Iwona Sudol 20.03.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Małgoś - no jakoś ciągniemy ten wózek, a raczej pchamy do przodu. Jeszcze się nie poddaję, chociaż był już taki moment....zmęczenia, zniechęcenia. Zwaliłam to jednak na nie kończącą się zimę Dobrze, że wiosna idzie , bo popadłabym w jakąś depresję pewnie Małgoś zapewniam Cię, że jak będziemy planować Wrocław, to dam Ci znać A prawko...hmmm.... ciągle jeszcze nie chcą mi go dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 20.03.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj, super wygląda domek z daszkiem, a te widoki zapierają dech w piersiach... W pięknym miejscu budujecie (chyba się powtarzam, ale uwielbiam takie klimaty ) Mam drzwi do wnęki prysznicowej Dolphi Torrenta DWJ - bardzo dobrze się sprawują, kupowaliśmy przez internet. Mają powłokę chroniącą przed osadzaniem się kamienia i fajnie to działa. To znaczy po wyschnięciu widać ślady kropli, ale wystarczy po skończeniu prysznica przetrzeć drzwi ściągaczką (taką do szyb), albo szmatką do mycia okien i super błyszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.03.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Witaj, super wygląda domek z daszkiem, a te widoki zapierają dech w piersiach... W pięknym miejscu budujecie (chyba się powtarzam, ale uwielbiam takie klimaty ) Mam drzwi do wnęki prysznicowej Dolphi Torrenta DWJ - bardzo dobrze się sprawują, kupowaliśmy przez internet. Mają powłokę chroniącą przed osadzaniem się kamienia i fajnie to działa. To znaczy po wyschnięciu widać ślady kropli, ale wystarczy po skończeniu prysznica przetrzeć drzwi ściągaczką (taką do szyb), albo szmatką do mycia okien i super błyszczy. aniahubi - dziękuję za opinię o drzwiach. Prawdę mówiąc, nie wiem na które się zdecydować, ale Twoja opinia na pewno się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Małgoś - no jakoś ciągniemy ten wózek, a raczej pchamy do przodu. Jeszcze się nie poddaję, chociaż był już taki moment....zmęczenia, zniechęcenia. Zwaliłam to jednak na nie kończącą się zimę Dobrze, że wiosna idzie , bo popadłabym w jakąś depresję pewnie Małgoś zapewniam Cię, że jak będziemy planować Wrocław, to dam Ci znać A prawko...hmmm.... ciągle jeszcze nie chcą mi go dać Iwonko, jakoś się stęskniłam za Tobą, więc planuj szybko ten przyjazd do Wrocławia Muszę Cię koniecznie poznać z taką samą szaloną kobietą, jak Ty . Moją przyjaciółką Elą. Co do prawka, próbuj, aż do skutku, albo przyjedź do mnie. Moja córka za pierwszym razem nie zdała, więc ją wzięłam do mojego malucha ( Fiat 126P, którego wtedy miałam) i uczyłam ją jeździć). Zdała :) Co do depresji, jak siedzę w prac 8 godzin w murach, to też dostaję depresji. Jutro moja mama ( w pierwszy dzień wiosny) ma urodziny UWIELBIAM WIOSNĘ I KOCHAM MOJĄ MAMĘ :) WSPANIAŁĄ OSOBĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witaj!!! u mnie jest tak samo........brakuje czasu na FM chyba musiałabym całą noc poświęcic żeby ponadrabiac zaległości w dziennikach ....domeczek Wam pieknieje, a widoki to poprostu CUDNE macie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 21.03.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 hej Iwonko, tradycyjnie zaglądam po weekendzie i tradycyjnie nowy wpis bardzo ładnie tam macie i dom wygląda super prysznice - ciekawie wygląda ten ze szkłem w ścianie a nie chcesz zamiast brodzika samych kafli na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 22.03.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 mamik - bardzo mi się podobają kabiny bez brodzików, ale do takiej roboty trzeba fachowca, który się na tym zna. Sami tego nie zrobimy, a Ci, których znamy, nie chcą się tego podjąć. Stąd rozwiązanie takie, aby był brodzik zrównany z podłogą. kala67 - witaj sławna kobieto! Gratuluję "występów" w Muratorze Do niedawna sądziłam, że brak czasu to taka wygodna wymówka, ale dzisiaj już wiem, że to prawda....cierpimy wszyscy na chroniczny brak czasu. Może kiedyś to się zmieni - życzę tego również i Tobie Małgosiu - po piątym nieudanym podejściu do egzaminu doszłam do wniosku, że chyba za bardzo chcę i dałam sobie trochę wytchnienia. Muszę nabrać troszkę dystansu do sprawy i dlatego zapisałam się dopiero na 7 kwietnia. Już nie gdybam - będzie, jak będzie. W końcu kiedyś zdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Małgosiu - na 7 kwietnia. Już nie gdybam - będzie, jak będzie. W końcu kiedyś zdam Iwonko, musisz ćwiczyć trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Iwonko Domek wygląda wspaniale i.. gratuluję skrzynki prądowej . Rozumiem Twój brak czasu, ja mam to samo. Na kiedy mniej więcej planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.03.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Iwonko Domek wygląda wspaniale i.. gratuluję skrzynki prądowej . Rozumiem Twój brak czasu, ja mam to samo. Na kiedy mniej więcej planujecie przeprowadzkę? Iwonko, ambitny plan jest taki, aby na Boże Narodzenie mieszkać już u siebie w domku. Czy się uda? Nie wiem... Bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jak to się nie uda? Musi się udać Na pewno zamieszkacie na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam i zostawiam wiosenne pozdrowieńka http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/S6871grY0iI/AAAAAAAAAxw/9VB3UXoQElg/s400/Zdj%C4%99cie0140.jpg W takim tempie, to na 100% zamieszkacie na święta BN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.03.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Iwonko Domek wygląda wspaniale i.. gratuluję skrzynki prądowej . Rozumiem Twój brak czasu, ja mam to samo. Na kiedy mniej więcej planujecie przeprowadzkę? Iwonko, ambitny plan jest taki, aby na Boże Narodzenie mieszkać już u siebie w domku. Czy się uda? Nie wiem... Bardzo bym chciała Iwona ... nie odbieraj mi nadziei ... jedizemy już łeb w łeb i na święta musimy mieszkać !!! Będziemy się dopingować i motywować bo ja w tych blokach kolejnej zimy nie przeżyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.03.2010 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Budowa pięknie idzie do przodu, mimo zimowej pogody. Jeżeli tylko inwestor szybko będzie podejmował decyzje co do materiału, np piec już jest, to budowa będzie szła sprawnie. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.03.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Aga i Iwona na pewno uda się Wam . Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.03.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Małgosiu, taka_ja&taki_on - dziękuję za dobre słowo i wsparcie duchowe I za wiosenne klimaty też Jeżyku - przy takim wspólnym wsparciu to zaczynam wierzyć, że faktycznie się uda. Ja też mam już serdecznie dość blokowiska Zbigniew100 - staramy się, jak możemy. Oprócz tynkarzy i panów od posadzek, mamy już umówione kolejne etapy naszego budowania. Chęci są, gorzej z pieniędzmi, ale jakoś to będzie kamlotku - trzymaj mocno, trzymaj! Dobrze wiedzieć, że ktoś trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatPio 30.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Hej Iwonko! I u mnie też samopoczucie jakos tak... rzeczywiscie moze to to przesilenie wiosenne a moze ilosc decyzji jakie trzeba podjac w tak krotkim czasie bez zestawu potrzebnych informacji, a wiec wiekszosc na czuja... Iwona - uda się Wam zamieszkac przed swietami, bo co ma się nie udac! przeciez dokanczac dom mozna mieszkajac juz - my mamy plan zamieszkac w te wakacje juz, no najpozniej po nich - troche jestesmy do tego zmuszeni, a na Swieta Bozego Narodzenia byc juz dobrze zadomowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.03.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.fotoszok.pl/upload/77c22162.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.03.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Gdy świat się wiosną opromienia, Wielkanocne ślę Tobie życzeniaNiech Pan Jezus zmartwychwstały ma w opiece dom Wasz cały Wesołego ALLELUJA!!! http://g.infor.pl/p/wieszjak.pl/www/e-kartki/wielkanocne/wielkanocne282.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwonko, teraz Wy pędzicie jak strzała - gratuluję Podziwiam za to grabienie , dzielna kobieto :) A Norbert ma prawko na to cudo taczkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts