tomi_j 09.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam. Chciałem prosić o namiary na firmy sprzedające i montujące szamba betonowe w łodzi. Poszukuję szamba około 9-10m3. Szambo będzie chyba dosyć głęboko zamontowane bo wylot rury z budynku mam na około 65cm poniżej gruntu, czyli wlot do szamba będzie na około 80cm - szambo oddalone o 4m od budynku. Prosić o jakieś porady i informacje. Pozdrawiam Tomek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 21.07.2010 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Przepraszam, że odgrzebuję stary temat - ale mam dokładnie tę samą prośbę - czy ktoś mógłby polecić firmę, która wybetonowałaby mi szambo?Również okolice Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek z ABC 21.03.2015 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Polecam usługi mojej firmy. Jako plus będzie tutaj gotowy otwór na rurę ściekową, odchodzi wam wykuwanie rury, otwór z uszczelką zalany jest fabrycznie na wąskiej ścianie zaraz pod pokrywą. Wkopując zbiornik 50cm pod ziemią, oś rury będzie na głębokości 70cm pod powierzchnią ziemi, czyli w przypadku tomi_j prawie by pasowało...Kosztów na tym forum raczej podać nie mogę, ale podać numer telefonu: 690 493 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erniej 01.04.2015 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja bym się wystrzegał kupowania wyrobów budowlanych "na telefon". Kilka firm z Radomia (znam 2 przypadki) pozakładało strony internetowe w których wprowadzają w błąd co do geograficznego pochodzenia wyrobów- a tak już pisząc bezpośrednio- podszywają się pod firmy z długoletnią tradycją, które oferują wyroby o dużo wyższej jakości. Tak więc, zalecam ostrożność, sprawdzanie adresu firmy i na google earth i google streets oglądanie co ta firma sobą reprezentuje- czy mają choćby wybetonowany plac i halę do produkcji wyrobów. Czy może jest to produkcja łopatami na klepisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts