AgaJeżyk 31.01.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Mieszkamy, żyjemy i pochodzimy z różnych miejsc w kraju więc..... proponuję założyć oddzielny wątek na okoliczność jak, co i gdzie się nazywa i z czym się kojarzy Babol ze smalcu?!?!?!? Pierwsze słyszę! A u nas w Łodzi, babol....to stara baba albo nietakt czyli że ktoś babola walnął Lucjan ! Ja cię uwielbiam z wątku "Dowcipy" ale tutaj to ja cie zapraszam na korepetycję Babol to inaszej to cos OKRĄGŁE (dlatego przywołałam tą nazwę ) o konsystencji khm khm lepkiej acz związłej ...co w naturze z nosa wydobyć można ... ale nie kazałam smarkać na ptaszki ... absolutnie ... Skojarzenie właściwe chciałam spowodować ...ino się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 31.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Agusiu Jeżyku udało się jak ta la la...... Korepetycję przyjmę z wielką pokorą ale i tak pozostanę przy swoim Co jest okrągłe to ja Ci wiem Konsystencja bywa różna Babole, gile, maślaki....... Pozdrawiam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 31.01.2010 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jestem baaaaardzo rad że ktoś czytuję moje wpisy na wątku "Dowcipy"! Dzięki Jeżyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 No prooooszę cię ! Lucjan ! Gile to piękne ptaszki ...jeśli "ptaszki" facet właściwie skojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Jestem baaaaardzo rad że ktoś czytuję moje wpisy na wątku "Dowcipy"! Dzięki Jeżyku Śmiech to zdrowie ! Dowcipy mam w "ramówce" FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 31.01.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Facet dobrze kojarzy Piękny ptak to jest Orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Facet dobrze kojarzy Piękny ptak to jest Orzeł ...ale tylko Orzeł Przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucjanmarek 31.01.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A są TYLNE? Znaczy orły..... Stary chłop a nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.01.2010 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 A są TYLNE? Znaczy orły..... Stary chłop a nie wiedział No Przedniego ta na własne oczy widziałam ! W Bieszczadach ( ... i nie tylko ) Tylnego to chyba jednak ...neeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.02.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Saskja - ta boazeria to sosna skandynawska (tak było napisane na opakowaniach). Też mi się wydaje jakaś taka jasna bardzo A na babolach, gilach itp to ja się nie znam. Może dzięki Wam trochę się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jak tu nie kochać zimy gdy ona tak wygląda Iwona wielki szacun za zdjęcia... dziewczynki a Wy macie plany żbika "utatowić" serio, serio? Aga Ty też masz taką żbikową w domu? to może nam i narzeczoną przedstaw, chyba Iwonka nas nie pogoni, no chyba że była a jam ślepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 jak tu nie kochać zimy gdy ona tak wygląda Iwona wielki szacun za zdjęcia... dziewczynki a Wy macie plany żbika "utatowić" serio, serio? Aga Ty też masz taką żbikową w domu? to może nam i narzeczoną przedstaw, chyba Iwonka nas nie pogoni, no chyba że była a jam ślepa Kama ! Narzeczoną możesz podziwiać tutaj : http://picasaweb.google.com/Jezyk28/TajgaOczamiKota# ...i nie jest to rasowa księżniczka ...ale dla mnie i tak księżniczka A w kwestii potomstwa ... marzymy o tym właśnie zięciu z moim mężem ! Ale ta odległość nam chyba zrujnuje plany malżeńske... Kotki nie bzykają się raz a dobrze ... musiałabym rozbić namiot na budowie Iwonki i sex party trza byłoby pewne ze trzy razy powtórzyć ... cięzka sprawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.02.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Saskja - ta boazeria to sosna skandynawska (tak było napisane na opakowaniach). Też mi się wydaje jakaś taka jasna bardzo Suuuuppppeeeeerrrrrrr!!! Piekna taka jasna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 01.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aga gapa ze mnie bo przecież oglądałam tą Waszą księżniczkę... na telewizorze, w szafie, w umywalce ...jakoś te mi się tak zapamiętały, a na co Wam małe kotecki? bo myślałam, że może hodowla, a skoro nie hodowla to? bo wiesz ja taka trochę z dogomanii skrzywiona z tym rozmnażaniem mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to , ale Ty prozwierzęca to może nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Aga gapa ze mnie bo przecież oglądałam tą Waszą księżniczkę... na telewizorze, w szafie, w umywalce ...jakoś te mi się tak zapamiętały, a na co Wam małe kotecki? bo myślałam, że może hodowla, a skoro nie hodowla to? bo wiesz ja taka trochę z dogomanii skrzywiona z tym rozmnażaniem mam nadzieję, że się nie pogniewasz za to , ale Ty prozwierzęca to może nie Pewnie, że nie ! Tylo, że ja mam już z pieciu chętnych na jej dzieci ! I to nie ważne w jakim kolorze wyjdą - mają być OD NIEJ i koniec Wujek ( kociarz straszny ) jak ją zobaczył pierwszy raz od razu stwierdził Bystry ... łowny ... hmmm prawdziwa "szczurzojka" ( podobno po pyszczku się poznaje - nie miałam pojęcia ) a że ma starą bezzębną już kotkę - od razu zamówił ...dwa ... bo ponoć dwa z jedneg miotu najlepiej się chowają . A my chcieliśmy teżdo nowego domu zostawić sobie chociaż z jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 02.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no jak tak swoja drogą ładne by było z nich "małżeństwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.02.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Widzę, że temat koci się rozwija Nie nooo....ja Puszka kastrować nie będę tak długo, jak się da Ale widzę, że się narzeczona wycofuje ze względu na odległość... Jakby co, to my będziemy mieli w nowym domku jeden pokój wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 02.02.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Widzę, że temat koci się rozwija Nie nooo....ja Puszka kastrować nie będę tak długo, jak się da Ale widzę, że się narzeczona wycofuje ze względu na odległość... Jakby co, to my będziemy mieli w nowym domku jeden pokój wolny Nie wiesz co robisz kobieto .... Mój w namiocie na twojej budowie chciał mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Iwonko, zajrzałam, przeczytałam - inspiracje ładne Jutro może coś skrobnę, jestem taka zmęczona, że nie mam siły i lecę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.02.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Iwona skąd masz tą łazienkę? http://gfx.efotek.pl/images/achex7eppz49jl5olml5.jpg błagam , muszę ją mieć... no chyba że cena mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts