Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pomożcie jaki suporeks

Suporeks biały czy szary  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Suporeks biały czy szary

Recommended Posts

doradźcie proszę.

przeszukam kilkanaście tematów używając opcji szukaj- i mam dość.

i pytanie :lol: :lol:

suporex biały czy szary

chcieliśmy biały ale wszędzie nam mówią ze więcej sprzedają szarego i ze gówno prawda ze jest rakotwórczy.

Ad czerwone. To proszę iść do sklepu i zażądać białych bloczków pianobetonowych to chyba łatwe???

z tego co mi wiedomo to szary jest "cieplejszy" jak biały ale za to przeważnie strasznie krzywy. nie trzyma wymiarów więc jak chcesz szary to na zaprawę raczej a nie na klej bo z torbami pójdziesz. a co do tej rakotwórczości to nie bardzo w to wierzę.przecież są jakieś normy i atesty na materiały budowlane. :-?

z tego co mi wiedomo to szary jest "cieplejszy" jak biały ale za to przeważnie strasznie krzywy. nie trzyma wymiarów więc jak chcesz szary to na zaprawę raczej a nie na klej bo z torbami pójdziesz. a co do tej rakotwórczości to nie bardzo w to wierzę.przecież są jakieś normy i atesty na materiały budowlane. :-?

Fachowcy z mojej firmy / budowlanej/ mówią że z szarego to najlepiej garaż postawić :lol: Zdecydowanie lepszy i zdrowszy jest biały a z firm to H+H. I jeszcze dodam, że był u nas jako dużych odbiorców przedstawiciel producenta i poradził zakupić teraz, bo od 13 lutego podnoszą cenę o ok.1-1,2 na sztuce, co natychmiast uczyniłam i zamówiłam :lol:

Fachowcy z mojej firmy / budowlanej/ mówią że z szarego to najlepiej garaż postawić :lol: Zdecydowanie lepszy i zdrowszy jest biały a z firm to H+H. I jeszcze dodam, że był u nas jako dużych odbiorców przedstawiciel producenta i poradził zakupić teraz, bo od 13 lutego podnoszą cenę o ok.1-1,2 na sztuce, co natychmiast uczyniłam i zamówiłam :lol:

a widzisz mi znajomy powiedzal ze stanieją bo juz im na magazynach

zalegaja

z tymi cenami to ocipieć można.

a widzisz mi znajomy powiedzal ze stanieją bo juz im na magazynach

z tymi cenami to ocipieć można.

bo stanieją, ta gadka o podwyżkach to zwykły chłyt marketingowy od 2006 roku bardzo popularna wśród marketingowców, jak to mówią dobry bajer pól roboty

kryzys w pełni, wielcy deweloperzy wstrzymali większość inwestycji, popyt maleje z dnia na dzień a podaż nie, kto wie może nawet doczekamy cen z 2005 roku gdy szary kosztował 5,99zł/sztuka

a jak stoją ceny w łodzi? my zaoopatrujemy sie w Tomaszowie.i za np suporeks bialy ceny są od 8.40 do 9.70 a i po ponad 10 sie zdarzaja