siódmą górą mieszkamy Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Iwonko! Ja już prawie jestem spakowana. Zabieram ciepłe kalesony i mogę się zadekować nawet pod tymi brzózkami! I rozumiem, że miejsce dla Mariusza w piwnicy jest już gotowe? Iwonko - jasne, że miejsce jest. Dzisiaj panowie zdemontowali stemple w piwnicy a mój to się boi ciemności, to może lepiej, w namiocie albo jakąś świckę mu zapodam KamaG - oj tam...mamy jeszcze spory wiatrołap do zagospodarowania I doszłam do wniosku, że gdzieś za tą siódmą górą mieszkamy. Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami... taka_ja&taki_on - wbrew pozorom, mieszkamy bardzo bliziutko siebie... Gdyby jeszcze te nasze drogi były w lepszym stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://media.superpimper.com/graphics/Good_Morning/good-morning-224.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Iwonka, co do Ciebie przychodzę, to oczy nadziwić nie mogę Pięknie tam u Was. I nie ważne złota jesień czy szara, nic sie nie zmienia P.S. Znajdzie się dla mnie miejsce na tym turnusie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 03.12.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien dobry ale pedzicie z murami ,a te widoki z okienek przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.12.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Iwonko, pokazuj zdjęcia ile już masz wybudowane, bo mnie ciekawość zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 03.12.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Domek super rośnie, trzymam kciuki żeby zima jeszcze poczekała i Was nie straszyła A widoki macie piękne o każdej porze roku, jak widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.12.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 AGP - dziękuję za miłe poranne powitanie i witam się już wieczorowo jessi - nie pędzimy...idziemy pomału do przodu, chociaż przyznam, że moi budowlańcy starają się teraz bardzo Małgosiu - właśnie wkleiłam coś tam do dziennika Agatko77 - bardzo mi miło i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 chociaż raz mogła byś sobie te panoramiki odpuścić żartuję... do czego bym ja głupia wzdychała... napiszę po raz 94759769483648590684736485569 "pięknie u Ciebie" widzisz... kto rano wstaje, ten taaaaaakie widoki dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jejku, jak pięknie :) Widzę mury rosną super Iwonko ile stopni jest w dzień u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.12.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 chociaż raz mogła byś sobie te panoramiki odpuścić żartuję... do czego bym ja głupia wzdychała... napiszę po raz 94759769483648590684736485569 "pięknie u Ciebie" widzisz... kto rano wstaje, ten taaaaaakie widoki dostaje Arctica - no chciałabym odpuścić, ale....jakoś nie mogę Iwonko ile stopni jest w dzień u Ciebie? Małgosiu - na szczęście mam dom na południowym stoku, więc powietrze szybciej się nagrzewa. Dzisiaj temperatura na górce wzrosła do około 6 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Iwonko! Widoki wokół Twojego domku powalają mnie z nóg! Jest po prostu pięknie, nawet mgły nie są w stanie przesłonić tych niesamowitych krajobrazów! Ale Twoje wydatki zatrzymały mi oddech.. Na szczęście na krótko . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.12.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Iwonko a ile Panów jest w Twojej ekipie? Domek rośnie -o trzymam kciuki -aby pogoda dalej taka była, aby U WAs stanął daszek -ten wymarzony jeszcze w tym roku Teraz fajniutko wygląda już z tymi nadprożami Skuś baba na dziada aby była pogda Arcitca napisała: widzisz... kto rano wstaje, ten taaaaaakie widoki dostaje Obudziałam się raz o 4 rano i... nie maiłam takich wudoków -nic tylko wejść na górę i stanąc koło Kapliczki św. Anny -wtedy mniej więcej będą takie widoki Iwonko -oj tak w rezultacie nie mamy tak daleko ale te drogi... Mieszkając w warm. -mazur. wojewódzctwie to mówiłam, że te drogi niektóre to tak jak Jurand ze Spychowa szedł z tymi oczyma wypalonymi -tak potem robili te drogi -to tutaj... chyba Rycerze po miodzie pitnym między Gniazdami Orła tak jeździli Powiem, że tylko zamieszkałam tutaj, to interesował mnie historia mijescowści -a Legendy są super... W Bielsko -Białej gdy byłam poraz pierwszy miałam ok. 7 lat, wtedy zakochałam się w tych górach i dolinach... pamiętam pierwszy wyciąg w swoim życiu -gdzie moja mam panikowała bardziej jak ja Ja zaś widząc ludzi z góry -myslałam, o rany jestem tak wysoko a tak daleko do tego nieba I tak zostało... Raz lekarz do mnie mówi - nie lepiej było wśród jezior, niedaleko morze? Odpowiadam, a no może i lepiej, ale ja teraz za to mam blisko do gór To życzę powodzenia i trzymam te kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts