Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosiu - żadnego Niemca nie znaleziono po dzisiejszej akcji spychania ziemi :lol:

Justyno - właściwie już wybraliśmy bank (Polbank), którego oferta jest najkorzystniejsza. Właśnie złożyłam wniosek o wydanie wstępnej decyzji w sprawie przyznania kredytu. Jak tę decyzję otrzymam, to będę w stanie więcej powiedzieć :)

Czesc Iwnoka, widzę niezłe postęy, fiu fiu.

Sprawdz ofertę Nordea, wczoraj podpisaliśmy umowę, oferta co prawda z przed miesiąca, ale wciąz atrakcyjna.

Małgosiu - żadnego Niemca nie znaleziono po dzisiejszej akcji spychania ziemi :lol:

Justyno - właściwie już wybraliśmy bank (Polbank), którego oferta jest najkorzystniejsza. Właśnie złożyłam wniosek o wydanie wstępnej decyzji w sprawie przyznania kredytu. Jak tę decyzję otrzymam, to będę w stanie więcej powiedzieć :)

Małgosiu - oczywiście, że Piotruś :D Póki co, współpraca układa nam się bardzo dobrze :D Czekam na wstępną decyzję.

adamgrazia - narazie mam analizę trzech banków. Polbank jest bezkonkurencyjny. W Nordei nie byłam, ale ostateczna decyzja co do wyboru banku jeszcze nie zapadła. Dziękuję za info :D

Małgosiu, dla mnie jakikolwiek bank to zło konieczne :p

Niestety - nie nauczono mnie kombinować - zatem trzeba kredyty brać, bo z wypłaty to wybudować się nie da :D

Masz rację Iwonko, nikt nie lubi brać kredytów, ale bez nich nic nie zrobilibyśmy :)

więc dobrze, że banki są - to moje prywatne zdanie :)

Wiesz jak sięgnę pamięcią, to zawsze ( mimo, że trzeba spłacać) ludzie z wielką radością i ulgą reagowali na otrzymanie kredytu - ja też się cieszyłam, takie życie cóż zrobić. :D

Witam

na ostatniej fotce w dzienniku ten samochód to może forester?

a w sprawie kredytu, my w tym tygodniu podpisujemy umowę.

Szczerze mówiąc to już koszmary związane z kredytem mi się snią ;)

ale kasy brak i pewnie jak dostanę przelew na konto to bedę szczesliwy ;)

To nasze autko - Nissan X-trail. Przyda się na czas budowy, bo pakowny jest i napęd ma na 4 koła :lol:

Co do kredytów - to tak jak napisała Małgosia powyżej, i jak Ty piszesz. Utrapienie, bez którego zrobić się wiele nie da. Trzymam kciuki za pomyślną dla Was umowę :)

• 2 weeks później...