enickman 16.02.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pavulon 17.02.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzieki ale ten kosztorys ja też widziałam i wcale niemusiałam szukac ja pytam tych którzy budowali podobne domy i czy wiedzą czy ta kwota podana przezemnie starczy bo tak naprawde te kosztorysy są do d...,oczywiście bez obrazy w takim razie najwyzszy czas wziac dupe w troki , projekt pod pache do skladu budowlanego a nie zawracac gitare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 17.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzieki ale ten kosztorys ja też widziałam i wcale niemusiałam szukac ja pytam tych którzy budowali podobne domy i czy wiedzą czy ta kwota podana przezemnie starczy bo tak naprawde te kosztorysy są do d...,oczywiście bez obrazy Kosztorysy nie są do d... pod jednym warunkiem. Używający kosztorysu powinien potrafić dodawać, odejmować, mnożyć i dzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 17.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ew. umieć używać kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinok 17.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kalkulator kalkulatorem, a miliona rzeczy, które wyjdą w trakcie nikt nie przewidzi. http://pprojekt.pl/projekt203-asia_a,opis.html Mój trochę większy ale stan surowy otwarty już przekroczył 150tyś.Materiały to biały suporex na klej, na dachu blacha ruuki, koszt robocizny od fundamentów po krycie 40tyś. PozdrawiamPinoK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts