BKG 09.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam, czy ktoś buduje wg projektu W-16.12b? Czy ma na temat tego projektu jakieś opinie, przemyślenia, kosztorysy, itp? Czy ktoś wie, że dom wg tego projektu jest budowany w południowo-wschodniej Polsce (podkarpackie lub ościenne)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loloslol 15.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam, jestem również na etapie wyboru projektu i zainteresował mnie projekt W-16.12b. Spełnia większość kryteriów, które są dla mnie istotne przy wyborze projektu. Nie znam niestety nikogo, kto wybrał taki projekt i realizuje inwestycję, niemniej bardzo chętnie wymienię się spostrzeżeniami ewentualnie uwagami co do samego projektu. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesa 05.10.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam, jestem również na etapie wyboru projektu i zainteresował mnie projekt W-16.12b. Spełnia większość kryteriów, które są dla mnie istotne przy wyborze projektu. Nie znam niestety nikogo, kto wybrał taki projekt i realizuje inwestycję, niemniej bardzo chętnie wymienię się spostrzeżeniami ewentualnie uwagami co do samego projektu. Krzysiek I mnie bardzo interesuje ten projekt, ale widzę, że cisza w eterze... Może jednak ktoś buduje ten dom?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts