Gosiek33 03.12.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witaj Iwona Sudol Nie wiem jakim cudem mój wpis znalazł się w Twoim dzienniku a nie w komentarzach. Coś chyba źle zrobiłam. Bardzo przepraszam. Pozdrawiam K.G. Czasem z emocji, gdy coś się bardzo podoba odpisujemy prosto w dzienniku... upsss Ale można to naprawić - wejdź edytuj post - ustawienia zaawansowane - usuń post - na pewno właściciel dziennika będzie bardzo wdzięczny (bo sam tego zrobić nie może ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 05.12.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dziękuję za pomoc - usunęłam.Pozdrawiam K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 05.12.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witaj Iwona SudolJestem nowa na tym forum, ale przeglądam Wasze dzienniki już od 2007rTwój dziennik od samego początku.Dawno mnie tu nie było. Bardzo zdziwiłam się, że tak Wam prędko poszło z budową. Już domek wyposażony.Przepiękna okolica, wspaniałe widoki i piękny domek. Trochę znam te strony bo tam często kiedyś jeżdziliśmy.Muszę jeszcze odświeżyć sobie i przeglądnąć Wasz dziennik na nowo.Powiem teraz co do wyposażenia. Moim zdaniem każdy buduje i wyposaża według własnych potrzeb. To my mamy się czuć w naszych domkach dobrze a nie ktoś inny.Ja uważam, że robicie to super.Zapraszam do mojej galerii pod nazwą " Nasz domek - trudna ale owocna decyzja ", którą dopiero zaczynam zakładać.Pozdrawiam K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.12.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Eiremjp - z baterii jestem zadowolona (póki co). Zwłaszcza z termostatu, dzięki któremu nie muszę nagle wyskakiwać spod prysznica na skutek nagłych zmian temperatury:D. Niebieski zawsze był kolorem, do którego czułam sentyment jakiś, stąd i gabinet mamy niebieski:). AGP - trudno mi powiedzieć jaki producent, gdyż ze stolarzem nie mam teraz kontaktu, ale kolor to z pewnością ciemny orzech. Maju - nie marudzę...nie śmiałabym nawet. Cieszę się tym, co już mamy i cierpliwie czekam na dalsze postępy w urządzaniu się. Ta sofa to nasza stara rogówka, która obecnie ubrana juz została w czerwone obicia. Zdjęcia zimowej aury w naszych górkach zrobię na pewno, gdy trochę pogoda się poprawi (brak słonka) i gdy będę mogła przedrzeć się przez zaspy:). Małgosiu - obecnie korzystam z mobilnego internetu i czekam cierpliwie na tzw. wywiad, który przeprowadza TP-sa. Złożyliśmy wniosek o przeniesienie numeru z neostradą już w połowie października, ale póki co cisza w temacie. Z dojeżdżaniem nie mam problemu, gdyż ...... jestem obecnie na urlopie:D. Ale generalnie nie było większych problemów. Raz pług się spóźnił i Norbercik musiał moją "Suzuką" jechać do pracy. KrysiaG - miło Cię gościć w moim dzienniku. Zgadzam się z Tobą w zupełności - dom jest przede wszystkim dla nas i z myśla o nas go urządzamy. Każdy ma swój gust i wizję i należy to uszanować. Podaj proszę link do swojej galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eiremjp 06.12.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 no to super a jak z jakością wykonania? mój małżonek w tym tygodniu będzie je odbierał w Tychach. A co do niebieskiego to ja też go bardzo lubię No i też czekam na fotki górek widzę, że płytki w kuchni masz z Tubądzina my też wybraliśmy z tej serii tylko, że pomarańczowe i niebiesko białe dekory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.12.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 no to super a jak z jakością wykonania? mój małżonek w tym tygodniu będzie je odbierał w Tychach. A co do niebieskiego to ja też go bardzo lubię No i też czekam na fotki górek widzę, że płytki w kuchni masz z Tubądzina my też wybraliśmy z tej serii tylko, że pomarańczowe i niebiesko białe dekory Hmm....trudno mi samej oceniać, ale powiem inaczej : od wielu osób słyszałam, że to bardzo dobra firma, która produkuje solidne baterie. Sądzę, że jeszcze za krótko je użytkujemy, ale na wygląd i dotychczasowe funkcjonowanie nie mogę narzekać. A płytki kuchenne są super - każdy pyta, czy one tak od nowości są poobijane, czy my je tak specjalnie podrapaliśmy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.12.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Narazie mam trochę trudności w szybkim poruszaniu się po forum. Podałam nazwę mojej galerii - Nasz domek - trudna ale owocna decyzja.Pozdrawiam K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.12.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Iwono, pieknie u Ciebie! Masz z mezem swoj raj na ziemi....nawet gdy odsniezanie bardzo boli w krzyzu i lapkach:D Mysle ze mieszkanie we wlasnym domu ma bardzo duzo urokow, ktorym blokowisko nigdy nie dorowna. Fakt - zima to ma swoje minusy, ale wiekszosc roku latem, wiosna, jesienia ma duzo wiecej plusow...swieze powietrze, wlasny taras i cisza po poludniu gdy wraca sie z pracy...i taaaaki widok jak Twoj, to relaks dla umyslu po calym dniu pracy. A do przestrzeni w srodku domu to bardzo szybko sie przyzwyczaisz Mieszkalam kedys w bloku na 53 m2 teraz w domu mam 120 i nie wiem kiedy je tak szybko zagracilam:D:D Wszystko po malu - za jakis czas kupicie sobie jakis maly plug do odsniezania - widzialam takie kosiarki do trawy/plugi...po malu rozpracujecie wszystkie niedogodnosci i je usprawnice... Piekna ta zima u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 (edytowane) Iwonko - nooooo piękne widoki, ja chcę w górkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Domek coraz piękniejszy Michał mówi, że ten stół wasz z krzesełkami lepiej by u nas wyglądał hahhahaha Super Edytowane 10 Grudnia 2010 przez Megana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Twoja okolica zapiera dech w piersiach. Cudownie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 14.12.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Iwona Sudol Jakoś tam ostatnio cicho u Ciebie. Napisz czy fajnie się mieszka. Jak sprawują się wszystkie urządzenia w domku? Jak piecyk grzeje? Pisz bo my czekamy.Także na zdjęcia. Pozdrowienia K.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.12.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Jakoś powiadomienia nie miałam, a tu znowu wstawiłaś zdjęcia... piękne jak zwykle i jak zawsze z takim ożywczym oddechem Iwonko zdradź proszę co to za lampiony zawisły na brzozie obok (chyba) domku dla ptaszków? Czy to też karmniki? I znowu ciepło mi się robi na sercu gdy widzę wnętrza Twojego domku i widok z okna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawciuniu 21.12.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.12.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 http://lh3.ggpht.com/_Wh2D7U9e_pU/TRBim0GnVcI/AAAAAAAABzk/vEBoHPuCULY/AGPY.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.12.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji Swiat Bozego Narodzenia. Duzo zdrowia i spokoju ducha!! http://www.allthingschristmas.com/pics/christmas-cards1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.12.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 http://kartki.gratka.pl/zyczenia/2031ce130e62b83513dac15b5ac07c51Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 23.12.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 ACH... A u Ciebie pięknie jak zawsze... WESOŁYCH ŚWIĄT przyszłam życzyćhttp://www.powiat-piaseczynski.info/zdjecia-aktualnosci-2010/choinka-prezenty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img42.imageshack.us/img42/5287/domek1d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://i51.tinypic.com/2r6d2lh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.12.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Z okazji Świąt życzymy Wam : - dużo kasy ( bo tego zawsze mało) - uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest ) - zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy) - wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej ) - dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich) - miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/2010/12/swieta2.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts