Iwona Sudol 18.10.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Aniu - dzięki za trzymanie kciuków, ale powiem szczerze, że cała ta operacja logistyczna związana z przeprowadzką ogromnie mnie przeraża... Jakoś nie potrafię sobie tego zorganizować. Teraz mieszkamy "w" i "na" pudełkach i ciągle coś jest jeszcze do spakowania. Rozgardiasz okropny.... Coś mi się wydaje, że nadejdzie taki moment gdy stwierdzimy, że mamy 3 dni do wyprowadzki i wtedy trzeba będzie podjąć szybkie decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 18.10.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja tak miałam przed przeprowadzką Niby wiedziałam, że to już niedługo, ale cały czas mnóstwo rzeczy nie było spakowanych. A potem w ciągu dwóch dni wszystko poszło w kartony, skrzynki, worki....i się udało. Czego Tobie również życzę - w miarę bezstresowej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.10.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 W końcu udało mi się odszukać Twój dziennik Od czasu mojej ostatniej wizyty u Ciebie upłynęło trochę czasu To nowe forum jest nieprzyjazne i dla mnie i moje dodane do ulubionych tylko w niektórych momentach działa Gratuluję postępów budowlanych i rychłej przeprowadzki I teraz już mi nie zginiesz I zdjęcia jak zwykle przepiękne. Miło, że dałaś link do swojego albumu - tam dopiero cuda prezentujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 18.10.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Iwonko, podstawa przeprowadzki - dużo, dużych worków i spakujesz wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.10.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Iwonko - no super, naprawdę ślicznie Bardzo mi się podoba :) Nawet niebieska łazienka (nie w moim guście, jak wiesz), ale wygląda fajowo Salon bardzo elegancki - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 22.10.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Sensualowa łazienka wygląda super, a jak już będzie skończona to dopiero będzie robić wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.10.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam i od progu szukam szczęki,która gdzieś mi padła z wrażenia:jawdrop:. Gratuluję postępów . Piękna ,duża i przestronna pralnio-suszarnia to jedna z rzeczy których Ci zazdroszczę (oprócz widoków, skalniaka, itd,itd;)). Ja poprosiłabym o zdjęcia krokwi pomalowanych na poddaszu,trochę je widać przy tym cudnym kominie. Jak patrzę na Twój coraz piękniejszy dom,to zastanawiam się czego chce ta Iwona,mając to wszystko, ala sama wiem z doświadczenia ,że Tobie po prostu brakuje czasu i siły aby cieszyć się z tych pięknych rzeczy i postępów. Nie wiem czy Cię pocieszę,że kiedyś przyjdzie taki czas ,że zaczniesz je dostrzegać i nauczyć się z nich cieszyć. Ale na to jeszcze trochę trzeba poczekać. obstawiam B.N. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Iwonka, poproszę: - rodzaj drewna z jakiego macie schody + kolor; - zdjęcie z bliska (chodzi o obróbkę strony bez ściany) Będę wdzięczna A schody... piękne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 reszta oczywiście też robi ohgromne wrażenie! Nadal kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 02.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 a co jest na kominie na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.11.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Małgosiu, aniahubi - dziękuję za dobre słowo w kwestii łazienki. Jak dobrze pójdzie, to może w tym tygodniu będzie skończona - wtedy wkleję zdjęcia:) kamlotku - jest dokładnie tak, jak piszesz:) Ja po prostu nie mam już sił i czuję się ogromnie zmęczona. Wierzę jednak, że po przeprowadzeniu się złapię choć trochę oddechu:) Zdjęcia belek obiecuję zrobić i jak najszybciej wstawić do dziennika:) AGP - schody są bukowe, kolor - ciemny orzech. Zdjęcia - jak wyżej - postaram się jak najszybciej zrobić i wstawić Komin na poddaszu oklejony został płytkami z firmy STEGU. Zresztą, nasza ściana "kominkowa" w pokoju dziennym na parterze też już została oklejona takimi płytkami, tylko w innym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 05.11.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 dziękuję będę wdzięczna za więcej zdjęć. Moje schody też bukowe będą, ale chyba troszkę ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.11.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej Iwono, ale wielkie postepy!! Lecicie szybko z wykonczeniem. Tez mamy schody bukowe, ale zostawilismy je w kolorze naturalnym. Zalezy mi by byly jasne. Porecz do swoich jakas planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witaj Iwonko! Pooglądałam zdjęcia, macie już coraz piękniej! I, jak już pisałam wcześniej, łazienka ogromnie mi się podoba, właśnie w tych kolorach. Bardzo jestem ciekawa jej końcowych efektów. Domyślam się, że jesteś ogromnie zapracowana, zmęczona i pewnie zbierasz się z przeprowadzką? Odetchniesz, jak już będziesz na swoim, wtedy (wiem z doświadczenia) czas płynie troszeczkę wolniej, co nie znaczy, że jest go więcej. Ściskam Cię listopadowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 wow ale tempo!!!Zycze udanej przeprowadzki i czekam na wadomosci juz po;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.11.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Iwonka, dzięki za zdjęcie. O to właśnie chodziło. Przyłączę sie także do pytania o rodzaj poręczy jaki planujecie. No to teraz już z górki... Jeszcze troszkę i mnie to czeka, już się boję. Jak zorganizować wszystko tak, żeby najpotrzebniejsze rzeczy zostały do przewiezienia na koniec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 08.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ŚLICZNIE! Co tu więcej mówić? Udanej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Iwonko, łazienka wyszła bardzo ładnie, ale w kuchni z płytkami to zaszalałaś, Ty to jednak jesteś odważna kobieta Jejku, czekam na wpis, że przeprowadziliście się :) Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.11.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam wszystkich serdecznie:) Bardzo Was przepraszam za to rzadkie odpisywanie, ale z pewnością wiecie dlaczego tak się dzieje... Nawet teraz złapałam tylko chwilę oddechu pomiędzy pakowaniem pudełek... Małżonek mój szanowny zamieszkał od dziś w domku i stara się wszelkimi siłami doprowadzić go do stanu nadającego się do zamieszkania, a ja po pracy przyjeżdżam i pakuję nasze rzeczy. Zaczynam tracić poczucie czasu i siły również, chociaż pocieszam się, że po przeprowadzce odetchnę.... Dziękuję za miłe słowa związane z łazienką - mnie samą efekt bardzo zaskoczył i nie ukrywam, że na chwilę obecną jest to - w mojej ocenie - najładniejsze pomieszczenie w domku (zaraz po poddaszu). Nad barierkami schodowymi jeszcze się nie zastanawialiśmy, chociaż mam taką wizję, aby była ona jak najmniej widoczna. Poza tym, samej barierki nie będzie aż tak dużo, więc może jakaś metaloplastyka... Nie wiem jeszcze - to temat na potem. Teraz musimy się pakować! Pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za odwiedziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No ...no ... noooo moje gratulacje:wave: Pomyślności na nowym domku i ...szybkiego netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts