Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - mam ciągle nadzieję, że w końcu znajdziecie trochę czasu na odwiedziny i sami będziecie podziwiać te widoki u nas:-)

Z dojazdami i powrotami nie mam żadnych problemów. Droga do pracy zajmuje mi około 10 minut. Dzisiaj nie wyobrażam już sobie życia bez samochodu, a samo jeżdżenie sprawia mi nawet przyjemność:-)

Iwonko zupełnie nierealne te Wasze widoki - istna bajka :yes: Jak to dobrze, że potrafisz robić tak wspaniałe zdjęcia byśmy i my mogli choć troszkę pozachwycać się panoramą.

Jaki klimat macie skoro jeszcze w tak znakomitej formie są roślinki?

Puszek rewelacja :)

Iwonko zupełnie nierealne te Wasze widoki - istna bajka :yes: Jak to dobrze, że potrafisz robić tak wspaniałe zdjęcia byśmy i my mogli choć troszkę pozachwycać się panoramą.

Jaki klimat macie skoro jeszcze w tak znakomitej formie są roślinki?

Puszek rewelacja :)

Gosiu - cieszę się, że nie tylko ja mogę podziwiać te widoczki. Poza tym, przez dwa lata związane z budowaniem domu, prawie w ogóle nie miałam czasu na fotografię ... o wędkowaniu już nie wspomnę. Teraz może troszkę nadrobię moje zaniedbania w pasjach:-)

A klimat to my tutaj mamy właśnie sprzyjający roslinkom. Przede wszystkim - i to chyba jest główna przyczyna dobrej kondycji roślinek - mamy inwersję. Temperatura u nas na górze jest większa średnio o 3 - 4 stopnie od tej w dolinie. Zdarza się też, że różnice w temperaturach bywają większe. Ale bardzo rzadko jest tak, że u nas jest chłodniej.

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.fotka.pl/078/888/78888443_800_s.jpg

Już po świętach, stary rok się kończy,

jego blask już mija.

Nowy 2012 do brzegu dobija.

Życzę by był piękny, lepszy od starego,

a Tobie przyniósł coś szczególnego.

Same serdeczności, morze miłości,

uśmiech na twarzy i to o czym marzysz..

Nooo - byliśmy i widzieliśmy... Na własne oczy!!

Prawda jest taka, że wszystko co sobie wyobrażałam nie dorosło do rzeczywistości.

Jest to miejsce z bajki. Po prostu. W domu ciepło i przemiło.... Ale te widoki!!!

Gdzie nie popatrzysz - krajobrazy jak z marzeń.

Ja, siedząc w domu, nie mogłam oderwac wzroku od okien, dopoki cos było za nimi widać.

A jak wyszłam przed dom to bym tak stała i stała.. (jak jaka głupia).

BAJKA. Wszystko na temat.

Mogę sobie tylko wyobrazić ( a teraz juz mogę!) jak tam jest w zielonej porze roku lub jesienią....

Iwonko i Norbercie - jeszcze raz dziękujemy Wam serdecznie za ten początek roku, ktory to rok juz teraz cały MUSI być piękny :-))))

Kochani!

Wszystkim Wam serdecznie dziękujemy za ciepłe życzenia i jednocześnie pragniemy życzyć wszystkim, aby spełniały się Wasze marzenia, aby w Waszych domach zawsze gościły miłość i ciepło i oby ten rok był lepszy od poprzedniego :-)

Agatko - było nam niezmiernie miło gościć Was w naszych progach:-)

Dziękujemy za tak ciepłe słowa, które radują nas niezmiernie i liczymy na to, że odwiedzicie nas jeszcze w tę "zieloną" porę roku:-)

• 3 months później...