MIRAS41 08.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam właśnie jestem na etapie wykończenia własnego domu. Przyszła kolej na wybór drzwi. Potrzebuję porady fachowca w kwestii drzwi zewnętrznych. Mam zamiar wstawić drzwi wejściowe, oraz drzwi do ogródka bezpośrednio z kuchni. Oprócz tego przy wejściu planuję wstawić drzwi wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 08.02.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 NOWE, NOWE. a tak poważnie to zbyt ogólnie pytasz... możesz nie uzyskać odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 08.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zamało danych: napisz jaka właściwość tych drzwi jest dla ciebie priorytetem, wtedy będzie można doradzać.Teraz mogę doradzić, że drzwi muszą być, bo inaczej będą przeciągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 08.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zamało danych: napisz jaka właściwość tych drzwi jest dla ciebie priorytetem, wtedy będzie można doradzać.Teraz mogę doradzić, że drzwi muszą być, bo inaczej będą przeciągi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts