Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawno mnie nie było u Ciebie,a tu takie postępy :jawdrop:. Gratuluję i życzliwie zazdraszczam i bedę cały czas zazdraszczać widoków ;). Jak w pierwszej chwili zobaczyłam piec ,to pomyślałam,że firma Klimosz,ale później zobaczyłam inną nazwę chyba na drzwiczkach:rolleyes:. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Aha o jakich Ty Świętach piszesz , jak tak dalej pójdzie to w piewszy dzień plecaków ,będziesz już na swoim:yes:

• 2 weeks później...

Iwonko!

Przykra sprawa z tymi Twoimi tynkarzami, ale mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i Twój szwagier naprawi ich błędy.

Nie ma tego złego.. :)

Życzę powodzenia i trzymam kciuki za dalsze prace wykończeniowe.

A tak swoją drogą - pędzicie do przodu, aż miło!

Pozdrawiam Cię bardzo gorąco!

Witam Was serdecznie:)

Mamy nadzieję, że po pechowych tynkarzach już więcej nie trafimy na takich fachowców. Nie ukrywam, że trochę się podłamaliśmy tym doświadczeniem. Może dlatego, że to pierwsza taka wpadka i nie ukrywajmy - poważna. A może dlatego, że nasz dotychczasowy majster nas rozpieścił - dla Niego nie ma rzeczy niemożliwych:)

Teraz to już nieistotne - lecimy dalej z robotą.

AGP - o którą folię Ci chodzi ? Tę, którą układaliśmy na dachu ?

Sprzedawca zapytał mnie czy ma być z aluminiom i miałam głupią minę. Powiedziałam, że wrócę jak odrobię pracę domową ;)

Wklejam link do strony, na której jest ta folia. Nigdzie się nie doczytałam, żeby w jej składzie stosowano aluminium.

http://www2.selena.pl/cms/?__page_id=101