mayadaski 22.04.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 puk puk........jest tu ktos?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 01.06.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Chyba zostawili nowy dom otwarty i wyjechali gdzieś, ale gdzie jeśli mają takie piękne otoczenie i góry w pobliżu!!!! KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 01.06.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Tam koniec świata. Brak cywilizacji, netu i prądu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.06.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 eeeeeetam....Iwona siedzi na tarasie i ma w nosie zagladanie do komputera.....wcale sie Jej nie dziwie;) Kochana, pochwal sie skarpa i reszta otoczenia!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 02.06.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Raaaaany......ktoś tu jeszcze zagląda? Kurde, wstyd mi trochę za moje zaniedbania względem dziennika, ale obiecuję, że w najbliższym czasie dokonam wpisu w dzienniku i podzielę się z Wami najświeższymi wiadomościami:-) Dziękuję że o mnie pamiętacie.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Pamiętamy, pamiętamy . Wiemy jak to jest jak się zacznie mieszkać - człowiek na nic nie ma czasu. Ale ..... wypadałoby zamieścić kilka zdjątek kota i górek i wogóle :) Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.06.2011 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Przyłączam się do grona stęsknionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.06.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 No pewnie, że pamiętamy. Pokaż nam Inkę. Ciekawa jestem jak urosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Ooo Iwonko, Inka śliczna Czy kociaki wychodzą na dwór? Widzę, że też pracujecie przy roślinkach, przyznaję ciężka praca ale a to jak pięknie roślinki się odwdzięczają swoją urodą Taras wyszedł super. A co macie zamiar zrobić z tymi rynnami na tarasie? Może trzeba było je wpuścić pod deski tarasowe? Pięknie już macie no i te widoki eeehh, tak dawno nie byliśmy w górkach Serdecznie pozdrawiamy Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.06.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Małgosiu - pracy jest mnóstwo, to prawda, ale póki co sprawia nam to ogromną radość. Nawet zmęczenie nie przeszkadza:-) Z roślinkami za bardzo nie szaleję, gdyż prawdopodobnie nie uda nam się w tym roku zrobić docelowego ogrodzenia, a zdarza się parę razy w tygodniu wyganiać rano sarenki i zające z podwórka. O ogrodzie tak na poważnie pomyślimy w przyszłym roku. Obecnie szykujemy się do garażu i wykończenia tarasu. Te rynny zrobione są tymczasowo w taki sposób, żeby woda nie leciała na deski tarasowe. Docelowo odprowadzenia zostaną poprowadzone przy elewacji. Inka wychodzi na spacery od niedawna - czekaliśmy na komplet wszystkich szczepień. Nie było z nią problemów żadnych. Bardzo szybko oswoiła się z otoczeniem. Niestety, nie zdecydowaliśmy się puszczać kotków luzem.... Wybudujemy im dużą wolierę, w której będą mogły przebywać nawet i cały dzień. Póki co, palikujemy je na smyczach (baaaardzo długich) Może byście się w końcu wybrali do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.06.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Iwonko kochana, no my to chętnie byśmy się wybrali, ale..................... Właśnie ta robota nas trzyma za nogawki i puścić nie chce. Sobota to jedyny dzień, w którym możemy coś zrobić. na dodatek jesteśmy umówieni z koparkowym na wykorytowanie drogi,i rozsypanie piasku i klińca, ubijać będziemy sami. mam urlop w lipcu ( po środku miesiąca) i spróbujemy go układać. pewnie skończymy na 3 zimę hehehe. Ale obiecuję, że jak już się wybierzemy w górki, to zadzwonimy. Jak się uda to się spotkamy OK? Ja to bym nie wytrzymała, żeby Meganę trzymać na smyczy, albo inaczej Megana by nie wytrzymała Pozdrów Norberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 13.07.2011 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Iwona Sudol Bardzo fajne postępy. Roślinki na skalniakach,taras już zrobiony. No i oczywiście piękne widoki. Pozdrawiam KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.07.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witaj Iwonko!Zaglądam do Ciebie często, ale teraz mam chwilę, żeby napisać, bo jestem na urlopie.Pięknieje otoczenie Twojego domku w oczach.Po obejrzeniu Twojego tarasu, też zamarzyły mi się deski na nim, ale niestety, chyba nie będzie nas na nie stać.Choć wygląda to super.A roślinki, no cóż..Wkładasz widzę wiele pracy w swoją zieleninkę i widać na zdjęciach, że rosną Ci pięknie.Taki skalniak, to też moje ciche marzenie.A Inka - słodka.Pozdrawiam Cię mocniutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 01.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Iwonka, gdzie zniknęłaś?? Wracaj i wklej nowe zdjęcia. Wiem, że masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.10.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Iwona SudolPięknie prezentuje się ten Wasz domekna tle gór.I otoczenie pięknieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Iwonko i Norbercie, powiem tak: zrobiliście kawał dobrej ( bardzo dobrej ) roboty. Gratuluję. Macie już tam ślicznie Koty po prostu - boskie Czy wypuszczacie je same na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 12.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Małgosiu - dziękuję za dobre słowo:-)To fakt - mamy za sobą bardzo pracowity sezon, ale wrażenia i satysfakcja - bezcenne:-)Kotków nie wypuszczamy samych.....Wyprowadzamy je na smyczy i "palikujemy" wtedy, gdy jesteśmy zajęci pracami na zewnątrz. W przyszłym roku postawimy im dużą, wygodną wolierę, w której będą mogły spędzać całe dnie. Póki co, szaleją na wszystkich kondygnacjach naszego domku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Doczekałam się w końcu Tak miło czytać, że mieszka się Wam znakomicie, i tyle udało się Wam zrobić, 200% normy to jest coś Na okrasę po tak długim milczeniu - przepiękne widoki Domek zaczyna się całkowicie wtapiać w otoczenie, gratuluję sorry, z rozpędu wpisałam się w Twoim dzienniku, ale już naprawiam wpadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 12.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Piękny domek , z coraz piękniejszym otoczeniem. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts