Megana 24.12.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Kolorowych bombeczek, dużo aniołków i gwiazdeczek, słodkiego lenistwa i wielkiego oddechu od codziennego pośpiechu życzy... Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/0912/IMG_0016a.jpg Iwonko, moja Kasia też zadawała dwa razy, więc do nauki marsz i będzie następnym razem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 25.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Witaj Iwono! Przede wszystkim:) wciąż trwają a zatem cudownych, takich jakie były kiedy bylło sie dzieckiem - ciepłych, pełnych pokoju nadziei i miłości Świąt Bożego Narodzenia! Egzaminem sie nie przejmuj, pewno że chciałoby sie mieć to z głowy i sama pamietam jaka bylam smuutna kiedy za pierwszym razem nie zdalam, a moja kolezanka z ktora przeszlam razem caly kurs zdala - ale w koncu Ci sie uda, plusem tego jest fakt ze troche wiecej pojezdzisz, wezmiesz wiecej lekcji, poczujesz sie pewniej na drodze! Z spraw budowlanych - to odkrylam ze bedziemy mieli taka sama dachówkę!tez sie na nia zdecydowaliśmy i kolor i powłoka:) i od razu chce Cie zapytac - jakie chcesz okna? białe czy w okleinie? myslałas o kolorze nadbitki/ podbitki? ja wciaz zastanawiam sie nad elewacja, jej kolorami, jak je dobrac - myślalas juz o tym? Pozdrawiam świątecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.12.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Małgosiu - bardzo dziękuję A prawkiem to aż tak się nie przejmuję. Co ma być, to będzie. Oczywiście będę się starać Pat&Pio - dziękuję za życzenia Ta dachówka była pierwszą, i jak sie okazało jedyną, która od razu mi się spodobała. Oczywiście przeglądałam jeszcze inne, ale ostatecznie do niej właśnie powróciłam. Cieszę się, że mamy podobne gusta Okna w zasadzie mamy już zamówione. Ze względu na pogodę zamówienie trochę się przeciągnie w czasie. Są to okna VEKA w okleinie dwustronnej, kolor złoty dąb (albo dąb rustykalny, który jest troszkę ciemniejszy - jeszcze się zastanowię). Podjęliśmy już decyzję co do podbitki - nie będzie pełna. Chcemy zostawić krokwie odkryte. A kolor...? Pewnie jakiś zbliżony do koloru dachu. Tak mi się widzi Nad kolorem elewacji jeszcze się nie zastanawiałam, chociaż nie ukrywam, że uważnie przyglądam się wszystkim domkom w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 29.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witaj:) Ależ wy idziecie jak burza, niby ledwo piwnica miała być skonczona w tym roku , a tu prosze, zaraz wieźba i dach! Nasza więźba miała być skończona w połowie grudnia, no a razem z nią kominy - no i cóż więźba jest, a kominy wciąż się robią....ehhh mrozy mrozami ale ekipa niesłowna:( od 4.01.10 mieli wejśc dekarze i muszę ich przesuwać bo ci co razem z wszelkimi poprawkami mieli dobrze przed świętami się wyrobić jakoś im się nie udaje... przepraszam, że biadolę sobie w Twoich komentarzach:) może to efekt braku własnego dziennika A wracając do mojego pytania - my tak samo! będziemy mieli odsłoniete krokwie, a więc to co bedzie na nich przybite (właśnie w widocznych częściach bedzie to boazeria) nazywa się nadbitką, no i panowie od dachu beda ja juz malować, wiec musze się teraz zdecydować na jej kolor. A okna też będą obustronny prawdopodobnie złoty dąb, lub coś bardzo podobnego:) No wiec wracajac do tej nadbitki to są dwie szkoły: albo w kolorze okien, albo w kolorze dachu. No wlasciwie to jest jeszcze jedna opcja-w jakims inym kolorze ktory pojawia sie na elewacji - ale u nas to nie wchodzi w grę. Zastanawiam sie wiec nad tą nadbitką, a poza tym i innymi drewnianymi elementami na zewnatrz (u mnie dodatkowo taras i ganek). Kolor naszej dachowki jest troche nietypowy- bo gdyby to był ciemny brąz to byłoby łatwiej z kolrem drewna, a ona taka troche miedziana, taka jasna (co mi się osobiście bardzo podoba! Pozdrawiam! i gratuluję tempa i wyborów:) (jak dotad idziemy bardzo podobnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Iwonko, PS. Dla wyjaśnienia - my tego denaturatu nie pijemy Majster dolewa go do zaprawy Każdy tak mówi - majstrze Puszek to jak hrabia się wyleguje, jest piękny To teraz, kiedy zdajesz egzamin na prawko, bo nie zapamiętałam chyba........... 22.01.2010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119914/382666/00000056.jpeg życzą Iwona i Mariusz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Pat&Pio - ciekawa jestem bardzo jak wygląda Wasz domek. Dlaczego nie masz dziennika? A biadolić możesz w moich komentarzach. Z takiego biadolenia można się wiele nauczyć Małgosiu - no jak możesz mnie kobito o takie rzeczy podejrzewać Chociaż...ten denaturat to biały jest, nie kolorowy, więc nikt by się nie poznał po wyglądzie A poprawkę faktycznie mam 22 stycznia. Mój instruktor mówi, że w połowie stycznia zaczniemy intensywnie jeździć, bo teraz nie ma sensu Iwona i Mariusz - bardzo dziękuję za karteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.12.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/48/6/d/618.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://www.rotfl.com.pl/data/media/70/Szczesliwego_Nowego_Roku-06.gif Gdy Nowy Rok w życie wkracza to srebrna gwiazda blaski swoje roztacza. Niech świeci sobie na gwieździstym niebie i wszystkie życzenia spełnia dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego życzy Bogusia z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy ......kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy ......kala Kalu, cóż za piękny wierszyk ............................. to ja tę o to proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Oto kartka animowana ode mnie: http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=3&pv=3111904 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia, radości a przede wszystkim morze miłości! http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/Nowy_Rok3.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/normal_Nopwy_Rok_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.12.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/625.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 31.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Widoki tradycyjnie urzekające, a dom rośnie jak na drożdżach...koty tyż pikne W Nowym 2010 Roku życzę wam pięknych marzeń, dużo sił i sprzyjającej pogody. Niech Wam się szczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 31.12.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2010 ROKU http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/2010/1/ST%2064_imexgraf_pl.jpg_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 01.01.2010 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 04.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witaj Iwonko:) Wszystkiego co Dobre, w Nowym Roku - pomyślności w realizacji planów budowalnych, aby Wasz dom był dla Was oazą spokoju, wyciszenia i radości! (choć miejsce w jakim go budujecie po prostu skazuje go juz na taki los -jest tak PIĘKNE! Dziekuje za zgodę na biadolenie w Twoim dzienniku czasem to pomaga! No cóż dziennika nie mam, bo jakoś tak się nie zebrałam (choc myślałam o założeniu) - widać jedni są od tego żeby dzienniki pisać, inni od tego żeby je czytać Ja do tych pierwszych chyba nie należę. Nie ukrywam, że troszkę też było mi szkoda czasu, a to dlatego że i tak wiele go spędzam na forum - czytając, szukając, edukując się i gdybym miała ten czas jeszcze poświęcić naszemu dziennikowi - po prostu dużo mniej poświęcałabym komuś najważniejszemu obecnie w naszym życiu, naszej małej córeczce:) urodziła się w czerwcu, więc jest jeszcze bardzo absorbującym maluszkiem:) A co do domku, to bardzo chetnie przesle Ci zdjecie na priva, najlepiej juz po zrobieniu dachu (prace mają ruszyc w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 07.01.2010 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witaj Iwonko:) Wszystkiego co Dobre, w Nowym Roku - pomyślności w realizacji planów budowalnych, aby Wasz dom był dla Was oazą spokoju, wyciszenia i radości! (choć miejsce w jakim go budujecie po prostu skazuje go juz na taki los -jest tak PIĘKNE! Dziekuje za zgodę na biadolenie w Twoim dzienniku czasem to pomaga! No cóż dziennika nie mam, bo jakoś tak się nie zebrałam (choc myślałam o założeniu) - widać jedni są od tego żeby dzienniki pisać, inni od tego żeby je czytać Ja do tych pierwszych chyba nie należę. Nie ukrywam, że troszkę też było mi szkoda czasu, a to dlatego że i tak wiele go spędzam na forum - czytając, szukając, edukując się i gdybym miała ten czas jeszcze poświęcić naszemu dziennikowi - po prostu dużo mniej poświęcałabym komuś najważniejszemu obecnie w naszym życiu, naszej małej córeczce:) urodziła się w czerwcu, więc jest jeszcze bardzo absorbującym maluszkiem:) A co do domku, to bardzo chetnie przesle Ci zdjecie na priva, najlepiej juz po zrobieniu dachu (prace mają ruszyc w czwartek Pat&Pio - no teraz rozumiem doskonale skąd ten brak czasu na dziennik W takiej sytuacji ja pewnie też nie chciałabym go marnować na przeglądaniu wątków na FM Niech córcia chowa się zdrowo! Wyślę Ci na PW mój adres mailowy i czekam na zdjęcia A Wam wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za tak ciepłe życzenia noworoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 08.01.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ależ ta impresja zimowa... hm... strumykowa! Cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts