Iwona Sudol 21.02.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Piękny domek i szybko rośnie mimo ciężkiej zimy, pozdrawiam. Kasiu - dziękuję bardzo Rośnie, rośnie... Nie jest łatwo, były chwile zwątpienia i rezygnacji, ale teraz - gdy robi się coraz cieplej - będzie już tylko "z górki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Widzę, że zima prawie wcale Wam nie przeszkadza To świetnie. Okolica wygląda cudnie, bardzo lubię Twoje zdjęcia oglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ależ masz przygody. Dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło Świetnie, że już dachówki zaczęli kłaść, łatwiej cokolwiek zrobić w domku Widzę, że pstryczki masz chyba takie jak my - suno? Ja jestem z nich zadowolona Jejkuuu, ale fajnie, że tak szybko Ci idzie. To jak się ociepli i przyjedziemy na budowlaną kawę, to już będzie domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 aniahubi - skłamałabym, gdybym powiedziała, że zima nam nie przeszkadza. Dała nam popalić parę razy. No ale cóż - budujemy dom w takim miejscu, gdzie tak ogromna ilość śniegu nikogo nie dziwi. Zatem nie marudzimy i pchamy ten wózek powoli do przodu Małgosiu - śmiechu było przy okazji tego wydarzenia mnóstwo Widok dachówki na dachu spowodował, że łezka mi się w oku zakręciła... Domek zaczyna wyglądać coraz ładniej... Gdyby nie ten śnieg... Pstryczki rzecz jasna mamy z serii Suno i cieszę się, że Ty jesteś z nich zadowolona, gdyż to oznacza i moje przyszłe zadowolenie Na kawę zawsze możecie przyjechać - przy niesprzyjającej pogodzie zawsze można ją wypić w piwnicy - przy kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Na kawę zawsze możecie przyjechać - przy niesprzyjającej pogodzie zawsze można ją wypić w piwnicy - przy kozie Musi śnieg zejść, bo nie mamy takiego sprytnego samochodu jak wasz ( napęd na 4 koła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 21.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ładne te skórzane mebelki. Takie ładne, że nawet nie wiem, które najładniejsze. Chyba na zdjeciu te czarne najlepiej się prezentuja, ale w innym wnętzu może kremowe... A te pierwsze są wiśniowe czy czerwone? (mój monitor przekłamuje...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Na kawę zawsze możecie przyjechać - przy niesprzyjającej pogodzie zawsze można ją wypić w piwnicy - przy kozie Musi śnieg zejść, bo nie mamy takiego sprytnego samochodu jak wasz ( napęd na 4 koła ) Spokojnie - wyciągnęliśmy mojego tatusia ostatnio, wyciągniemy i Was. A potem z górki to już pryszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ładne te skórzane mebelki. Takie ładne, że nawet nie wiem, które najładniejsze. Chyba na zdjeciu te czarne najlepiej się prezentuja, ale w innym wnętzu może kremowe... A te pierwsze są wiśniowe czy czerwone? (mój monitor przekłamuje...) Saskja - na moim monitorze ewidentnie jest to czerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Iwonko, polecam jeszcze meble tej firmy: http://www.helvetia.com.pl/index.php?s=211&did=0&l=plTeż przystępne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.02.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ale podkradłam ci te meble do swojego dziennika wybaczysz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ale podkradłam ci te meble do swojego dziennika wybaczysz?? Wybaczam Obejrzałam wstępnie te, które są na stronie polecanej przez Ciebie - też bardzo ładne. Tyle tylko, że ja to jestem organoleptyczką - muszę wszystkiego dotknąć i pomacać, a do tego producenta mam blisko i pewnie się tam wybiorę (w odpowiednim czasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.02.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Modły zanoszę o taki widok ... http://gfx.efotek.pl/images/ca7pknxop6bzdd9iqfh.jpg Ciekawe kiedy to u mnie będzie ...bo od tego wszystko zależy ...więc "cierpliwie" czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Modły zanoszę o taki widok ... http://gfx.efotek.pl/images/ca7pknxop6bzdd9iqfh.jpg Ciekawe kiedy to u mnie będzie ...bo od tego wszystko zależy ...więc "cierpliwie" czekam ... Jeżyku - ja też już zaczynałam się modlić, uwierz mi. Póki co, co 2 dni kupuję 20 litrów paliwa do agregatu - rachunek jest prosty Mam tylko nadzieję, że ta cała papierologia związana już z podłączeniem szybko pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziuta62 21.02.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witam serdecznie. Jestem tu pierwszy raz.....i chciałam tylko napisać, że spełniacie marzenia mojego życia. Takiego miejsca do życia szukam i myślę w tym roku je znależć. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.02.2010 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam serdecznie. Jestem tu pierwszy raz.....i chciałam tylko napisać, że spełniacie marzenia mojego życia. Takiego miejsca do życia szukam i myślę w tym roku je znależć. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję. ziuta62 - witam serdecznie w moim dzienniku i dziękuję za dobre słowo Miło mi bardzo....Jestem przekonana, że takie miejsce znajdziesz i będziesz w nim szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 http://www.paulinkamaloglowie.pl/images/tort2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.02.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 AGP - już mnie wyczaiłaś Dziękuję bardzo W takim razie - skoro się już wydało - jedzcie i pijcie za moje i Wasze zdrowie!!! http://gfx.efotek.pl/images/rzacs3hfj1xjyocehyy2.jpg http://gfx.efotek.pl/images/kjfg50doemoc9b80bjqd.jpg W dniu moich równych urodzin życzę sobie i Wam wszystkim zdrówka, szczęścia, cierpliwości, zamieszkania w nowych domkach......i zdania prawa jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.02.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 i oby się spełniło http://www.agro-leg.pl/images/koniczynka_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.02.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Najlepszego Oby Twoje słowa były prorocze http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/86_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 22.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 OOOooo! Tyle powodów do świętowania! Iwonko - NAJLEPSZEGO!!!! widzę że pięknie uchwyciłaś kolor dachówki, szybko, naprawdę szybko Panom idzie- robotne te wasze chłopaki;) Iwonko - zabij mnie za pytanie, ale apropos pstryczkow - elektryczkow, poza tym ze sa ładne i w moim typie- chccecie je juz od razu montowac, przed tynkami? czy później? a teraz juz kupiliście? No i? gdzie je zakupiłas? jakoś via-internet? dasz namiary? Pozdrawiam Cię ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts