Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Iwonka, wspaniale, że masz wianuszek ;-)

A egzaminem sie nie przejmuj. Ja zdawałam 19 grudnia (wiele lat temu :lol: ). Padał śnieg, było ślisko, rewelacyjnym kierowca nie byłam, ale zdałam i to za pierwszym razem :wink: Myślę, że ty też dostaniesz prezent świąteczny od egzaminatora.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwona ,dawno mnie u Ciebie nie było :oops: ,a tu takie zmiany :o wieniec kolejny wylany,śmigasz jak pędziwiatr. Podziwiam piękne murowanie,wszystko po kolei idzie wg wszelkich prawideł,dookoła domu czysto,nie ma bałaganu fiu-fiu :) . Trzymam kciuki za dalsze postępy i za zdanie egzaminu,jak będziesz miała jazdę po mieście puść egzaminatorowi jakąś piękną kolędę,może się rozczuli :roll: :lol:

Iwona, to co się mowi, że nie zdaje większość kursantów, to dotyczy raczej najmłodszych zdających, takich świeżo pełnoletnich. Bo i wypadki ostatnio najczęściej ich dotyczą.

Dorośli, rozsądni ludzie zdają za pierwszym razem - no, czasem za drugim (jak ja, oblałam przy ruszaniu pod górkę, bo zaczęły mi się tak trząść nogi, że zgasł mi dwa razy silnik :-))

A może Ty masz 18 lat, co? W takim razie szybko się wycofam z tego, co napisałam :lol:

Gratuluję postępów w budowaniu. A co się tak dymi na tych fotkach? Ognisko rozpaliliście czy co? :lol:

Jejuuuuuu...ale mnie tu nie było :oops:

Kurde...nie mam czasu (znacie, to, prawda?) :p

Urwanie gwizdka w pracy, co chwilę jakieś jasełka, spotkania wigilijne w szkołach i przedszkolach i takie tam.... No i oczywiście ostatnie jazdy przed egzaminem. Wczoraj i dzisiaj poszło mi bardzo fajnie (nie będę skromna, a co :lol: ). Mam nadzieję, że ten stan utrzyma się do wtorku. Ale dzisiejsza jazda po śniegu i lodzie dała mi popalić :D

Odpowiem Wam wszystkim tak ogólnie - chyba się nie pogniewacie, prawda? :D

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie duchowe i za trzymanie kciuków podczas egzaminu - na pewno mi się to przyda :D

Na fotkach dymi się dym z kozy podłączonej w piwnicy. Za każdym razem jest rozpalany ogień, bo inaczej nie można z zimna wytrzymać :lol:

Dla zainteresowanych - mam śnieg....dużo śniegu....tony śniegu.... :D

Przez ten śnieg dzisiaj moi budowlańcy już nie dojechali na budowę.... Dopiero przed chwilą otrzymałam informację, że droga została odśnieżona, ale zastanawiam się, czy panowie w ogóle powinni teraz przychodzić na budowę...Ja ich do niczego nie zmuszam - oni tak sami, z własnej woli :)

Hmm...jak dobrze zmarzną, to przestaną robić...tak sobie myślę :lol:

I proszę mnie tu śniegiem nie rzucać!!! :lol: :lol:

Ty nie myśl o miejscu teraz - za późno :wink: Dom prawie stoi !

Ja się nie zastanawiam czy mnie ktoś w tych lasach odkopie - sama wybrałam - to mam :lol: I nie zamienię - cos za cos !

A budowlańców nie poganiaj - absolutnie. Jak masz do nich zaufanie - zostaw w spokoju. Oni się nie przemęczą - a zdziwiłabyś się w jakich warunkach potrafią pracować. Skąd wiem ? Mam takiego wariata w domu. Nie ma pogody na budowie. Są nagrzewnice, deszczówki, chemia i plastyfikatory do betonu i ...jedziemy !

Zaufanie + "wiedzą co robią " = zadowolony inwestor :lol: :lol: :lol: