Megana 12.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ooo, to kociaki będą miały super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.11.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Iwonko, widoki ( zresztą jak zawsze) cudne Napisz, jak Ci idą jazdy samochodowe do pracy i z pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.11.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Małgosiu - mam ciągle nadzieję, że w końcu znajdziecie trochę czasu na odwiedziny i sami będziecie podziwiać te widoki u nas:-) Z dojazdami i powrotami nie mam żadnych problemów. Droga do pracy zajmuje mi około 10 minut. Dzisiaj nie wyobrażam już sobie życia bez samochodu, a samo jeżdżenie sprawia mi nawet przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Iwonko zupełnie nierealne te Wasze widoki - istna bajka Jak to dobrze, że potrafisz robić tak wspaniałe zdjęcia byśmy i my mogli choć troszkę pozachwycać się panoramą. Jaki klimat macie skoro jeszcze w tak znakomitej formie są roślinki? Puszek rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.11.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Iwonko zupełnie nierealne te Wasze widoki - istna bajka Jak to dobrze, że potrafisz robić tak wspaniałe zdjęcia byśmy i my mogli choć troszkę pozachwycać się panoramą. Jaki klimat macie skoro jeszcze w tak znakomitej formie są roślinki? Puszek rewelacja Gosiu - cieszę się, że nie tylko ja mogę podziwiać te widoczki. Poza tym, przez dwa lata związane z budowaniem domu, prawie w ogóle nie miałam czasu na fotografię ... o wędkowaniu już nie wspomnę. Teraz może troszkę nadrobię moje zaniedbania w pasjach:-) A klimat to my tutaj mamy właśnie sprzyjający roslinkom. Przede wszystkim - i to chyba jest główna przyczyna dobrej kondycji roślinek - mamy inwersję. Temperatura u nas na górze jest większa średnio o 3 - 4 stopnie od tej w dolinie. Zdarza się też, że różnice w temperaturach bywają większe. Ale bardzo rzadko jest tak, że u nas jest chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Iwonko, oj chętnie, chętnie, tylko kiedy? Na nic nie mamy czasu. Ostatnio pooglądałam trochę górek , byłam w sanatorium przez 3 tyg. w Jeleniej Górze-Cieplicach Pogoda wymarzona przez bite 3 tyg. słońce. Do Was może w przyszłym roku zawitamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Iwonko!Tylko zostawiam tu swój ślad, że byłam i zajrzałam, bo czytałam Cię na bieżąco, mimo Twojej tak długiej przerwy w pisaniu.Powtórzę tylko - pięknie jest u Ciebie, a widoki masz po prostu niepowtarzalne.Ściskam mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.12.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Hej hej tam na górze! Pięknie po prostu i tak już domowo, jakby dom stał od zawsze w tym miejscu:-) Pasuje, wpisuje się i "jest na miejscu". Zrobiliście to z dużym pomyślunkiem i wyobraźnią! Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Witaj Iwonko. Ty powinnaś mieć zakaz wklejania zdjęć swojej okolicy na forum. Ja już jestem poważnie nadgryziona - zżera mnie zazdrość!!Przepiękny widok z okna ... i nie tylko. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.12.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 W domach ciepło, świątecznie, choinka wiruje światłami, stosy prezentów piętrzą się wokół, świat wypełniony jest życzeniami. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Życzy Krysia G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.12.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://www.boze-narodzenie.zawsze.net/bozenarodzenie14.gif Miękkich płatków śniegu za oknem, ciepłych bamboszy przy pachnącej choince i sypiącym iskrami kominku, a także wymarzonych prezentów i spokoju w sercużyczą Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 22.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img803.imageshack.us/img803/1193/kartka.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.pbp-wieruszow.pl/wp-content/gallery/galeria-testowa/bg.jpg Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://img412.imageshack.us/img412/9122/wesolychswiatfmaa400201.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.fotka.pl/078/888/78888443_800_s.jpg Już po świętach, stary rok się kończy, jego blask już mija. Nowy 2012 do brzegu dobija.Życzę by był piękny, lepszy od starego,a Tobie przyniósł coś szczególnego.Same serdeczności, morze miłości,uśmiech na twarzy i to o czym marzysz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Iwonko,Spelnienia marzen w 2012 dla Ciebie i Rodziny!! Maja http://2.bp.blogspot.com/-DIIjT_uSrzs/TtczkVDKFtI/AAAAAAAAPdE/xcE0Ryzi8N8/s1600/New+Year+2012+High+Quality+Images+and+Wallpapers-10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.12.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img855.imageshack.us/img855/9466/2012rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 05.01.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Nooo - byliśmy i widzieliśmy... Na własne oczy!! Prawda jest taka, że wszystko co sobie wyobrażałam nie dorosło do rzeczywistości. Jest to miejsce z bajki. Po prostu. W domu ciepło i przemiło.... Ale te widoki!!! Gdzie nie popatrzysz - krajobrazy jak z marzeń. Ja, siedząc w domu, nie mogłam oderwac wzroku od okien, dopoki cos było za nimi widać. A jak wyszłam przed dom to bym tak stała i stała.. (jak jaka głupia). BAJKA. Wszystko na temat. Mogę sobie tylko wyobrazić ( a teraz juz mogę!) jak tam jest w zielonej porze roku lub jesienią.... Iwonko i Norbercie - jeszcze raz dziękujemy Wam serdecznie za ten początek roku, ktory to rok juz teraz cały MUSI być piękny ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.01.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kochani! Wszystkim Wam serdecznie dziękujemy za ciepłe życzenia i jednocześnie pragniemy życzyć wszystkim, aby spełniały się Wasze marzenia, aby w Waszych domach zawsze gościły miłość i ciepło i oby ten rok był lepszy od poprzedniego Agatko - było nam niezmiernie miło gościć Was w naszych progach:-) Dziękujemy za tak ciepłe słowa, które radują nas niezmiernie i liczymy na to, że odwiedzicie nas jeszcze w tę "zieloną" porę roku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.04.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Pogody ducha zdrowia i radości oraz wszelkiego dobra z okazji Świąt Wielkanocnych życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts