janrenovate 20.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kurde,a i "konfrontacje" były.A kryzys był że hoho!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.02.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Kurde,a i "konfrontacje" były. A kryzys był że hoho!!ale kto to z młodzieży pamięta? By kupić karnet na konfrontacji koczowało sie dwa dni - dzień i noc - echhhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 31.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Humor mi sie poprawia jak sobie poczytam....... ....wszyscy tacy zadowoleni , radosni........ zwlaczaja malkontentow usmiechem i zadowoleniem a niektorzy odnajduja sie wrecz w kryzysie I to bylo takie piekne.........naiwne, ale piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 24.10.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 gorzej nie bedzie .Wystarczy papatrzac na kroniki z okresu komuny by sie ze wtedy to dopiero byl kryzys http://www.youtube.com/watch?v=r6Mon0qX2pA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 01.11.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 trzeba przyznać, żę Polskę kryzys nie dotyka w sposób klasyczny ( nie wiem jak w innych krajach EUROSOJUZU). Jeść co jest, materiały budowlane są i to w nadmiarze - banki jedynie co ocipiały Mam nadzieję, że za niebawem znowu nastąpi rejwach czyli hossa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toja-wawa 12.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Polska to taki kraj, w którym nawet kryzys się nie udal - tak ostatnio powiedzial mi znajomy Działki i mieszkania powoli ale systematycznie idą do góry. Developerzy pozbyli się zapasów i ludzie znowu zaczynają kupować ledwo zaczęte mieszkania a nawet "dziury w ziemi" Czyli jesteśmy juz po. Pracuję u brokera kredytowego - widzę co się dzieje na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts