iwett27 08.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, spodobało mi sie podswietlenie półek w szafce kuchennej, ale nie mam pojecia jak to jest zrobione:( szafke widziałam w salonie z meblami kuchennymi i chcialabym zamontowac takie cudo u siebie. Domyslam sie ze sa to jakies malutkie diody. Otwieralismy ta szafke ale nic nie bylo widac, podoba mi sie to ze swieci sie sam front szklanych półek. Moj elektryk widzial szafke i chyba wie jak to zrobic ale nie wie gdzie szukactakich diod. Moze ktos z was ma pojecie gdzie kupie takie diodki i czy w ogóle sa to diody??? Pani w sklepie nie wiedziala jak to jest zamontowane i co to jest:) Licze na Was http://images28.fotosik.pl/324/ae747999f1428960med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 półka szklana + moduł ledowy z Castoramy zasilany 12 V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 08.02.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts