Megana 26.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Żartowałam - fajnie że są ludzie , którzy lubią i chcą pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 26.04.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Żartowałam - fajnie że są ludzie , którzy lubią i chcą pomagać Małgoś - nie myśl, że ja żartu nie pojęłam Jasne, że fajnie - oby takich ludzi więcej było, czego i Wam życzę w trakcie Waszej budowlanej przygody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzięki Iwonko, wiem że załapałaś humorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Szkoda, że pod tą stertą kamyczków nie było jakiegoś skarbu :) A Panu koperkowemu nie źle szło widzę. Ciesz się, ciesz się Iwonko, piękne chwile są takie ulotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 27.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Małgosiu - dziękuję za dobre słowo Co do skarbu - nic jeszcze nie wiadomo. Dopóki nie zostanie usunięta cała pryzma kamieni, to tak naprawdę nie będziemy wiedzieć, co tam jest. Mąż mówi, że tam siedzi w bunkrze jeszcze jakiś stary Niemiec z pancerfaustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Małgosiu - dziękuję za dobre słowo Co do skarbu - nic jeszcze nie wiadomo. Dopóki nie zostanie usunięta cała pryzma kamieni, to tak naprawdę nie będziemy wiedzieć, co tam jest. Mąż mówi, że tam siedzi w bunkrze jeszcze jakiś stary Niemiec z pancerfaustem Hitlerowcom mówimy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 28.04.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Jak tak miło popatrzeć, jak coś konkretnego się dzieje na działce. U nas przestój, a właściwie nawet jeszcze nie wystartowaliśmy. a jak tam rozmowy z bankami ws kredytu? Jakie marże chcą za to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Małgosiu - żadnego Niemca nie znaleziono po dzisiejszej akcji spychania ziemi Justyno - właściwie już wybraliśmy bank (Polbank), którego oferta jest najkorzystniejsza. Właśnie złożyłam wniosek o wydanie wstępnej decyzji w sprawie przyznania kredytu. Jak tę decyzję otrzymam, to będę w stanie więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bank (Polbank), którego oferta jest najkorzystniejsza. Iwonko, czyżby Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamgrazia 29.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Czesc Iwnoka, widzę niezłe postęy, fiu fiu. Sprawdz ofertę Nordea, wczoraj podpisaliśmy umowę, oferta co prawda z przed miesiąca, ale wciąz atrakcyjna. Małgosiu - żadnego Niemca nie znaleziono po dzisiejszej akcji spychania ziemi Justyno - właściwie już wybraliśmy bank (Polbank), którego oferta jest najkorzystniejsza. Właśnie złożyłam wniosek o wydanie wstępnej decyzji w sprawie przyznania kredytu. Jak tę decyzję otrzymam, to będę w stanie więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.04.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Małgosiu - oczywiście, że Piotruś Póki co, współpraca układa nam się bardzo dobrze Czekam na wstępną decyzję. adamgrazia - narazie mam analizę trzech banków. Polbank jest bezkonkurencyjny. W Nordei nie byłam, ale ostateczna decyzja co do wyboru banku jeszcze nie zapadła. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.04.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Małgosiu - oczywiście, że Piotruś Póki co, współpraca układa nam się bardzo dobrze Czekam na wstępną decyzję. Trzymam kciuki, abyś wybrała bank, ten najlepszy dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.05.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Małgosiu, dla mnie jakikolwiek bank to zło konieczne Niestety - nie nauczono mnie kombinować - zatem trzeba kredyty brać, bo z wypłaty to wybudować się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hej Iwono, Ale Ci ktos zryl dzialke!! Na policje zglos!! Nie dosc, ze taki przyjdzie dziur i balaganu narobi, to jeszcze trzeba takiemu placic :roll takie zycie!! Gratuluje pozwolenia!! Ale Ci sie szybko udalo!! zazdraszczam.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.05.2009 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Hehehehehehe Maju To górskie krety tak ryją A co do pozwolenia toooooo.... jeszcze nie mam Tak sobie równam ziemię i półeczki robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 eeeee....wydawalo mi sie, ze przeczytalam u Ciebie w dzienniku, ze pozwolenie masz....moze nie na to o co mi chodz jak zwykle mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Małgosiu, dla mnie jakikolwiek bank to zło konieczne Niestety - nie nauczono mnie kombinować - zatem trzeba kredyty brać, bo z wypłaty to wybudować się nie da Masz rację Iwonko, nikt nie lubi brać kredytów, ale bez nich nic nie zrobilibyśmy więc dobrze, że banki są - to moje prywatne zdanie Wiesz jak sięgnę pamięcią, to zawsze ( mimo, że trzeba spłacać) ludzie z wielką radością i ulgą reagowali na otrzymanie kredytu - ja też się cieszyłam, takie życie cóż zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.05.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam na ostatniej fotce w dzienniku ten samochód to może forester? a w sprawie kredytu, my w tym tygodniu podpisujemy umowę. Szczerze mówiąc to już koszmary związane z kredytem mi się snią ale kasy brak i pewnie jak dostanę przelew na konto to bedę szczesliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.05.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witam na ostatniej fotce w dzienniku ten samochód to może forester? a w sprawie kredytu, my w tym tygodniu podpisujemy umowę. Szczerze mówiąc to już koszmary związane z kredytem mi się snią ale kasy brak i pewnie jak dostanę przelew na konto to bedę szczesliwy To nasze autko - Nissan X-trail. Przyda się na czas budowy, bo pakowny jest i napęd ma na 4 koła Co do kredytów - to tak jak napisała Małgosia powyżej, i jak Ty piszesz. Utrapienie, bez którego zrobić się wiele nie da. Trzymam kciuki za pomyślną dla Was umowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Iwonko, dachówka jest bardzo ładna, podoba nam się W jakiej firmie robiłaś wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts