AGP 20.08.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Wklejam link do strony, na której jest ta folia. Nigdzie się nie doczytałam, żeby w jej składzie stosowano aluminium. http://www2.selena.pl/cms/?__page_id=101 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M E SALSA 22.08.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam kochani....u nas bardzo powolutku wszystko się dzieje. W tym tygodniu otrzymalismy po 3 miesiacach warunki zabudowy - Nasza działka miesci sie w Świerkach woj. dolnośląskie - potrzebuje dużo ziemi na tą działkę na wyrównanie terenu, doradźcie co zrobić , może znacie kogoś z mojego (Naszego )regionu , kto odda ziemie? Chętnie przyjme!!! pozdrawiamy serdecznie! moj nr tel. dla szybszego kontaktu: 691-69-77-99 Edek. NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.08.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Iwono, Gratuluje sprzedazy mieszkania!! http://www.banks.com/blogs/realestate/wp-content/uploads/2008/07/moving-day.jpg Teraz to juz na pewno Wigilia 2010 w domu z pieknym widokiem za oknem i goraca czekolada na tarasie!!:wiggle: Kurcze - bedziecie gnac - to tylko 2 miesiace tak na prawde na przeprowadzke Wam zostaly...sierpnia juz nie licze;) wow!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.08.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam kochani....u nas bardzo powolutku wszystko się dzieje. W tym tygodniu otrzymalismy po 3 miesiacach warunki zabudowy - Nasza działka miesci sie w Świerkach woj. dolnośląskie - potrzebuje dużo ziemi na tą działkę na wyrównanie terenu, doradźcie co zrobić , może znacie kogoś z mojego (Naszego )regionu , kto odda ziemie? Chętnie przyjme!!! pozdrawiamy serdecznie! moj nr tel. dla szybszego kontaktu: 691-69-77-99 Edek. NIECH SIĘ MURY PNĄ DO GÓRY!!! Witam:) Niestety, nie mam pojęcia i wiedzy na temat tego, czy ktoś u nas odda ziemię. Gratuluję decyzji - teraz to już tylko patrzeć jak dostaniecie pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.08.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Iwono, Gratuluje sprzedazy mieszkania!! http://www.banks.com/blogs/realestate/wp-content/uploads/2008/07/moving-day.jpg Teraz to juz na pewno Wigilia 2010 w domu z pieknym widokiem za oknem i goraca czekolada na tarasie!!:wiggle: Kurcze - bedziecie gnac - to tylko 2 miesiace tak na prawde na przeprowadzke Wam zostaly...sierpnia juz nie licze;) wow!! Maja Maju - dzięki wielkie. Teraz faktycznie mamy już tzw. ciśnienie:) Prace ruszyły z kopyta - robi się ocieplenie zewnętrzne, wykańcza się piwnica, lada chwila gotowe będzie poddasze... I jak tak patrzę na to wszystko, to już nie mogę się doczekać się przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.08.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Iwonko, tak więc chcesz czy nie święta Bożego narodzenia w domku - super Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 26.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Iwono, ale sie dzieje u Ciebie!! Powodzenia zycze w zalatwianiu spraw roznych;) przez nastepne pare dni!Co macie rozlozone na tej skarpie obok schodow i nad murkiem? To czarne? Powoli kombinuje co zrobic z moja skarpa i podgladam wszystko i wszystkich zawziecie;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witaj:)ale slicznie te murki i schodki na skarpe wyszły!!...aż mi żal............że nie mam skarpy u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.08.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Małgosiu - Też bardzo się cieszę, chociaż mam obawy, że święta odbędą się jeszcze na betonowej posadzce:) Maju - to jest czarna agrowłóknina , na której widoczne są dodatkowo takie niebieskie paski tworzące kratkę. Ułatwi nam to równe posadzenie roślinek:) Kala - nie ukrywam, że taka jestem trochę dumna z tych kamiennych murków i schodów. Efekt zaskoczył nas również. A skarpa....hmm...zawsze można sobie taką usypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 trochę mnie nie było, bo Cię zgubiłam bo zmianach na forum, ale wreszcie wpadłam i muszę serdecznie pogratulować postępów, praca wre aż huczy! piękne panele wybraliście na górę, możesz zdradzić nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.08.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 trochę mnie nie było, bo Cię zgubiłam bo zmianach na forum, ale wreszcie wpadłam i muszę serdecznie pogratulować postępów, praca wre aż huczy! piękne panele wybraliście na górę, możesz zdradzić nazwę? Kama - dziękuję za dobre słowo:) Z panelami w ogóle był numer... Tak je oglądałam na allegro przez 2 tygodnie prawie, że się nie dopatrzyłam ich szerokości - chcieliśmy szerokie, a mamy wąskie:) Ale co tam - trochę więcej roboty dla tego, kto będzie je układał A oto link do aukcji : http://allegro.pl/panele-podlogowe-ac4-10mm-v-fuga-d2432-i1151405730.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.08.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 ...Też cię czytam ... Kontroluję czy mnie nie przeganiasz ...bo zakupy to już robimy podobne nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 27.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 dziewczyny, ja też! ja też! robię takie zakupy obecnie i spędzają mi one sen z powiek bardzo mi się te panele podobają a brakuje mi jeszcze na parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.08.2010 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Jeżyku - bardzo się cieszę, że mnie podglądasz od czasu do czasu i wiem, że wkraczając w etap wykończeniówki na nic nie ma czasu. Zakupy.....hmm......jest ich teraz tyle, że przestaję to wszystko ogarniać. Tablica korkowa, notatniki, kalendarze - to już nie wystarcza na zapamiętanie wszystkiego. A w każdej torebce obowiązkowo noszę teraz zeszycik i kalkulator hyhyhy Kama - jeszcze ich nie położyłam, więc nie chciałabym za bardzo polecać. Ale nawet nie ułożone przypadły mi od razu do serca. Po obejrzeniu setek innych na allegro, wróciłam do nich więc była to miłość od pierwszego wejrzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 27.08.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 W każdej torebce ? Ja nie zmieniłam od wiosny ... bo mam dużą ...wszystko do niej wepchnę . Parasolkę, bochenek chleba i ...projekt domu ...i notatnik też ... Ma tak popękane uszy że powinnam ją już wywalić ! A notatki robię w zeszytach . Zabazgrałam już kilka ...i sie pogubiłam oczywiście Obłęd nieeee ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.08.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 No Iwonko, Pan który zrobił Ci murki, zrobił to pięknie i te schodki rewelacja Co tam, że święta na betonie, położysz troszkę dywanika i będzie ok Fajnie, że masz sąsiadów, w końcu trzeba mieć od kogo pożyczyć trochę soli Napisz czym będziecie tynkować dom i ile będzie Was to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.08.2010 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Jeżyku - z tymi torebkami to trochę przesadziłam. Prawdę mówiąc ograniczyłam się do dwóch : służbowej i prywatnej:). Małgosiu - tak sobie myślę, że chyba ten beton mnie nie zniechęci. Chociaż ostatnio czuję się coraz bardziej zmęczona. Nie miałam jeszcze urlopu w tym roku...Urlop trzymam na przeprowadzkę. A oto zestaw materiałów na tynki zewnętrzne i ocieplenie (wszystko Thermo Organika) : 1) styropian SILVER fasada 15 cm (30 m3) - 3.442,50 zł 2) klej PLATINUM uniwersalny 25kg (58 sztuk) - 876,96 zł 3) siatka z włókna szklanego 50mb (200 m2) - 246,00 zł 4) narożnik do ociepleń 3m z siatką (21 sztuk) - 51,66 zł 5) narożnik do ociepleń 2,5m z siatką (10 sztuk) - 20,50 zł 6) tynk akrylowy PLATINUM kornik 2.00 mm, 25kg, T0942 (symbol koloru) - 24 szt. - 2.280,00 zł 7) grunt szczepny T0942 A-10 kg , 4 szt. - 74,78 zł Do koloru dopłaciliśmy 20% ceny podstawowej, gdyż jest to kolor spoza palety podstawowej. Grunt szczepny jest w tym samym kolorze co tynk. Robocizna za wszystko tj. łącznie z osadzaniem parapetów - 6.500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Iwono, dasz rade!! Beton tez nie jest taki zly. Jak bedziesz sie przeprowadzac to na pewno Twoje gorki bede w pieknych kolorach malowac Ci widoki. Usiadziesz przy oknie i to Ci wyplaci za wszelkie niedogodnosci przeprowadzkowe!! Maja PS Kiedys podgladalam Twoje galerie...ale link mi zniknal...masz ja jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.08.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ależ się u Was robi pięknie... No i za każdym razem jak tu zaglądam - uroda miejsca (widoki!) mnie zaskakują. Wydaje się wręcz nierealnym takie miejsce na dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.08.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Maju - mam nadzieję, że w tym roku zima zawita do nas trochę później. Jeśli jednak będzie tak, jak w roku ubiegłym, to bardzo możliwe, że będę przeprowadzać się w białej aurze:).Moja strona ze zdjęciami nadal istnieje, chociaż w tym roku prawie w ogóle nie zamieszczałam tam zdjęć.... Nie mam czasu na sesje zdjęciowe - niestety. A to link do strony : http://akuracik.fotogalerie.pl/ Agatko - bardzo się cieszę z Twoich odwiedzin:). Mam nadzieję, że być może kiedyś uda Ci sie odwiedzić to nierealne miejsce na dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts