Iwona Sudol 14.04.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Zbigniew - dziękuję, miło mi bardzo AGP - zima dała nam tak popalić, że teraz chcemy wykorzystać każdą chwilę. Jednak na wakacje z pewnością nie uda nam się zamieszkać Wstępnie liczyłam - najwcześniej wypada w październiku. Małgosiu - ja też nie dostaję powiadomień i w ogóle nie podoba mi się funkcjonowanie nowego forum:evil: Ale nie jestem wybredna - może coś jeszcze poprawią. Drzwi są drewniane - Stolbud Włoszczowa. Musimy czekać - wyjścia nie ma. Na wodę już znaleźliśmy sposób. Dzisiaj majster z panem koparkowym wykopali studnię chłonną i woda ładnie schodzi, a mnie kamień spadł z serca:) A staw.... gdzieś tam po głowie chodzi taka myśl, ale to dopiero po zamieszkaniu:) Małgosiu, jesteśmy umówieni na 40 zł/m2 poddasza na gotowo, czyli do malowania. W tym są również zabudowy różniste, gdyż wymyśliłam sobie zaraz pod skosami jakieś tam półeczki i wnęki. Filuś odchodzi....ja to czuję.... i bardzo chcę się z tym pogodzić...ale nie potrafię.... W końcu jest z nami od 18 lat:( A Puszek niestety sam się prosił tym swoim obsikiwaniem domu. Jest mi bardzo przykro jeszcze do dzisiaj.... Zatem - kociaków nie będzie - wybacz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Iwonko, Aniamar podpowiedziała mi jak zrobić,żeby przychodziły powiadomienia. U każdego ( kogo śledzić chcesz) w dzienniku i w komentarzach trzeba : musisz wejść w Narzędzia wątku, znajdziesz to po prawej stronie (wyżej masz numery stron twoich komentarzy) klękasz tam i wybierasz Subskrybuj ten temat. Po kliknieciu na to pojawi się strona gdzie będzie napisane: Rodzaj powiadomienia. Wybierasz: natychmiastowe powiadomienie przez email. Schodzisz strzałką na dół i wybierasz: dodaj subskrypcje. I gotowe. Tak robisz z każdym wątkiem, który cię interesuje. Powodzenia. Na pewno Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.04.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 witaj Iwonko nowy wpis w dzienniku super, dom prezentuje się świetnie, bardzo dobrze wpasował się w otoczenie z tego co widzę, to działówki też macie z silki? silka jest twarda, czy zatem jakoś inaczej trzeba się przygotować do rozprowadzenia instalacji? Filuś - dzielny kociak, tak spytam tylko, czy musicie "decydować", sam nie może sobie "wybrać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 19.04.2010 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Małgosiu - dzięki wielkie, już się nauczyłam i sobie pozaznaczałam:) mamik - faktycznie ścianki działowe też mamy z silki. Jesteśmy właśnie po rozmowie z fachowcami od hydrauliki i centralnego ogrzewania, którzy stwierdzili, że owszem - materiał twardy , ale bruzdownica powinna wystarczyć. A jeśli nie...no cóż - to już ich problem:) A co do Filusia, to powiem tak - bardzo bym chciała żeby odszedł od nas sam... Nie wyobrażam sobie chwili, w której trzeba będzie podjąć tę ciężką dla nas decyzję. Wiem jednak, że jeśli Filuś będzie cierpiał i się męczył, to taką decyzję podejmiemy... Z bólem serca, ale podejmiemy:( Póki co, Filusiowi się polepszyło. Niewiele, ale zawsze to więcej czasu będzie z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.04.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Przyszłam powiedzieć, że obserwuję postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.04.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Witaj Iwonko!Bardzo szybkie postępy widać na Waszej budowie!Cieszę się ogromnie!Poczytałam o Waszym kotku i zmartwiłam się Twoim kłopotem,ale piszesz ostatnio, że już się polepszyło?..To wspaniale!Masz już pięknie wyrównany teren.U mnie dzisiaj też trwały jakieś koparkowe prace, ale nie mam jeszcze zdjęć.Coraz piękniej u Ciebie.. Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.04.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Oj biedny Filuś :( dobrze, że ma kochających i dbających o niego właścicieli Domek super, postępy bardzo duże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Iwonko,Przykro mi z powodu Filusia....odszedl na wieczne lowy.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 (edytowane) Bardzo nam przykro. Pewnie biega teraz po kocim niebie. Michał =================================================================== Iwonko, Ty wiesz jak mi przykro i współczuję Wam z całego serca, wiem jaki Filuś był dla Was ważny Ja myślę, że biega po tym kocim niebie i psoci. Może rozwiązuje Panu Bogu sznurówki ? Małgosia Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Iwonko, bardzo mi przykro z powodu Filusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.04.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Maju, Małgosiu,aniahubi - z całego serca Wam dziękuję za te kilka słów wsparcia, które są dla mnie bardzo ważne... Filuś zasłużył sobie na pamięć, a ja cieszę się, że pozostanie nie tylko w naszej pamięci. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.04.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Bardzo mi przykro z powodu Filusia ... Spoglądam na moja 16-o letnią sunię i myślę, że czas przygotować się psychicznie ... ale to niemożliwe ... Na to nie można sie przygotować ... to szmat życia ... mam wrażenie, że jest ze mną od zawsze... I jak tu sie przygotować ? ... Będzie ogromna pustka - wiem ... Iwonko - czas. Tylko czas pomoże a i nie zawsze. Po stracie królika przez rok nie jadłam sałaty i patrzyłam pod nogi idąc do łazienku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Iwonka, strasznie mi przykro.... Nie ma takich słów, które ukoiłby skołatane po stracie przyjaciela serce... Trzymaj się kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 27.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Iwonka, szkoda kociaczka, 18 lat to kawał życia, będzie smutno ...ale skoro żył tak długo, to znaczy, że dobrze mu było u Waspozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.04.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Iwonko!Współczuję z powodu odejścia Filusia..Trzymaj się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.04.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 bardzo mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Brawo Iwonko - GRATULACJE Teraz już tylko za kierownicę, ale ostrożnie Budowa - jestem ciekawa, jak pierwsza noc Wam minie, zapamiętaj co Ci się śniło Super Wam idzie budowanie, a właściwie wykańczanie, jestem pod dużym wrażeniem :) Czy na parterze będziecie tynkować ściany, czy kłaść płyty KG? Trzymam mocno kciuki za dalsze prace :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.05.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Jeżyku,AGP.mamik,Iwonko,Kasiu - dziękuję za dobre słowo wsparcia. Głęboko wierzę w to, co mówicie i wiem, że Filusiowi już jest dobrze i nigdy już nie będzie cierpiał Małgosiu - dzięki wielkie:). Lekko nie było na egzaminie. Facet męczył mnie przez całe 45 minut, ale nie miał się do czego przyczepić. Na parterze będą tynki maszynowe. Zastanawiamy się jedynie jaki rodzaj - póki co, myślimy nad gipsowymi. Sufity będą podwieszane z płyt - nasz majster już się zadeklarował i ofertę przyjęliśmy. Zdolnego mamy majstra i takiego już prawie "naszego":D, adoptowanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No to szkołę miałaś nie złą z tą jazdą, ale teraz to możesz w formule F1 startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Aaaaaaa...i pochwalę się Wam : w końcu, po trudach i znojach, na skraju wykończenia psychicznego, w dniu wczorajszym zdałam egzamin na prawo jazdy:wiggle:. Teraz 2 tygodnie czekania i można jeździć - Norbercik zapobiegawczo opłacił AC Gratuluję. Tylu fachowców na jednej budowie , na raz , to trzeba umieć ogarnąć. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts