kamlotek 23.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ale szczęściara .W mojej jest i cóż robić . Nic tylko dom dalej budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.03.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Pogratulowac znajomych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Kurcze, Iwona, a nas nie zabralas? Taka impreza, taki gosc!! Czy to aby nie figura woskowa? ZARTUJE!!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 24.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 kotecek - a dziękuję bardzo Maju - obiecuję, że następnym razem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.03.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Iwonko, zdjęcie super - oczywiście pozdrowiłaś Pana Lecha od forumowiczów z "Muratora" Ja znowu nie mam czasu - przeprowadzka ( kurcze skąd tych maneli tyle, na dodatek nie mam co wyrzucić) , ale zajrzeć muszę i chociaż troszkę napisać, dla oderwania się od pracy fizycznej . Czy to już nałóg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 28.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam, serdecznie, połapałam się już trochę we wątkach, u nas wieje grozą MR nie wyraziło zgody bo grunty klasy IIIb są powyżej 0,5 ha , odwołujemy się ale bez przekonania, myślimy o zmianie klasy gruntu, bądź zabudowie zagrodowej, wiesz coś może ile trzeba mieć u nas na zabudowę zagrodową wystarczy hektar cóś, czy średnia gospodarstwa w gminie?? daj znać jak coś wiesz, a jeszcze jedno, skąd miałaś namiary na różdżkarzy? chętnie skorzystam z ich usług jak drogo nie biorą, pozdrawiam Iwonko i czekam na odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.03.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Małgosiu - nie chcę Cię martwić, ale to nałóg - ja też tak mam Współczuję tego pakowania, ale chyba jeszcze bardziej rozpakowywania. Ale cóż - poświęcić sie trzeba gwiazdeczko - wysłałam Ci wiadomość prywatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Iwonka = Dołem wydzielamy drogę prowadzącą do naszej działki, na której planujemy budowę. Działki nr 1 i 2 będą miały powierzchnię po około 22 ary. Co będzie z drogą? Na początku planowaliśmy sprzedaż udziałów w niej osobom, które będą chciały nabyć działki. Jednak coraz bardziej kusi Nas, żeby przekazać ją nieodpłatnie gminie. Sądzę, że rozwiązuje to wiele problemów, m.in. sprawę odśnieżania, urządzenia oraz utrzymania drogi.. Pod warunkiem, że Gmina bedzie chciała drogę. Naszej drogi z poprzedniej działki, którą chcieliśmy kupić gmina nie chciała nawet za darmo Chyba że masz dużą siłę przebicia - trzymam kciuki, jeśli się zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.04.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Będę próbować Małgosiu, ale nic na siłę (ze względów oczywistych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Będę próbować Małgosiu, ale nic na siłę (ze względów oczywistych) Oczywiście Pozdrawiam Ciebie, męża i kocinę, no i górki kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 07.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Hej Iwono, fajnie, ze masz tyyyyyyllee miejsca, ze nawet innych mozesz uszczesliwic....oczywiscie za odpowiednia oplata..... tymi widokami Wklej jeszcze cos do podziwiania.....prosze Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.04.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5771/wielkanoc2006.jpg Wesołych Swiąt, smacznego jajka i bogato zastawionego stołu życzą Kotecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Iwono, Spokojnych Swiat - oby nastepne byly juz z wykonczeniowka Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.04.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/24910210_jajka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_hs_861431/3017099/tr/kurczaczki.jpg SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.04.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.systemc.pl/domek/kurcze.jpg Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzymy miłej Wielkanocy Serdecznie pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Widzę Iwonko, że śniegi stopniały na działeczce i pięknie górki widać. Zazdroszczę Ci widoków i w związku z tym może jutro tak w górki pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Widać Małgosiu, widać Jutro ma być ładna pogoda więc chyba nie macie się nad czym zastanawiać Śnieg już zszedł i jest nawet dość sucho. Trochę brakuje jeszcze zieleni, no ale cóż - tutaj jest jednak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts