Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ależ masz przygody. Dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło :D :D

Świetnie, że już dachówki zaczęli kłaść, łatwiej cokolwiek zrobić w domku :)

Widzę, że pstryczki masz chyba takie jak my - suno? Ja jestem z nich zadowolona :)

Jejkuuu, ale fajnie, że tak szybko Ci idzie. To jak się ociepli i przyjedziemy na budowlaną kawę, to już będzie domowo :lol: :lol: :lol:

aniahubi - skłamałabym, gdybym powiedziała, że zima nam nie przeszkadza. Dała nam popalić parę razy. No ale cóż - budujemy dom w takim miejscu, gdzie tak ogromna ilość śniegu nikogo nie dziwi. Zatem nie marudzimy i pchamy ten wózek powoli do przodu :)

Małgosiu - śmiechu było przy okazji tego wydarzenia mnóstwo :) Widok dachówki na dachu spowodował, że łezka mi się w oku zakręciła... :p Domek zaczyna wyglądać coraz ładniej... Gdyby nie ten śnieg...

Pstryczki rzecz jasna mamy z serii Suno i cieszę się, że Ty jesteś z nich zadowolona, gdyż to oznacza i moje przyszłe zadowolenie :D

Na kawę zawsze możecie przyjechać - przy niesprzyjającej pogodzie zawsze można ją wypić w piwnicy - przy kozie :lol:

Na kawę zawsze możecie przyjechać - przy niesprzyjającej pogodzie zawsze można ją wypić w piwnicy - przy kozie :lol:

Musi śnieg zejść, bo nie mamy takiego sprytnego samochodu jak wasz ( napęd na 4 koła ) :lol: :lol: :lol:

Spokojnie - wyciągnęliśmy mojego tatusia ostatnio, wyciągniemy i Was. A potem z górki to już pryszcz :lol:

Ładne te skórzane mebelki. Takie ładne, że nawet nie wiem, które najładniejsze. Chyba na zdjeciu te czarne najlepiej się prezentuja, ale w innym wnętzu może kremowe... A te pierwsze są wiśniowe czy czerwone? (mój monitor przekłamuje...)

Saskja - na moim monitorze ewidentnie jest to czerwień :)

Ale podkradłam ci te meble do swojego dziennika :oops:

wybaczysz??

Wybaczam :lol:

Obejrzałam wstępnie te, które są na stronie polecanej przez Ciebie - też bardzo ładne. Tyle tylko, że ja to jestem organoleptyczką - muszę wszystkiego dotknąć i pomacać, a do tego producenta mam blisko i pewnie się tam wybiorę (w odpowiednim czasie) :lol:

Modły zanoszę o taki widok ...

http://gfx.efotek.pl/images/ca7pknxop6bzdd9iqfh.jpg

Ciekawe kiedy to u mnie będzie ...bo od tego wszystko zależy ...więc "cierpliwie" czekam ... :cry:

Jeżyku - ja też już zaczynałam się modlić, uwierz mi. Póki co, co 2 dni kupuję 20 litrów paliwa do agregatu - rachunek jest prosty :( Mam tylko nadzieję, że ta cała papierologia związana już z podłączeniem szybko pójdzie.

Witam serdecznie. Jestem tu pierwszy raz.....i chciałam tylko napisać, że spełniacie marzenia mojego życia. Takiego miejsca do życia szukam i myślę w tym roku je znależć. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję.

ziuta62 - witam serdecznie w moim dzienniku i dziękuję za dobre słowo :) Miło mi bardzo....Jestem przekonana, że takie miejsce znajdziesz i będziesz w nim szczęśliwa :D

AGP - już mnie wyczaiłaś :lol: :lol:

Dziękuję bardzo :)

W takim razie - skoro się już wydało - jedzcie i pijcie za moje i Wasze zdrowie!!!

http://gfx.efotek.pl/images/rzacs3hfj1xjyocehyy2.jpg

http://gfx.efotek.pl/images/kjfg50doemoc9b80bjqd.jpg

W dniu moich równych urodzin życzę sobie i Wam wszystkim zdrówka, szczęścia, cierpliwości, zamieszkania w nowych domkach......i zdania prawa jazdy :p :D :D

OOOooo!

Tyle powodów do świętowania! :D

Iwonko - NAJLEPSZEGO!!!! :D :D :D

widzę że pięknie uchwyciłaś kolor dachówki, szybko, naprawdę szybko Panom idzie- robotne te wasze chłopaki;)

Iwonko - zabij mnie za pytanie, ale apropos pstryczkow - elektryczkow, poza tym ze sa ładne i w moim typie- chccecie je juz od razu montowac, przed tynkami? czy później? a teraz juz kupiliście?

No i? gdzie je zakupiłas? jakoś via-internet? dasz namiary?

Pozdrawiam Cię ciepło!