Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - cieszę się, że na większość prac mamy już umówionych wykonawców i nie będę musiała ich szukać na ostatnią chwilę. Teraz tylko pozostaje opracować dobrą logistykę :D A taczka....żebyś widziała, ile radości potrafi taka taczka sprawić (jak dziecko normalnie...jak dziecko :lol: :lol: )

Pat&Pio - trzymam kciuki za Waszą przeprowadzkę. A jak już się przeprowadzicie, to będę czekać na relacje z domku :)

I wszystkim dziękuję za te cudne kartki :D :D

http://swojanka.w.interia.pl/Wielkanoc%20015.JPG

Radosnego, wiosennego nastroju,

miłych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół

oraz niespodzianek od zajączka

z okazji Świąt Wielkanocnych

życzy Zbigniew

Edytowane przez Zbigniew100

Witaj Iwonko.

Aż nie chce się wierzyć, że u Ciebie znowu pojawił się śnieg i to w takich ilościach.

Na szczęście piszesz, że szybko stopniał.

Prawda, że nie chcemy już zimy?

Widzę, że prace w Twojej chałupce posuwają się teraz w ekspresowym tempie.

I chyba od dzisiaj masz już okna?.. Jeśli tak, to wspaniale.

Jednego czego Ci zazdroszczę (ale tak pozytywnie) - to widoki.

A zwłaszcza te z poddasza, cudowne po prostu.

Pozdrawiam Cię gorąco!!!

Iwonko - pogoda faktycznie u mnie bardzo zmienna jest. Dzisiaj mieliśmy od samego rana opady śniegu. Mokry i ciężki... Mam nadzieję, że szybko stopnieje. Okna już są - patrz wpis w dzienniku:) A na podziwianie widoków zapraszam do siebie:)

taka_ja&taki_on - działo się, działo w ostatnim tygodniu. Trochę nawet nie nadążałam myślowo:D Teraz nadszedł czas na instalacje. Już zaczynamy umawiać się z wykonawcami.

Iwonko ale u Was pracy już zrobione....

Domek ma oczka i wygląda śliczne, ładnie prezentują się z dachem. ;)

Poddasze fajniutkie - oj sporo pracki..sporo zrobione i przed domkiem wyrównane ładnie i te schody.... schody .... schody...

Naliczyłam 5 stopni, a jak wysoko uniesione, sporo tam musicie sie podnieść... dopiero człek teraz widzi...

Pędzicie jak strusie:D

A Puszek .... nu szkoda bidaka z tą synową też strata:) Ale wiem, kiedyś tutaj też był kot, zanim zginął tragicznie i posikiwał... makabra. A najlepszy numer był, jak nasikał Miskowi do butów... :o.

GRATULUJĘ WAM TAKICH POSTĘPÓW :wave:

Właśnie ja też mam limit jak chcę wysłać w dzienniku zdjątka -ale 5 sztuk, a widzę, że w Twoim kolejnym jest więcej jak 5, nie wspomnę, że raz cytując i odpisując na posta, musiałam pousuwać buźki nawet... bo było 22 -zero zdjątek a pisało limit... szok...

Co do filmu, to w zaawansowanej edycji obok ikonki koperty -jest ikonka z drzewem i obok film - tam się chyba wstawia.

Zazroszczę zwierząt. Ja się cieszę jak u nas przebiegają sarny, jak jest ciut ptaków.

Pozdrawiam wiosennie i zyczę pogody... ;)

taka_ja&taki_on - okna, to coś, czego już nie mogliśmy się doczekać. Domek został zamknięty i wszystko wygląda zupełnie inaczej. Na poddaszu faktycznie jest sporo miejsca - po podłodze 123 m.kw. Będzie co zamiatać :) W projekcie mamy 3 stopnie na ganek, ale majster zaproponował, żeby wylać więcej - na wypadek, gdybyśmy zmienili decyzję.

Puszek zaskakująco szybko doszedł do siebie po zabiegu, co bardzo mnie cieszy. Martwi mnie natomiast pogarszający się stan naszego drugiego kotka, Filusia... Chyba nadchodzi czas naszego pożegnania... Coś tak czuję:(

A z tym wstawianiem zdjęć i edycją postów, to jakaś masakra jest... Brakuje mi cierpliwości do tego. Za każdym razem mam inny limit...

Iwonko, a ja nie dostawałam powiadomień i kopara mi opadła, jak zobaczyłam co u Ciebie się wydarzyło.

Po prostu super:D:D Okna ładniutkie i drzwi też, to nic że 80-tki, będą i 90-tki niedługo :) czy to są drewniane drzwi?

Tempo imponujące :)

A co z tą wodą zrobicie? Może jakieś jeziorko poniżej domku i zrobicie hodowlę pstrągów? Ja będę pierwszą do kupowania :)

Ile będziecie płacić za ocieplanie poddasza, jeśli to nie tajemnica?

To kiedy się wprowadzacie? :)

Bardzo nam przykro że Filuś już taki słabiutki :(, ale niestety takie to życie niestety jest :(

Co do Puszka, no to przegięliście, ja chciałam małego kociaka ;)