Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Mieszkamy, żyjemy i pochodzimy z różnych miejsc w kraju więc..... proponuję założyć oddzielny wątek na okoliczność jak, co i gdzie się nazywa i z czym się kojarzy :D :D :D

Babol ze smalcu?!?!?!? Pierwsze słyszę!

A u nas w Łodzi, babol....to stara baba albo nietakt czyli że ktoś babola walnął :wink:

Lucjan !

Ja cię uwielbiam z wątku "Dowcipy" ale tutaj to ja cie zapraszam na korepetycję :lol:

Babol to inaszej to cos OKRĄGŁE (dlatego przywołałam tą nazwę ) o konsystencji khm khm lepkiej acz związłej ...co w naturze z nosa wydobyć można ... ale nie kazałam smarkać na ptaszki ... absolutnie ... :lol: :lol: :lol:

Skojarzenie właściwe chciałam spowodować ...ino się nie udało :oops:

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak tu nie kochać zimy gdy ona tak wygląda :o :o :o

Iwona wielki szacun za zdjęcia...

dziewczynki a Wy macie plany żbika "utatowić" serio, serio?

Aga Ty też masz taką żbikową w domu? to może nam i narzeczoną przedstaw, chyba Iwonka nas nie pogoni, no chyba że była a jam ślepa :-?

Kama !

Narzeczoną możesz podziwiać tutaj :

http://picasaweb.google.com/Jezyk28/TajgaOczamiKota#

...i nie jest to rasowa księżniczka ...ale dla mnie i tak księżniczka :wink:

A w kwestii potomstwa ... marzymy o tym właśnie zięciu z moim mężem ! Ale ta odległość nam chyba zrujnuje plany malżeńske... :cry:

Kotki nie bzykają się raz a dobrze ... musiałabym rozbić namiot na budowie Iwonki i sex party trza byłoby pewne ze trzy razy powtórzyć ... cięzka sprawa ... :cry:

Aga gapa ze mnie bo przecież oglądałam tą Waszą księżniczkę... na telewizorze, w szafie, w umywalce :lol: ...jakoś te mi się tak zapamiętały,

a na co Wam małe kotecki? bo myślałam, że może hodowla, a skoro nie hodowla to? bo wiesz ja taka trochę z dogomanii skrzywiona z tym rozmnażaniem :roll:

mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to :-? , ale Ty prozwierzęca to może nie

Aga gapa ze mnie bo przecież oglądałam tą Waszą księżniczkę... na telewizorze, w szafie, w umywalce :lol: ...jakoś te mi się tak zapamiętały,

a na co Wam małe kotecki? bo myślałam, że może hodowla, a skoro nie hodowla to? bo wiesz ja taka trochę z dogomanii skrzywiona z tym rozmnażaniem :roll:

mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to :-? , ale Ty prozwierzęca to może nie

Pewnie, że nie ! Tylo, że ja mam już z pieciu chętnych na jej dzieci !

I to nie ważne w jakim kolorze wyjdą - mają być OD NIEJ i koniec :lol:

Wujek ( kociarz straszny ) jak ją zobaczył pierwszy raz od razu stwierdził

Bystry ... łowny ... hmmm prawdziwa "szczurzojka" ( podobno po pyszczku się poznaje - nie miałam pojęcia :o )

a że ma starą bezzębną już kotkę - od razu zamówił ...dwa ... bo ponoć dwa z jedneg miotu najlepiej się chowają . A my chcieliśmy teżdo nowego domu zostawić sobie chociaż z jednego.

Widzę, że temat koci się rozwija :D

Nie nooo....ja Puszka kastrować nie będę tak długo, jak się da :)

Ale widzę, że się narzeczona wycofuje ze względu na odległość...

Jakby co, to my będziemy mieli w nowym domku jeden pokój wolny :lol:

Nie wiesz co robisz kobieto .... :roll:

Mój w namiocie na twojej budowie chciał mieszkać :lol: :lol: :lol: