Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

FLON - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Iwonko -No masz ci babo placek, to cała Polska właśnie....................... ZE - ktoś tam na głowę upadł. Przecież ludzie mieszkają w takich miejscach, że człowiekowi mózg staje, aż mi się wierzyć nie chce , że coś takiego wymyślili evil: :evil: :evil:

My pewnie będziemy walczyć z wodą :(

Jedźcie i odpocznijcie, może wszystko się jakoś ułoży i jak przyjedziecie, to się wyprostuje :)

Kasiu - nawet mnie nie denerwuj :p :p Rzecz jasna pozdrowię, a może przy okazji sobie to pozwolenie załatwię :lol:

Małgosiu - nawet mi się już nie chce myśleć o budowie przez ten ZE. Najgorsze jest to, że wszystko się w czasie przeciągnie. A to przecież system naczyń połączonych : później dostanę uzgodnienia-później złożę wniosek o pozwolenie-później wystąpię o kredyt (przepadnie mi promocja :evil: )-wykonawca znajdzie sobie inną budowę ... itd.

Normalnie szlag mnie trafia... Ale co tam - teraz ryby najważniejsze :)

• 3 weeks później...

Małgosiu - nie wiem kiedy będzie pozwolenie....

Te cholerne warunki z ZE jeszcze nie przyszły :evil: Minęły już 2 tygodnie. Poczekam cierpliwie do końca tygodnia.

Mój kierownik sugeruje, żeby w przyszłym tygodniu składać wniosek do Starostwa - najwyżej wezwą do uzupełnienia dokumentów. Zobaczymy...

A widoki faktycznie piękne - polecam Szwecję do zwiedzania :)

Małgosiu - nie wiem kiedy będzie pozwolenie....

Te cholerne warunki z ZE jeszcze nie przyszły :evil: Minęły już 2 tygodnie. Poczekam cierpliwie do końca tygodnia.

Mój kierownik sugeruje, żeby w przyszłym tygodniu składać wniosek do Starostwa - najwyżej wezwą do uzupełnienia dokumentów. Zobaczymy...

A widoki faktycznie piękne - polecam Szwecję do zwiedzania :)

Szwecja ładna :roll: , ale widoki z Waszej działki przepiękne !!!!!

Pisz pisma, papier cierpliwy wszystko zniesie :)

małgosiu - dziękuję :D

Co do budowy - na tym póki co kończymy prace. Nadal nie mamy uzgodnień z ZE i coś mi się wydaje, że to trochę potrwa...

Jednak jestem pełna optymizmu i ciągle wierzę, że jeszcze w tym roku uda nam się wykonać stan surowy zamknięty :)

Iwonko, będzie dobrze - na pewno niedługo sprawa się wyjaśni i zaczniesz budowę :) :)