michalm77 08.02.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 witam . chciałem sie dowiedzieć ile moge zapłacić za 1/m2 wylanie fundamentu " chodzi mi o robociźne bez materiału" oczywiście nie licząc koparki ,która zrobi sfoje więc tylko zaszałowanie i wylanie oczywiście szteter ja załatwie . dróga sprawa to ile średnio biorą za 1/m2 muru z maxa . dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 09.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 witam . chciałem sie dowiedzieć ile moge zapłacić za 1/m2 wylanie fundamentu " chodzi mi o robociźne bez materiału" oczywiście nie licząc koparki ,która zrobi sfoje więc tylko zaszałowanie i wylanie oczywiście szteter ja załatwie . dróga sprawa to ile średnio biorą za 1/m2 muru z maxa . dziękuje za pomoc 100zł/m3 betonu 40zł/m2 muru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts