Megana 08.07.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Iwonko, oj wiem coś na temat jeżdżenia. Jednak nie ja, a Michał krąży w tą i z powrotem, a samochód tylko wciąż woła jeść. Też mam już zmęczenie materiału ludzkiego i stawów, a co będzie jak trzeba będzie tam sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Dawno mnie nie było u Ciebie,a tu takie postępy . Gratuluję i życzliwie zazdraszczam i bedę cały czas zazdraszczać widoków . Jak w pierwszej chwili zobaczyłam piec ,to pomyślałam,że firma Klimosz,ale później zobaczyłam inną nazwę chyba na drzwiczkach:rolleyes:. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Aha o jakich Ty Świętach piszesz , jak tak dalej pójdzie to w piewszy dzień plecaków ,będziesz już na swoim:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 09.08.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Hej Iwono, jakies wiesci z Pieknej Okolicy? Od miesiaca nic sie nie odzywasz? Mam nadzieje, ze ta zla pogoda na poludniu to omija Twoja budowe. Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scareb 15.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam Czytam Wasz dziennik od dłuższego czasu. Piękny macie widok z działki. Mam nadzieję, że kaprysy pogody nie przeszkadzają w budowie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 15.08.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Iwonka, gdzieś ty?? Zabudowałaś się?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.08.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No właśnie, Iwonko prosimy się odezwać i to natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 16.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 My tu się martwimy, a ona pewnie tyłek na jakim ciepłym morzem smaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.08.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam Was serdecznie i oświadczam, że żyję. Bardzo dziękuję za pamięć i za to, że zaglądacie do mnie. Zapraszam do dziennika, gdzie nadrobiłam trochę zaległości. Zdjęcia wrzucę jak zacznie działać serwer, na którym mam je umieszczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Hej Iwono,jak dobrze ze zyjesz;)!!widze, ze za dobrze szlo by do konca pieknym bylo:rolleyes:Dobrze, ze macie kogos w postaci szwagra, ktory Wam uratuje te tynki!! Czekam na zdjecia;): opis skarpy i pana magika od kamieni mnie zaintrygowal;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.08.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Iwonko głowa do góry, budziet charaszo;) Właśnie -przyjedzie szwagier i z czasem zapomnisz o pseudofachowacach:) Mnie też zaintrygował Pan od murku i schodków... Czekam na fotorelację i powodzonka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.08.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Iwonko, ściany pomalujesz i zapomnisz o tynkach. Za chwilę będziesz miała inne tematy na tapecie Super te schodki murek. I w ogóle fajnie wszystko już wygląda Trzymamy kciuki mocno i dalej lećcie do przodu Pozdrowienia dla Norberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Iwonko! Przykra sprawa z tymi Twoimi tynkarzami, ale mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze i Twój szwagier naprawi ich błędy. Nie ma tego złego.. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za dalsze prace wykończeniowe. A tak swoją drogą - pędzicie do przodu, aż miło! Pozdrawiam Cię bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Iwonka, jaką macie folię paraizolacyjną? Czym sie kierowałaś przy wyborze? Nie douczyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.08.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam Was serdecznie:)Mamy nadzieję, że po pechowych tynkarzach już więcej nie trafimy na takich fachowców. Nie ukrywam, że trochę się podłamaliśmy tym doświadczeniem. Może dlatego, że to pierwsza taka wpadka i nie ukrywajmy - poważna. A może dlatego, że nasz dotychczasowy majster nas rozpieścił - dla Niego nie ma rzeczy niemożliwych:)Teraz to już nieistotne - lecimy dalej z robotą. AGP - o którą folię Ci chodzi ? Tę, którą układaliśmy na dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 AGP - o którą folię Ci chodzi ? Tę, którą układaliśmy na dachu ? Nie, o tę na wełnie a pod płytami g-k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.08.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Nie, o tę na wełnie a pod płytami g-k AGP - to jest żółta folia paroszczelna, która chroni wełnę przed wilgocią. Wybierał ją nasz majster i stwierdził, że taka się nadaje. Nie może być czarna, gdyż ta czarna nieprzyjemnie pachnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 AGP - to jest żółta folia paroszczelna, która chroni wełnę przed wilgocią. Wybierał ją nasz majster i stwierdził, że taka się nadaje. Nie może być czarna, gdyż ta czarna nieprzyjemnie pachnie:) ale jakaś z aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.08.2010 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 ale jakaś z aluminium? Nie, nie....żadnego aluminium w niej nie ma. Sądzę, że jak zapytasz w sklepie o taką folię, to będą wiedzieć o co chodzi. Tę samą folię układaliśmy na podłogach przed wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Sprzedawca zapytał mnie czy ma być z aluminiom i miałam głupią minę. Powiedziałam, że wrócę jak odrobię pracę domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.08.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Sprzedawca zapytał mnie czy ma być z aluminiom i miałam głupią minę. Powiedziałam, że wrócę jak odrobię pracę domową Wklejam link do strony, na której jest ta folia. Nigdzie się nie doczytałam, żeby w jej składzie stosowano aluminium. http://www2.selena.pl/cms/?__page_id=101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts