mysiapysia 09.02.2009 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WITAM WSZYSTKICH BUDUJACYCH I TYCH CO BEDA BUDOWAC JA MAM ZAMIAR BUDOWAC KOLO KRAKOWA W GMINIE MYSLENICE ZACZNE NA WIOSNE 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 cześć mysiapysia - powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 09.02.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sliczne dzieki powodzenie napewno sie przyda plus troche szczescia i bedzie dobrze moja babcia zawsze mowila lepiej probowac i miec zal ze zle poszlo nisz nie sprobowac i pozniej zalowac ze sie nie sprobowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 10.02.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witaj Krakowianko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 04.03.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam, ja również planuję zacząć w tym roku. Buduję na północ od Krakowa. Myślę, że wystartuję w sierpniu i przed zimą będzie gotowy stan surowy otwarty + dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Kraków jest piekny! Jak bym miała kaskę to drugi dom właśnie stanął by tam. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts