Iwona Sudol 04.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 KamaG - niestety, nie zapisałam sobie linka do tej konkretnej strony, ale jeśli dobrze pamiętam, to jest to jedna z aranżacji na stronie producenta KOŁO. Może być gdzies tutaj : http://www.kolo.com.pl/aranzacje/1 Jak sobie przypomnę, to wkleję ten prawidłowy link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.02.2010 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 KamaG - niestety, nie zapisałam sobie linka do tej konkretnej strony, ale jeśli dobrze pamiętam, to jest to jedna z aranżacji na stronie producenta KOŁO. Może być gdzies tutaj : http://www.kolo.com.pl/aranzacje/1 Jak sobie przypomnę, to wkleję ten prawidłowy link To jest Antado. Jest pare firm na Allegro, co je sprzedaje: http://www.allegro.pl/item907616658_zestaw_mebli_antado_serii_ew1_30_taniej.html Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 04.02.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 To jest Antado. Jest pare firm na Allegro, co je sprzedaje: http://www.allegro.pl/item907616658_zestaw_mebli_antado_serii_ew1_30_taniej.html Maja Oooooo....Maju, to jest właśnie to! Mają też swoją stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.02.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dziewczyny jesteście wielkie lecę oglądać, trzymajcie kciuki, żeby mnie nie powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 dziewczyny jesteście wielkie lecę oglądać, trzymajcie kciuki, żeby mnie nie powaliło I jak? Ja juz niestety Allegro chyba znam na pamiec...wiecznie w nim grzebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 04.02.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 jestem, cenę zniesłam w interesującym mnie zestawie to wyszło 3302zł, z umywalką, nie mało ale może przełknę tu są z cenami http://www.fajnelazienki.pl/cat-pol-1235596793-Meble-lazienkowe-MEBLE-ANTADO-Antado-EW-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 05.02.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jessi - dzień dobry bardzo Miło Cię witać z rana A widzę, że dziewczyny tu łazienkami handlują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jessi - dzień dobry bardzo Miło Cię witać z rana A widzę, że dziewczyny tu łazienkami handlują hihihihi szukaja czegos konkretnego nie dziwie sie bo ja tez zaczynam sie powoli rozgladać więc z miłą chęcia ogladam propozycje moze cos mi wpadnie w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Iwonko, ładny zestaw, chyba cena nie jest z kosmosu i raczej atrakcyjna, ale to tylko moje zdanie porównując to co my robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 05.02.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Iwonko, ładny zestaw, chyba cena nie jest z kosmosu i raczej atrakcyjna, ale to tylko moje zdanie porównując to co my robiliśmy. Małgosiu, sama nie wiem... Nie mam żadnego punktu odniesienia, nic, do czego mogłabym tę cenę porównać. Poza tym mam wątpliwości co do mocy pieca. Chyba ten 15kW będzie trochę za słaby. Mamy jeszcze trochę czasu - trzeba zrobić rozeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witaj Iwonko Mam pytanie,na jakiej powierzchni będzie podłogówka i ile będziesz miała grzejników,no i jaki piec(na co)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.02.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witaj kamlotku Według wyliczeń fachowca podłogówka będzie zajmować 56 m.kw. 1 grzejnik będzie w piwnicy (w pralni/suszarni), po jednym w sypialniach (czyli w sumie 2), jeden w gabinecie, 2 na poddaszu i zastanawiamy się czy w wiatrołapie nie dołożyć zamiast ściennego grzejnika taki niski płytowy, nad którym np. można w zimie buty wysuszyć. Piec DEFRO-DUO z zasobnikiem na ekogroszek oraz z paleniskiem na węgiel i drewno o mocy 15kW (chociaż zastanawiamy się, czy to trochę nie za mała moc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nie wiem czy dobrze zapamiętałam ,masz ok 120m2? To piec 15kw powinien dać radę Słyszałam też jednak taką opinię,że lepiej dodać 3kw,niż potem kląć,że za zimno. Tym bardziej,że jakoś globalnego ocieplenia nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.02.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Nie wiem czy dobrze zapamiętałam ,masz ok 120m2? To piec 15kw powinien dać radę Słyszałam też jednak taką opinię,że lepiej dodać 3kw,niż potem kląć,że za zimno. Tym bardziej,że jakoś globalnego ocieplenia nie widać kamlotku - powierzchni do grzania mamy tyle : w piwnicy około 30 m.kw., na parterze - 117 m.kw., na poddaszu około 70 m.kw. W sumie trochę ponad 200 i dlatego ta moc wydaje mi się trochę mała... Musimy zrobić jeszcze rozeznanie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.02.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 No to mało ,powinno być 20-22 kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 16.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ja tez myślę, że lepiej wieksza moc. Powierzchnia podobna jak u nas, a my mamy... nie pamiętam , ale na pewno co najmniej 20 kw Gratutuję postępów na budowie - "prawie ganek" to już jest coś, ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witaj Iwonko!Gratuluję wiechy z całego serca!Teraz już poleci z górki, ani się obejrzysz - i już będziesz mieszkać!Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Iwona ! No warioty numer dwa Ale efekty godne podziwu. Jak się na wiosnę bujniecie to przeprowadzka jeszcze w tym roku ! Maaatko ... muszę się brać do roboty bo wszyscy mnie przegonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Hej, widzę, że nie próżnujecie - super, zdążysz nas dogonić A tej wiosny, życzę Ci z całego serca : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts