jacekp71 04.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja tam mam inne przemyslenie ... czy suporek może latać? i również nie mam kawałka pod ręką, żeby to naukowo sprawdzić !!!! Mój mąż od czasu do czasu zrzuca kawałki z balkonu (wytrwały jest w tych próbach). Niestety nie nazwałabym tego lataniem. No może spadanie kontrolowane... ja zawsze powtarzam: wszystko co lata, kiedys spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja tam mam inne przemyslenie ... czy suporek może latać? i również nie mam kawałka pod ręką, żeby to naukowo sprawdzić !!!! Mój mąż od czasu do czasu zrzuca kawałki z balkonu (wytrwały jest w tych próbach). Niestety nie nazwałabym tego lataniem. No może spadanie kontrolowane... ja zawsze powtarzam: wszystko co lata, kiedys spadnie a co ma wisieć nie utonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.03.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prus wierzył (pisał o tym w Lalce) że odpowiednio puste w środku ciało stałe będzie latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.03.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prus wierzył (pisał o tym w Lalce) że odpowiednio puste w środku ciało stałe będzie latać. znam parę osob, które powinny unosić się nad ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prus wierzył (pisał o tym w Lalce) że odpowiednio puste w środku ciało stałe będzie latać. znam parę osob, które powinny unosić się nad ziemią na Wiejskiej jest całe stado... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.03.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prus wierzył (pisał o tym w Lalce) że odpowiednio puste w środku ciało stałe będzie latać. znam parę osob, które powinny unosić się nad ziemią na Wiejskiej jest całe stado... zapewne niedaleko mają gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Prus wierzył (pisał o tym w Lalce) że odpowiednio puste w środku ciało stałe będzie latać. znam parę osob, które powinny unosić się nad ziemią na Wiejskiej jest całe stado... Stasiu, co tam Wiejska ... co noc pod oknami mam takich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 27.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Podnoszę temat. Mam do zalania taras i obliczyłam, że będę potrzebowała ok 14m3 betonu, co przy zamówieniu z zakładu betoniarskiego da niezłą sumkę kilku tysięcy. Razem z mężem chcemy wrzycić w trakcie zalewania suporeks którego spore kawały zostały po postawieniu murów. Majster kręci nosem na ten pomysł, że niby suporeks wypłynie, że gnije itd. cuda wianki. Taras będzie wylewany na wysokość 0,7m, więcmiędzy warstwy betonu weszłoby troche tego gruzu, ale teraz sama nie wiem. Co z tym fantem, a raczej suporkiem? Chyba powinnam sie podpiąć pod wymiane doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 pojedynczy plywa ale caly dom moze miec juz problemy bo chyba do tego zmieza to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 07.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 apropo tego tarasu to co masz zamiar zalewac pisek czy jakis cement a chcesz tylko podwyzszyc czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.06.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 sprawdziłem - pływa trzymałam go w wodzie około 10 godzin, nie zatonął przeprowadzić dłużej trwające próby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 11.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Sadze,ze fakt ze on plywa nie swiadczy o tym ze nie nasiaka.Gabka tez nie tonie, a....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 12.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja się wcale nie dziwię że pływa. Skoro się go piecze to potem pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitkub 12.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Klientowi w czasie powodzi kilka lat temu odpłynął cały Ytong. Później go znalazł, ale nie wszystkie palety. A swoją drogą słyszałem, że jak się nie pilnuje budowy to dużo materiałów "wypływa z budowy - szczególnie stolarka okienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Klientowi w czasie powodzi kilka lat temu odpłynął cały Ytong. Później go znalazł, ale nie wszystkie palety. A swoją drogą słyszałem, że jak się nie pilnuje budowy to dużo materiałów "wypływa z budowy - szczególnie stolarka okienna słyszałam,ze stal wypływa - dość czesto a ponoć to wbrew prawom fizyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts