Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...

Ha ha ha tak myślałam, że to będzie nowy koci nabytek :)

Mała jest śliczna, mordkę ma jakby się gdzieś wybrudziła :)

Muflony piękne i dorodne, super widok.

Co do wybrukowania podjazdów, to szukaliśmy kostki i trochę drogo wychodzi,

w związku z tym zdecydowaliśmy się na łupek

http://allegro.pl/nieregularna-kostka-granitowa-lupek-granitowy-i1520216155.html

jest o wiele tańszy i chyba ciekawiej wygląda niż kostka.

Mam nadzieję, że kociaki się zaprzyjaźnią :) :)

Właśnie pan mi odpowiedział na pytanie o łupek -

Dziękuję za zapytania i telefon. Transport do Państwa w cenie 500 zł za auto 25 ton. Łupek jest grubszy - przedział od ok. 8-20 cm czyli nie tłuczeń z piaskiem jak to bywa u wielu sprzedawców. Ceny poszczególnych kolorów mają Państwo na aukcji, krawężnik 10x20x40 szary kosztuje 10 zł a szaro-rudy 8 zł za 1 szt. Po pomiarach zapraszam po konkretną ofertę i oczywiście zamówienie.

Edytowane przez Megana

Małgosiu - no mamy teraz w domu i wokół niego taki mały zwierzyniec:-) Coś sie musi dziać. Dzięki wielkie za link do strony z granitem. Będziemy tam dzwonić, bo oferta jest bardzo korzystna.

Zbigniew100 - o nas się nie da zapomnieć:). Krokusy sama sobie posadziłam po to, żeby nie jeździć do Chochołowa, ale jakby co - zapraszam.

kocimietko - witam w moich progach i zapraszam częściej:-)

Iwonko dziś trafiłam na Twój dziennik i właśnie jestem na etapie czytania. Cudne miejsce na ziemi.

My na dzień dzisiejszy mamy działkę w okolicach Sokolca, więc całkiem blisko :)

Jeśli coś kiedyś tam stanie to jakiś weekendowy domek, bo na stałe mieszkamy we Wrocławiu.

Wszystko więc przed nami. Jeśli mogłabyś się podzielić jakimiś sprawdzonymi kontaktami, na architektów, geodetów, wykonawców, tartak i co tam jeszcze przyjdzie Ci do głowy to będę wdzięczna. Może być na priv.

Z góry bardzo dziękuję.

• 2 weeks później...