Iwona Sudol 11.05.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Małgosiu - to firma miejscowa, z Nowej Rudy. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Małgosiu - to firma miejscowa, z Nowej Rudy. Jeśli jesteś zainteresowana, to daj znać Jak już Michał znajdzie trochę czasu, to się będziemy pytać ok? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.05.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Małgosiu - nie ma problemu Powiem tylko, że cena brutto jednej sztuki to 3,00 zł Nigdzie na razie nie znalazłam tańszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.05.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Małgosiu - nie ma problemu Powiem tylko, że cena brutto jednej sztuki to 3,00 zł Nigdzie na razie nie znalazłam tańszej Iwonko - - jak Michał szukał tak informacyjnie, to też w takiej podobnej cenie były ( 2,97). Ale ładna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Iwonko -No masz ci babo placek, to cała Polska właśnie....................... ZE - ktoś tam na głowę upadł. Przecież ludzie mieszkają w takich miejscach, że człowiekowi mózg staje, aż mi się wierzyć nie chce , że coś takiego wymyślili evil: My pewnie będziemy walczyć z wodą Jedźcie i odpocznijcie, może wszystko się jakoś ułoży i jak przyjedziecie, to się wyprostuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 13.05.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 pozdrów ode mnie kraj w któryn na PnB czeka się 2 tygodnie i załatwia sie je przez internet miłego odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 pozdrów ode mnie kraj w któryn na PnB czeka się 2 tygodnie i załatwia sie je przez internet miłego odpoczynku hahahaha dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 13.05.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Kasiu - nawet mnie nie denerwuj Rzecz jasna pozdrowię, a może przy okazji sobie to pozwolenie załatwię Małgosiu - nawet mi się już nie chce myśleć o budowie przez ten ZE. Najgorsze jest to, że wszystko się w czasie przeciągnie. A to przecież system naczyń połączonych : później dostanę uzgodnienia-później złożę wniosek o pozwolenie-później wystąpię o kredyt (przepadnie mi promocja )-wykonawca znajdzie sobie inną budowę ... itd. Normalnie szlag mnie trafia... Ale co tam - teraz ryby najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.05.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 To życzymy wspaniałego wypoczynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.05.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Iwono, baw sie dobrze...do papierkowni nie podchodz emocjonalnie - szkoda zycia i Twojej pieknej cery!! Dwa tygodnie wolnego.....zazdraszczam ah!!! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Bożeeeee jakie widoki Iwonko, teren masz już gotowy,a kiedy pozwolenie na budowę będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu - nie wiem kiedy będzie pozwolenie.... Te cholerne warunki z ZE jeszcze nie przyszły Minęły już 2 tygodnie. Poczekam cierpliwie do końca tygodnia. Mój kierownik sugeruje, żeby w przyszłym tygodniu składać wniosek do Starostwa - najwyżej wezwą do uzupełnienia dokumentów. Zobaczymy... A widoki faktycznie piękne - polecam Szwecję do zwiedzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witaj po powrocie wypoczętaz nowymi siłami Pejzaże,widoki piękne, a szczupak jaki wielki,aż dziw,że Cię nie wciągnął do wody Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Małgosiu - nie wiem kiedy będzie pozwolenie.... Te cholerne warunki z ZE jeszcze nie przyszły Minęły już 2 tygodnie. Poczekam cierpliwie do końca tygodnia. Mój kierownik sugeruje, żeby w przyszłym tygodniu składać wniosek do Starostwa - najwyżej wezwą do uzupełnienia dokumentów. Zobaczymy... A widoki faktycznie piękne - polecam Szwecję do zwiedzania Szwecja ładna , ale widoki z Waszej działki przepiękne !!!!! Pisz pisma, papier cierpliwy wszystko zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 kamlotku - powiem szczerze, że prawie mnie wciągnął Bynajmniej, niewiele brakowało Małgosiu - Ty wiesz, że mój małżonek rodzony to samo powiedział o widokach A pisma pisać będę....ino się muszę do pisania przyzwyczaić od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 04.06.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ale duuża ryba No to widzę że na dobre maszyna ruszyła teraz to pójdzie szybciutko mury,dach,okna... tylko wykończeniówka się ciągnie i ciągnie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 04.06.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 małgosiu - dziękuję Co do budowy - na tym póki co kończymy prace. Nadal nie mamy uzgodnień z ZE i coś mi się wydaje, że to trochę potrwa... Jednak jestem pełna optymizmu i ciągle wierzę, że jeszcze w tym roku uda nam się wykonać stan surowy zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 04.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 małgosiu - dziękuję Co do budowy - na tym póki co kończymy prace. Nadal nie mamy uzgodnień z ZE i coś mi się wydaje, że to trochę potrwa... Jednak jestem pełna optymizmu i ciągle wierzę, że jeszcze w tym roku uda nam się wykonać stan surowy zamknięty Iwonko, będzie dobrze - na pewno niedługo sprawa się wyjaśni i zaczniesz budowę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.06.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ale ryba... niejeden by pozazdrościł a na działeczce powolutku robią się zarysy Waszego Domu zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Hej Iwonko, widzę że koszty mamy do tej pory podobne , chociaż za trochę inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts