anow 08.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 szykuję się do zrobienia łazienki w starym budownictwie, będzie to mała łazienka 2,20x 1,20. Czy macie pomysł na umywalkę i kibelek o niewielkich gabarytach i czy ktoś może napisać na co zwracać uwagę przy wyborze brodzika i kabiny (80x80, 1/4 koła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zobacz, tu urządzali małą łazienkę o podobnych wymiarach jak Twoja: http://forum.muratordom.pl/jak-proponujecie-wykonczyc-taka-lazienke-290x110cm,t55196.htm?highlight=mała%20łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anow 08.02.2009 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dzięki za wskazówkę, wiem jak mam to rozplanować w tej mojej małej nędzy. kibelek, umywalkę już wybrałam, nie wim tylko jakie kryteria zastosować przy kabinie, chodzi o detale typu profil, szkło i wykończeniówka na co zwrócić uwagę przy brodziku - metel cz plastkik, rzecz krótko ujmując jaka firma jest najlepsza i polecana. jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) ja mam taką małą łazienkę na dole.Będzie roca hall (jest krótka, zgrabna i delikatnie wygląda) do niej mała umywalka. Na jedna scianę duuuuże lustro wklejone w płytki. Brodzik wybrałam z Riho, kupiłam ten płaski. Ponieważ brodzik jest duży, na całą ścianę, wymiar 140x90, będzie oddzielony szklanymi przesuwanymi drzwiami pewnie Huppe.W mojej łazience nie ma pralki, ani innych rzeczy ,które zazwyczaj w blokach trzyma sie w łazienkach.Płytki tylko tam gdzie brodzik i przy wc i umywalce, ale i tam nieduzo bo będzie lustro. Na ścianach bez płytek tynk strukturalny.Dużo punktów swietlnych. Edytowane 6 Marca 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anow 09.02.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 brzmi pięknie, a z całą pewnością wygląda jeszcze piękniej ta Twoja łazieneczka , " biegnę" na stronkę którą wskazałeś, bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts