Gość 31.10.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Kupiłam sobie 2 miesiace temu wrzosy, ale nie zdążyłam już (a może mi sie nie chce ) zagospodarowac ogródka. W sumie zostały mi wrzosiki w doniczkach. mam pytanie do znawców: jak je przechować do wiosny? trzymać w domu w cieple? nic im nie będzie? czy lepiej, żeby przezimowały w chłodnym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 31.10.2003 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Malo prawdopodobne aby udalo sie utrzymac przy zyciu te roslinki w domu.Zaryzykuj i posadz je w ogrodzie,jest cieplo wiec moze sie jeszcze ukorzenia.Ewentualnie mozesz zakopac wraz z doniczkami ,a wiosna wykopac doniczki i wsadzic wrzosy do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 03.11.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2003 Ja na swojej działeczce mam mnóstwo wrzosu - piękny widok. Tobie proponuję tak jak Zaryzykuj i posadz je w ogrodzie ... ewentualnie mozesz zakopac wraz z doniczkami ,a wiosna wykopac doniczki i wsadzic wrzosy do ziemi. W domu nie ryzykowałbym - może być za ciepło i jest dość duże ryzyko, że uschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 16.11.2003 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2003 Uschną Moje były piękne, no ale niestety w domku było za ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 17.11.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Zakop w doniczkach i przykryj starannie gałązkami z igliwiem. Na wiosnę usuń gałązki i poobcinaj przekwitnięte kwiatki porada od zawodowego ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 21.11.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Skorzystam także Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts