Megana 12.04.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Przekonaliśmy się, że brak liści odkrywa czasem ciekawe widoki na skały - górki lub ruiny zamków, których właśnie nie widać, gdy są liście na drzewach. Góry są piękne w każdą porę roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 I jak po moczeniu kija?Twoje widoki po prostu powalają na kolana!A z tą drogą to chyba masz racjęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.04.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam serdecznie w moich skromnych progach Moczenie kija zaliczone - efekty marne, ale liczy się sam fakt obcowania z naturą. Pocieszam się tym, że już za miesiąc będę polować na wielkie szczupaki w Szwecji Co do drogi - mam już wstępne zapewnienie odpowiednich władz, że moja darowizna zostanie przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Kochana,a ja myślałam,że Ty jedziesz na ryby ,a nie po ryby A na szczupaki,to trzeba aż do Szwecji? Jest ich tam tak dużo,czy po prostu po prostu łączenie przyjemnego z pożytecznym? Połowy w widoki? W każdym bądź razie,życzę udanego wędkowania i miłego wypoczynku. Tylko nie zapomnij aparatu! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Witam serdecznie w moich skromnych progach Moczenie kija zaliczone - efekty marne, ale liczy się sam fakt obcowania z naturą. Pocieszam się tym, że już za miesiąc będę polować na wielkie szczupaki w Szwecji Co do drogi - mam już wstępne zapewnienie odpowiednich władz, że moja darowizna zostanie przyjęta Iwonko, gratuluję załatwienia sprawy z drogą super. Co do szczupaków, zjadłabym. Pisałaś kiedyś, że nie jadasz rybek, może umówimy się tak, Wy łowicie, a my zjadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 16.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Też się cieszę z powodu drogi - to rozwiąże naprawdę wiele potencjalnych problemów w przyszłości Rybek faktycznie nie jadam (bynajmniej tych słodkowodnych). A co do zjadania przez Was - niestety, nie mogę zagwarantować dostaw gdyż ryby nie zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Też się cieszę z powodu drogi - to rozwiąże naprawdę wiele potencjalnych problemów w przyszłości Rybek faktycznie nie jadam (bynajmniej tych słodkowodnych). A co do zjadania przez Was - niestety, nie mogę zagwarantować dostaw gdyż ryby nie zabiję Fakt i z tym byłby problem, bo ja też nie zabiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.04.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 A to dziady bezczelne Jak najszybciej grodzić działkę! A przynajmniej tablice może wbić...zawsze to coś (tych mniej bezczelnych może zniechęci.... ).. Ja to nie cierpię czegoś takiego... jak mi kiedyś w starym domu wynieśli koła od roweru z piwnicy (cały rower się nie zmieścił, za małe okienko..) to już nie tak ten brak kół mnie wkurzał co fakt że KTOŚ ŁAZIŁ BEZKARNIE PO MOIM DOMU. A ze zmianami to faktycznie - tak będzie po prostu szybciej, tylko czy aby na pewno jest to sytuacja (zmiana położenia domu na działce), którą można "załatwić" proj. zastępczym? Ja też mam zamienny projekt, tylko ważne jest ustalić z archiem koszty, żeby potem nie było... Myśmy tego nie przewidzieli i potem mieliśmy niefajne rozmowy kwadratowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 18.04.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Gagatko - dla mnie rzecz cudza jest święta i nietykalna. Dlatego, jak widzę coś takiego, to krew mnie zalewa Będziemy grodzić, na pewno. Tyle że teraz jak na złość mamy wszystkie weekendy zajęte - aż do majowego wyjazdu na ryby (nie będzie nas 2 tygodnie). W tygodniu - ze względu na godziny pracy małżonka - raczej nie ma szans żeby zdążyć w ciągu jednego dnia ogrodzić wszystko (około 200 - 220 metrów siatki). Chyba że kogoś zatrudnimy do tej roboty... Co do kosztów projektu zamiennego, to raczej nie powinnam mieć problemów. Mój architekt momentami zachowuje się tak, jakby w ogóle za darmo chciał mi wszystkie papiery zrobić No ale przecież tak nie można - za pracę należy się wynagrodzenie i koniec kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hej Iwonko, co za "gady", cały czas jestem zdania, że odcinać rączki za kradzież, którą ręką, to obcinamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 25.04.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witaj Małgosiu Popieram Twoje zdanie w zupełności. Wczoraj uzyskałam zezwolenie na wycinkę drzew i dzisiaj jedziemy uporządkować teren pod budowę za pomocą piły i sekatora Poza tym, doszłam do wniosku, że jeśli ja tych drzew nie wytnę, to zrobią to złodzieje - na bank! Zatem dzisiejsze popołudnie mam zagospodarowane i strasznie się cieszę z tego powodu, gdyż coś zacznie się dziać w końcu na tej naszej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.04.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Iwonko, imponująca robota , czym kobieto ścinałaś te krzaki???? Mieliście jakąś elektryczną piłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 robota wykonana szybko i sprawnie,jak w przypadku drwali z zawodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 robota wykonana szybko i sprawnie,jak w przypadku drwali z zawodu Aaaaaaaaa i teraz wszystko jasne, czemu tak szybko sobie poradziliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 26.04.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 W rodzinie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 W rodzinie siła Naleśnik- i jeszcze jak blisko mieszka i chce pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.04.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Noooo...Wy się śmiejcie, a mnie kurna wszystko boli Drwali u mnie w rodzinie nie ma, ale chętnych szwagrów do roboty nie brakuje. Mam też dobrych kolegów z piłami i innymi ciekawymi narzędziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Iwonka - piłami i innymi ciekawymi narzędziami ..........ciekawe narzędzia powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.04.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Małgosiu - nie wiem co masz na myśli Nie śmiem podejrzewać nawet Jutro też przyjedzie do mnie na działkę taki fajny kolega....z koparką, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Małgosiu - nie wiem co masz na myśli Nie śmiem podejrzewać nawet Jutro też przyjedzie do mnie na działkę taki fajny kolega....z koparką, o! A ma też inne ciekawe narzędzia hahahaha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts